Абитуриентски страсти 2019

• 213 552
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 580
Не харесвам носиите, но не ги намирам и за толкова неприятни, че чак да ми догади от тях.
Не ми харесва и двойния стандарт да сме широко скроени и да приемаме откровено к****нски визии, а да заклеймяваме носиите. Отделно, че в страната все пак има хореографски училища с паралелки по народни танци. Докато за паралелки за стриптизьорки или плеймейдки не съм чувала.

# 2 581
За бал може и да не са подходящи, но като нищо националните елементи ще се наложат в ежедневието. Наскоро гледах предаване, в което казаха, че в Китай младежите масово носели подобия на носии (на работа, по улиците, навсякъде). Което, според мен е интересно. Мисля, че го има и в други държави - световна тенденция е.
Аз съм донякъде антиглобалист, така че ми допада.

# 2 582
Аз имам гривна с шевица, харесвам и дрехи с шевици, харесвам и носиите, ама показаните тук са ни риба, ни рак. Нито са истински носии, нито са рокли с елементи на носии, ми са нещо средно, доста нескопосано при това. Само една бяла рокля си беше вечерна рокля с фолклорни мотиви.

# 2 583
Тези рокли на Ла Споса нещо хич не ме впечатлиха, а сигурно струват майка си и баща си.

# 2 584
Тези рокли на Ла Споса нещо хич не ме впечатлиха, а сигурно струват майка си и баща си.

И аз не съм особено впечатлена. На последната не ми хареса дължината - до под прасеца, въпреки че момичето има хубави, тънки глезени.

# 2 585
То, щото балът е много градско изпълнение и виенски валсове вихрят.
Може наистина да са деца от хореографска парелелка или с интерес към народните танци. Поне на хорАта ще стоят по-добре от тези, дето хвърлят гюбеци в принцески рокли. Иначе и аз не харесвам особ3но носии, а харесвам етно рокли. Но и претрупани, натрупани, пък особено с шлейфове, също не харесвам.

# 2 586
Последната ЛаСпоса не ми хареса заради късата подплата.

# 2 587
  • София
E стана клише вече да си с носия на бала. Не са оригинални, ако това са целяли. Както беше писал някой напред да пробват царски дрехи. Като те избие на патриотизъм и хоп тоалет ала севастократорица Десислава Grinning

# 2 588
  • Пловдив
Децата дали са подбрали подходящите дрехи и аксесоари им е простено, но във Фейсбук страницата се "вихри" една зла Баба Яга. Първо реших, че ми се е сторило подигравателно и невъзпитано поведението й. После обаче, установих, тази жена е същинска изкукала, невъзпитана, простовата, зла бабка в пенсионна възраст.
Вярно е, че има и не много добре съчетани тоалети, но да се подиграваш на децата, да им слагаш емотикон за присмех и повръщащи човечета в коментари, това само олигофрен с IQ под 60 може да го направи.
Не мога да търпя такава несправедливост, дъртата баба да се подиграва на децата. Като нямаш какво да кажеш си мълчи, никъде не пише, че си длъжен да оставяш коментари.
То между другото има още 2 жени по същата схема и един мъж (поне профилите им са такива), ама и те са по-сдържани, докато тази е луда за връзване, пълно куку, горките й роднини, кой знае какви срамове берат с тази. Пази Боже!

# 2 589
Изтипосвайки се публично някъде предполага, че ще има и критика. Вкусовете на хората са различни и красивото за мен, е грозно за теб и обратното. Има деца, които не искат и не участват в подобни конкурси и да ти кажа с право. Не мога да коментирам поведението на въпросната, защото нито знам за коя ФБ страница става въпрос, нито пък я следвам, а админите могат да я блокнат, ако прекалява. Ти не я ли репликираш? Защо не я докладвате на админите?

# 2 590
  • София
Защо, за Бога, трябва да се прави и най-вече - изпраща - снимка на краката?
Куку  #Crazy  #Crazy

Тук замазването на фона щеше да е удачно:

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 13:52 от Cuckoo

# 2 591
  • Пловдив
https://
Изтипосвайки се публично някъде предполага, че ще има и критика. Вкусовете на хората са различни и красивото за мен, е грозно за теб и обратното. Има деца, които не искат и не участват в подобни конкурси и да ти кажа с право. Не мога да коментирам поведението на въпросната, защото нито знам за коя ФБ страница става въпрос, нито пък я следвам, а админите могат да я блокнат, ако прекалява. Ти не я ли репликираш? Защо не я докладвате на админите?

Как ще репликирам луда лелка!? И това, че някой не ни харесва на външен вид не означава, че трябва да го подиграваме. Конкурса е за най-харесвана абитуриентка, не за най-зле изглеждаща. Което означава, че гласуваш за тази която харесваш, другите ги подминаваш.

# 2 592
Не съм забелязала коментарите на онази страница, стана ми интересно, ще взема да прегледам...
Ето едно хубаво момиче с красива рокля, но не знам за какво му е било да сложи и снимка само на гърдите си:

# 2 593
Конкурса е любителски, грозните коментари са напълно излишни. Вместо да носи настроение, явно буди злоба у прецъфтели индивиди

# 2 594
Струва ми се, че краката от горния пост са на момичето с розите. Малко като игра  "подреди пъзела" се получава.

Благодарност на дамите, които си правят труда и слагат снимки.Heart Eyes
Много ме радват децата, красиви са!

Общи условия

Активация на акаунт