Абитуриентски страсти 2019

• 213 372
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 685
  • sofia
Ееее,това е много яко! Ама и жената е един път!

# 2 686
Не мога да понасям бяла коса, докарва ми на бабичка! Sad Също и русо и кичури, като черга в главата! Sad

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 12:02 от mimi.7299

# 2 687
  • London
Ако човек е хубав всичко му прилича, ако няма хубави черти каквото и да прави все тая.

Тази девойка е симпатяга. Обожавам смарагдово, бяла кожа и червено червило в комбинация и коси леко в бакърено, тези се колебая имат ли нюанс, май да.

Laughing

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 12:22 от La Catrala

# 2 688
Само ноктята развалят пейзажа. Роклята и момичето са много красиви.

# 2 689
Ноктите и червеното конче дразнят. Голяма красавица е.

# 2 690
Не бях обърнала внимание на ноктите, но сега вече само тях ще виждам. Sad

# 2 691
Снимка от конкурса през далечната 2012 година
Скрит текст:

# 2 692
Това трябва да е поза тип Русалка Joy

# 2 693
Чупката на ръката е уникална. “Браво” на фотографа. Момичето със зелената рокля е красавица, роклята - красива, ноктите - ужасни.

Иначе не съм съгласна, че само от чертите на лицето зависи дали човек ще изглежда добре. Това зависи и от тяло, излъчване!, поведение и облекло подбрано с вкус. Просто, този който има и хубави черти ще е още по-впечатляващ, но може и хубавите черти да се поизгубят, ако останалото не е наред.

# 2 694
  • London
Не знам, имаше някои изтупани ама грозновати. Едно девойче беше с фотосесия влакова композиция, то не бяха чупки, стойки, тоалет, проба за звездност, а като прилича на Червенкова ли каква беше всичко това изглежда хипер комично. Ако беше някоя наистина хубава девойка в тази рокля, фотосесия и тн.....съвсем друг щеше да е ефекта.

# 2 695
При равни други условия разбира се красивото лице е по-напред от друго по-грозновато (макар че и тук е субективно). Аз просто казвам, че добър или лош външен вид е съвкупност от много неща, не само правилни черти на лицето. Ако щеш и тялото е това, което веднага привлича погледа, особено в съчетание с добре подбран тоалет. Има и красиви момичета, които няма да са сред най-харесваните, защото въпреки красивите черти има нещо друго, което не е наред - или облекло, или поза, грим, лоша снимка...Видяхме доста такива в темата. Да не би пък абитуриентката, която спечели миналата година да е най-голямата красавица? Не мисля. Просто е добре облечена, добре гримирана, хубаво снимана, усмихната, слабичка и с приятно лице. Според мен не е топ в нито едно от изброените, просто като комбинация е направила по-добро впечатление от останалите. Със сигурност не е най-красивото лице от всички участнички за 2018.

# 2 696
  • Sofia
Ужас,"русалката"ме шокира Astonished

# 2 697
  • Най-красивата страна
Харесва ми роклята
Скрит текст:
Скрит текст:

Доста странен тоалет.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 698
  • гр.София
Някаква идея,какво има по задния шев на полата,че съм озадачена?

От новите попълнения в дир.бг е.  Красиво момиче с красива рокля.

# 2 699
Не знам, имаше някои изтупани ама грозновати. Едно девойче беше с фотосесия влакова композиция, то не бяха чупки, стойки, тоалет, проба за звездност, а като прилича на Червенкова ли каква беше всичко това изглежда хипер комично. Ако беше някоя наистина хубава девойка в тази рокля, фотосесия и тн.....съвсем друг щеше да е ефекта.
Викаш, ако е грозновата (по твоите критерии), да се скрие вкъщи. Щото на леля ви Катрала и изглеждало смешно. Пита ли те някой теб?
Ако става дума за конкурс, да, човек трябва да има самокритика и да си прецени дали е за конкурс или не. Обаче да се критикува момиче, което иска да си направи фотосесия, си е глупаво откъдето и да го погледнеш. Просто не е твоя работа.

Общи условия

Активация на акаунт