Абитуриентски страсти 2019

• 213 437
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 820
Момичето е прелестно , истинска млада фея! Това с червената рокля...

# 2 821
Явно са много вървежни перата тази година.
Някои толкова се бяха престарали с черната перушина, че почти го бяха докарали на Злодеида като визия.

# 2 822
Явно са много вървежни перата тази година.
Някои толкова се бяха престарали с черната перушина, че почти го бяха докарали на Злодеида като визия.
На мен на чисти гигантски гарвани ми приличаха с тия перушини!

# 2 823
  • София
От последните минути:

# 2 824
Това го имаше в темата на неговия бал. Има снимка и от нейния бал. А аз доро нямам социални мрежи Joy Агенция клю клю Grinning

# 2 825
За някоя песен или видеоклип бих казала, че са интересни. За абитуриентски бал мнението ми е това 👎🏻

# 2 826
Цитат на: La Catrala
[/quote

Една красива мацка.

Това момиче е със силикон. На първата снимка много ясно си личи по чупката на бюста.
Въобще този стандарт за красота, който се налага - много слаби жени с пищен бюст - си е направо противоестествен. Бюстът е основно мастна тъкан и шансът да го има една слаба жена е изключително малък. Все едно много слабо момиче - с огромен задник /да ме прощавате/. Несъразмерно, неестествено и не би трябвало да бъде приемано за красиво, но кой знае - може и такава мода да дойде ...

# 2 827
И аз нямам съмнение, че е със силикон, но това не ми пречи. Не виждам нищо грозно и прекалено. Може и да е нямала никакъв бюст и затова да си е сложила. Може и да е имала, нейна работа. Като цяло обаче не я намирам за голяма красавица. Просто хубавко момиче. Изглежда ми леко изкуствена. Може би заради устните, които не са лоши, но съм почти сигурна че са боцкани.
Да се върнем на деколтетата — сигурна съм, че цяла вечер е подърпвала корсета нагоре 😄

# 2 828
  • Дива Индия
Това момиче е със силикон...
... заради устните, които не са лоши, но съм почти сигурна че са боцкани.

Еееее... разочарована съм. Иначе и на мен много ми хареса.

# 2 829
  • София
Въобще този стандарт за красота, който се налага - много слаби жени с пищен бюст - си е направо противоестествен. Бюстът е основно мастна тъкан и шансът да го има една слаба жена е изключително малък. Все едно много слабо момиче - с огромен задник /да ме прощавате/. Несъразмерно, неестествено и не би трябвало да бъде приемано за красиво, но кой знае - може и такава мода да дойде ...
Така е, жените с прословутите 90/60/90 не е често явление и обикновено са манекенки.
Докато слаби в горната част жени с повечко задник и крака - има, това си е конструкция.

# 2 830
Това не е 90 изобщо, много нагоре е.

То ти стига майка ти да ти каже, че малкия бюст е кофти, та да ти смачка самочувствието. Нищо чудно, че се налага модата на набодените устни и напомпаните гърди.

# 2 831
М да, то може и огромен бюст на слабо тяло, но повечето в този случай са тяло тип “ябълка” (налято в горната част и слаби ханш и крака) и пак не е красиво. Пясъчен часовник е идеала, но пак ако жената е слаба бюстът няма да е огромен. Пример за тяло тип пясъчен часовник и голям естествен бюст е любимата ми София Лорен, но тя не е съвсем слаба. Ето това е исинска красавица според мен. Извън темата, но се изкуших.

# 2 832
Бъркате. От всичко има. Познавам момиче. Слабо, пясъчен часовник, фини кости, огромен, естествен бюст. Е, поне беше, докато не го изпиха децата.

# 2 833
Още малко и ще ми върнете комплексите от 8 клас Joy

# 2 834
  • Gotham City
Хич не ми прилича на силикон и хиалурон, честно казано. "Чупката" в бюста е от притискането на самата рокля.
Казвам го като човек, който освен, че някога имаше такъв бюст, познава и други с подобни мерки. А пък устните просто са по-пухкави според мен

Общи условия

Активация на акаунт