Абитуриентски страсти 2019

• 213 425
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 775
Такова показване на гърди като в последня пост на Катрала за мен не е уместно от абитуриентки, най-малкото самите  момичета няма да се чувстват комфорно да танцуват с подобни рокли. Колкото и да държат, дори и на червения килим са ставали фалове.
Съгласна съм. Аз също съм с голям бюст, а някога беше и добре изглеждащ Joy и винаги съм се притеснявала заради него. Особено по физическо в ученическите години. Играехме по бели тениски и впити шорти. Най - ужасните ми спомени...От тогава ми остана навик да търся все по - широки дрехи. Като гледам показаните вталени рокли, много ми харесват. Но не са моите и не бих се чувствала добре в такива.

# 2 776
  • Шумен
Аз другата година ще имам абитуриентка. Колко излиза един бал? 4 000 лв. - 5 000 лв. ? Кажете, че е по малко, моля! Зная, че е има от-до, но все пак, една нормална абитуриентска колко излиза?

Както са казали зависи от вашите средства най-вече. С известно ровене и търсене може да се вместите  с минимум. Момичетата имат много повече разходи от момчетата, това е ясно. Качествен грим, ако ще си го прави сама, фризьор - пробна  прическа и на самия ден ,  грим, маникюр.  От парите за самата вечер не можеш да избягаш - около 350 бяха по спомен преди година. Вътре влизат снимки на класа, албум, вечерята на бала, друга вечеря, ако имат след изпращането от училище, подарък на класната.  Рокли, обувки, ако се купуват онлайн от популярните англ.сайтове излизат в пъти по-евтино, особено ако ги хванеш на намаления. Но това в случай, че сте навити да купувате така. Под  сто лири са коктейлните рокли. Събиране с близки камерен състав, евентуална екскурзия Гърция, Турция най-често около 500 лв беше, но моята дъщеря не ходи. Абе минимумът  около 3 000 грубо.

# 2 777
  • Дива Индия
При нас едно фото-студио в града снима слизането от колите в центъра на града на абсолютно всички абитуриенти във всички дни на баловете. После обработват и качват снимките в сайта си и който желае си избира снимки от там, и си ги купува. Никой не се занимава да си наема фотограф. Фотографите снимат абитуриентите и пред ресторанта по класове, само момичета, само момчета... както децата искат.
У дома всеки си снима детето с каквото има и иска. И ако се сети...

За стойността на бала съм съгласна с прежде-говорещите. Костюм, две ризи, сако, обувки, колан, дънки... да речем към 1200. Кувертът при нас беше 95, ако не греша. Една стотинка не изхарчи синът през балната вечер, защото са стояли до три часа в ресторанта, било е много весело и нямал нужда от нищо. Снимките още не сме купували. Класът му си поръчаха албум, който още не сме видели, струва 45 лв. Почерпката в заведение за нашите приятели 350-400 лв. Всички му подариха пари, на мен цветя. Беше много хубаво преживяване. Разходите идваха поетапно и за това бяха някак по-поносими. Има и неща, които пропускам, но това са по-големите.

Имам една препоръка към абитуриентските майки и татковци, и тя не е свързана пряко с бала. Нека децата ви се ориентират навреме към университет/и и специалности, да се подготвят отрано по предметите и да се явят на предварителни изпити, за да може когато дойде време за бала, да се насладят на това преживяване, а не да треперят за кандидатстването. Роклята и костюмът лесно се избират. Няма никакъв смисъл от безбожно струващи тоалети и бижута. Често пъти по-малкото е повече. В края на краищата "ще танцуват само една нощ". Умно и отдалече да си опекат питката със следването - другото е бял кахър. Ако желаят да учат, де.
Хубаво щеше да има на мен кой да ми даде тези съвети. Но дано поне  аз бъда полезна на някого.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 17:06 от Инди

# 2 778
При нас едно фото-студио в града снима слизането от колите в центъра на града на абсолютно всички абитуриенти във всички дни на баловете. После обработват и качват снимките в сайта си и който желае си избира снимки от там, и си ги купува. Никой не се занимава да си наема фотограф. Фотографите снимат абитуриентите и пред ресторанта по класове, само момичета, само момчета... както децата искат.
У дома всеки си снима детето с каквото има и иска. И ако се сети...
Според мен това е много добра идея.

# 2 779
И аз първоначално това си помислих, но надали на всички ще им е приятно да ги качват в някакъв сайт.

# 2 780
  • Дива Индия
И аз първоначално това си помислих, но надали на всички ще им е приятно да ги качват в някакъв сайт.
При нас това е традиция от доста години. Снимат и изпращанията в училище на 15-ти май и тях качват. Нашето училище на 24-и май, след манифестацията, раздава годишните си награди на 12-то класниците в театъра. И това се заснема. Никога не съм чувала някой да има проблем с това.

# 2 781
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
видяхме такива снимки май.
виждаха се повече колите, отколкото децата. на някого хванал тила, на друго запретнатата пола, докато слиза...
не пречи де, но си мисля, че не е най-доброто.

# 2 782
Като цяло подобна идея е добра. Но трябва да има организация установена предварително. Примерно в толкова часа се събират желаещите за снимки - общи, индивидуални и на малки групи. Снимките се качват в сайт и са достъпни за разглеждане и поръчка само срещу парола и в определен срок. В школата по танци на дъщеря ми е така. Реално аз пак мога да гледам и чуждите деца и други родители да гледат моето, но все пак не са съвсем публични снимките.

# 2 783
За мен е голяма грешка, ако имаш голям бюст, да го разголваш с пищни деколтета. Не мога да се сетя за нищо по-кръчмарско и в стил "октобер фест". Красивият едър бюст така или иначе си личи и няма нужда да се акцентира върху него, още повече девойка.
Самата аз съм надарена, но дълбоки деколтета не понасям. Лично мнение.

# 2 784
  • Дива Индия
видяхме такива снимки май.
виждаха се повече колите, отколкото децата. на някого хванал тила, на друго запретнатата пола, докато слиза...
Не са нашите. Нашите застават на маркирано място, позират и там ги снимат. Колите остават назад.

# 2 785
Той големият бюст и без това прави деколтетата да изглеждат една идея по-дълбоки отколкото иначе, защото опъва плата. Та и аз не бих заложила на много дълбоко деколте при голям бюст. Особено пък ако е и тип бюстие, има да си крепиш млекоцентралите като рохки яйца през цялото време. Една Бяла Роза да ти пуснат, и има да ги събираш по дансинга.

# 2 786
Хубава жена и тоалет, прилича на професионална манекенка:

Нямаше ли я назад в темата - май някой писа, че е известна личност? Не знам само защо се е сетила да участва в последния момент.
Снимките се приемат до утре, сигурно скоро ще има резултати.
Ники Илиев, който е в журито, казва, че ще търси момичета с естествен вид: https://life.dir.bg/aktsenti/niki-iliev-za-nay-krasivata-abituri … OfOHxvTaBVDG6YkEU
Като знам каква е бившата му, а и настоящата (ако е вярно - докторката от Скъпи наследници), няма да избере момиче, което тежи повече от 50 кг.

# 2 787
Мацката е от сериала Дяволското гърло.

# 2 788
  • Дива Индия
Много хубава рокля!

# 2 789
Мен ми се струва, че немалка част "участват" благодарение на някой горд роднина или близък приятел.
Което до някъде обяснява някои абсурдни(за конкурс) снимки.

Общи условия

Активация на акаунт