Абитуриентски страсти 2019

• 213 438
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 835
И на мен не ми прилича на силиконов бюста изобщо.

# 2 836
  • London
Това момиче е със силикон...
... заради устните, които не са лоши, но съм почти сигурна че са боцкани.

Еееее... разочарована съм. Иначе и на мен много ми хареса.

Този вид деколте предразполага гърдите да изглеждат така когато ги имаш. Аз на нейните години имах абсолютно същия вид гърди и гледай ти не съм била със силикон...… Та не знам кой откъде си направи изводите така категорично и за устните пък съвсем, ако не си с две цепки вместо устна хайде пак силикон.Dizzy Face

# 2 837
Не, Катрала, не е затова че не са две цепки. Изобщо не са й чак толкова големи. Просто съм виждала доста преправяни устни и тези ми изглеждат такива. Има и естествени доста по-плътни от тези, така че не е размера. Но и да спорим няма много смисъл. Нито имаме доказателства, нито е толкова важно. Няма нищо фрапантно във визията й.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 19:20 от Anastasiya_S

# 2 838
То пък сякаш няма на какво отгоре, да се набеждава всяка втора жена, че е със силикон или нещо в устата.  

# 2 839
Чудно ми е колко силиконови бюста сте виждали, че така категорично се изказвате?
Слаба жена с голям, естествен бюст не е прецедент. Познавам няколко такива жени, едната даже ми е приятелка. Отделно яде на корем, но не й личи. А някои цял живот сме на диета.

# 2 840
За бюста не мога да преценя, но устните изглеждат правени. И по-плътни естествени съм виждала, но тези си изглеждат бодени, макар и с мярка и резултата е хубав.
Ако нещо би ме усъмнило дали гърдите са естествени (и то само след прочитане на дискусията), това са позите на момичето. Сякаш всячески се опитва да прикове вниманието в деколтето си, а не е като да няма други оръжия.
Красива е, напомня младата Лияна.

# 2 841
Чудно ми е колко силиконови бюста сте виждали, че така категорично се изказвате?
Слаба жена с голям, естествен бюст не е прецедент. Познавам няколко такива жени, едната даже ми е приятелка. Отделно яде на корем, но не й личи. А някои цял живот сме на диета.

Ами моя си го гледам всеки ден вече 15 години и със всякакви дрехи. Този бюст ми изглежда силиконов, но както казах и преди, аз не съм против. Няма нищо прекалено и й стои добре.

# 2 842
Слаби жена с голям бюст съм съгласна, че има, както има и пълни с малък. Като цяло няма голямо значение дали бюста е естествен, важното е собственичката да си го харесва. Ама ако може да остави и останалите да си харесват малките гърди и тънките устни.

# 2 843
Слаби жена с голям бюст съм съгласна, че има, както има и пълни с малък. Като цяло няма голямо значение дали бюста е естествен, важното е собственичката да си го харесва. Ама ако може да остави и останалите да си харесват малките гърди и тънките устни.

Моите лични наблюдения, с които не ангажирам никой са, че малките гърди и тънки устни обикновено намират кусури на тези с големи Simple Smile

# 2 844
Е, те тези със силикона и хиалурона също са с малки гърди и тънки устни, просто са силно комплексирани.
Четох интервюто на Дара, във връзка с конкурса. https://life.dir.bg/aktsenti/dara-nay-krasivata-abiturentka-trya … URZCK-XjMRkTOZZho
Нейното лице изобщо не ми харесва.

За мен изключително красиво лице, с красиви устни, е например това на Грейс Кели. Или на Катрин Зита Джоунс като по-млада. Или Мишел Пфайфър (също като млада).

# 2 845
Дара с новия тунинг силно ми напомня за ей тази мацка от Army of Lovers:
https://www.youtube.com/watch?v=zNmO233OztQ

# 2 846
Тази има по-красиви устни. На Дара са като кокошо дупе.

П.п. По асоциация се сетих за Папи Ханс - за мен той има грозновато лице; не мога да повярвам, че е в разни класации за най-красиви българи. Това е пълен абсурд.

# 2 847
  • Sofia
Хубава е Дара ,устните и също ми харесват,но не ми допада поведението и,плезенето,как говори...има и ортодонтски проблем

# 2 848
Дара на мен ми допада в лице. Това, което не ми допада е маниерът й на поведение, погледът й, говорът й.

# 2 849
  • Gotham City
Хайде и Дара с тунинг  ooooh! Може ли жена да има пухкави устни или големи гърди без да е "ремонтирана"? На Дара специално, устните са си такива от Х фактор, харесвам я много в лице, като кукла е.
За мен Грейс Кели е с тънки устни.

Моите лични наблюдения, с които не ангажирам никой са, че малките гърди и тънки устни обикновено намират кусури на тези с големи Simple Smile

Съвсем са ти точни май, и аз имам същите

Общи условия

Активация на акаунт