Абитуриентски страсти 2019

• 213 376
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 715
Да, очевидно доста народ са станали будисти.

# 2 716
  • London
Няма значение кой какъв е. Религия, политически убеждения и други подобни са строго личен избор и право. Не е редно човек да почва да изхожда от личните си убеждения и да чете проповеди за религии... визирам форумеца с кръста кой какво трябвало да носи, в какво да вярва и тн. Не ми е нормално, още по-малко, че темата няма нищо общо с религия.

Едно хубаво момиче

Още една симпатяга, леко стойкаджийка ми идва де..., но е хубава

Тук усмивката ме плени, дори не се налага да гледам роклята.....

# 2 717
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и живота не е безобиден, пък си го живеем. Simple Smile Simple Smile
айде да оставим кончЕтата, а?
някой знае ли нещо за журито на Дир-а?
иска ми се да са разумни хора, които, както преди години се случи веднъж Simple Smile , да лансират младежката визия и свежест, а не чалго-вариететното излъчване.
много ли искам? Simple Smile

# 2 718
Първото момиче много ми хареса като излъчване. Втората наистина доста “стойкаджийка” идва и това ми пречи да я харесам.

# 2 719
Хм, Пена дето вярва, че произлизаме от маймуната не я подценявайте, това е единствената научна теория, базирана на доказателства- намерени останки от древния човек,  ДНК анализи и пр. и пр. Разбира се всеки според научните си познания и ниво на интелигентност може да вярва в каквото иска и да носи амулети, кончета и синьо синче против уроки и за здраве! Simple Smile
Кога е финала на Дир?

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 14:16 от mimi.7299

# 2 720
Няма значение кой какъв е. Религия, политически убеждения и други подобни са строго личен избор и право. Не е редно човек да почва да изхожда от личните си убеждения и да чете проповеди за религии... визирам форумеца с кръста кой какво трябвало да носи, в какво да вярва и тн. Не ми е нормално, още по-малко, че темата няма нищо общо с религия.

А моля ти се, аз съм последната, която ще кажа, че вярата не е въпрос на личен избор. Тези, които са се накичили с червените кончЕта обаче са направили такъв избор, и то духовен избор. Със сигурност не са сложили кончетата за красота или за да им отиват на тоалета, а защото вярват в "нещо". И е добре да знаят какъв е духовният смисъл на това, което  носят. Постът ми беше насочен към тях и изобщо нямам за идея да убеждавам будисти, атеисти, дарвинисти и прочие -исти да стават християни.

# 2 721
  • London
А ти как реши, че не знаят какъв е духовният смисъл на това, което носят?

# 2 722
  • София
Преди 2 г.бяхме на Божи гроб. Там монасите раздават осветени червени конци (някои са с кръстчета на тях). В много манастири у нас и по света (православните конкретно) също раздават такива, които са плетени с изречени молитви. Ние си носим нашите ежедневно и хич не ми пука кой какво си мисли. Най-голямата дъщеря го свали за бала, но си го сложи в чантата. Останалите си бяхме с кончетата. Чак пък такова вглеждане и коментари на чуждите вярвания и убеждения ми идва повече.

# 2 723
  • Пловдив
То бива спам, стига вече. Темата не е за религия, нито за духовни учения, нито за най-красивата на света. Две страници само два коментара по съществото.

# 2 724
  • София
Намерих статията - ето я, може би не са подбрали най-добрите снимки, но наистина не ми харесва: https://www.vesti.bg/lyubopitno/francuzojkata-s-naj-krasivoto-li … ta-snimki-6096094
  Да, слабо копие на младата Мила Йовович ("Завръщане в синята лагуна")

Харесвам естествената красота в младите момичета и погледа им, всяка "нагласена джука" ме отблъсква. Роклята е по-назад.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 13:54 от hrupka

# 2 725
Отговарям за последно и закривам темата.
Скрит текст:
Плетените гривни, които се изработват в манастирите и се продават в църквите са броеници за молитва, т.е.чрез тях молещият се си отброява молитвите, а не са с "вградени" мантри или молитви, като тибетските. Монасите се молят, докато ги плетат, просто защото те трябва да се молят непрестанно, докато извършват какъвто и да е труд, а не за да им придадат по този начин някакви чудодейни сили. За божигробските сувенири е още по-дълго за обяснение, но във всеки случай не са "против уроки"

# 2 726
Не съм впечатлена от Тилан Блондо, освен това на първите нейни снимки, които гугъл ми показа, никъде не ѝ се виждат китките и на двете ръце, за да видя има ли червен конец или не.
Сред нашите абитуриентки видях по-красиви лица.

ПП. И Мила Йовович не намирам за голяма хубавица.

# 2 727
Момичето със златната рокля беше публикувано напред в темата - то също е от Плевен. Изглежда чак сега се е включило в конкурса и според мен има реален шанс да спечели Simple Smile

# 2 728
Много хубави момичета има тази година определено ще е труден избора Peace

Много е хубава най красивата французойка Тилан Б.,
Скрит текст:
прилича на младата Бриджит Бардо
Скрит текст:

предполагам и затова са я нарочили.

# 2 729
  • London
На тази снимка по-скоро ми прилича на Летисия Каста. Като гледам е светлоока май, май.... Хубава е, типична френска красота.

Общи условия

Активация на акаунт