Септемврийчето в килца наддава, във корема малко място му остава

• 19 283
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Тъй като не сме на рабора няма проблем за срещата,но вторник около 11.00 съм заета. Аз обаче ще съм с опашка. Тъкмо ни върнаха от детска градина, защото има варицела, а моят син беше на гости при баба и дядо и не е контактен. Той е бил болен от варицела, но все пак мен ме е страх и искам да се презстраховам.

# 196
  • Стара Загора
Здравейте септемврийски мамчета.
Включвам се за да ви кажа, че преди малко се чух с Ирини и ми каза, че най-вероятно поне още пет дена ще я държат в болницата. Малко е неприятно но щом е в името на бебчо. Каза да ви кажа да давате по-често стерилна урина. Нея са я приели защото контракции са се оказали от възпаление на пикончите канали /каза, че няма симпноми никакви за такава инфекция...нужно е да се дава стерилна урина/ Каза също така да се пазите много. Днес доктора и обяснил, че от това възпаление стига до плацентата и от там може да предизвика спукване на околоплодните води. Пазете се.
Леко бременее ви желая и целувки Heart Eyes

# 197
Хера Благодаря за новините от Ирини и  Hug много преградки за нея и малкият мишок и се радвам,че макар и далече физически от форума всъщност е съвсем близо с  нас  Heart Eyes и съветите са полезни за всички ни.
Съвета за стерилната урина е много добър,аз правя това излседване всеки месец от началото на бременността.

Използвам момента да подаря на всички мами тук  по 1 цветенце smile3525 и да ви благодаря,че всички споделяте радостите и тревогите си ,нови научени неща,мнения,опит и съвет и се подкрепяме взаимно.

Днес времето за мен е страшно приятно и имам сили и настроение и смятам да подредя малко из бърлогата и да си сложа ред в гардеробите.Моят малък тигър снощи ме побърка въртя се и се преобръща и гмурка без да се спре почти 3 изтощителни часа посред нощ,а на мен така ми се спеше....Явно му е било време за игра  newsm78 Hug
Успешен ден за всички мами и бебоците ви.

# 198
  • София
Здравейте, майчета!
Нямаше ме доста време, но поводът беше хубав - празнувах рождения си ден на морето!Благодаря на всички за хубавите пожелания!Всичко мина леко и без притеснения: по пътя спирахме общо взето само за да ходя до тоалетна, а и заради кучето - да пие водичка!Нямах контракции, но бебка беше много активна през цялото време, но тя май си е винаги така!Иначе водата беше топла и морето чисто и спокойно и ми беше много приятно да плувам!ходех на плаж сутрин и вечер след 5 часа и бях с цял бански!Май единствения по-неприятен момент е, че съм качила 3 кг за 10 дена  chef! Но здраво си похапвах, а и там ми се беше отворил един апетит...... Hug!
Изчетох всички странички, които сте изписали и се надявам Ирини бързо да се върне вкъщи!Радвам се, че нещата при Либра са добре вече! На мамите, които имат притеснения относно изследванията, пожелавам успех!
Много целувки засега и до скоро!  bouquet

# 199
Много се радвам,че нещата при irinii са се стабилизирали.При всички положения и тя ще е по-спокойна в болницата,въпреки че обстановката не е приятна,но поне ще е постоянно под лекарски контрол.
LIBRA -аз лично се спасих от подутите крака с едно кремче на Chicco -гел за уморени крака.Много съм доволна.Спряха ми отоците ,но що се отнася до разширените вени -веднъж появят ли се и няма спасение.На мен също ми се появиха навсякаъде-по бедрата,по прасците ,дори по гърдите си имам множество вени,които сякаш прозират през  кожата.Според мен това се дължи на натрупаните колограми (при мен са вече + 13) и от разтягането на кожата.
Добре че времето захладня малко ,че да подишаме спокойно.Дават го хладничко до края на седмицата.

# 200
  • Varna
За мен няма значение кога ще е срещичката.Удобно ми е и утре.Само да попитам,за да не стане някоя грешка-нали Формулата се намира до кино Тракия?

# 201
И за мен ням никакъв проблем деня, pepta правилно да, точно си  се ориентирала , остава и другите момичета да кажат и да сменим деня или на вторник или на четвъртък, както кажете...дано успеем до довечера да все уговорим ако срещичката ще е за утре Hug

# 202
Ако на някой му е по-удобно за сряда -непроменяйте деня заради мен Embarassed
На мен и утре и в четвъртък ми е удобно Grinning

# 203
И аз живот и здраве ,съм съгласна за утре ,трябва да си измислим и час за срещичката  Simple Smile

# 204
dvv как няма да променим деня заради теб, естествено ще се съобразим с всеки, за да може да се посъберем повечко и да се запознаем Hug Hug Hug
Имам само една молба, някой ако има фотоапарат да вземе, защото аз още не съм се обзавела с такъв, ще помоля съседката да ми даде нейният,но не е сигурно. Нали и ние трябва да се покажем в прекрасното ни албумче Crazy Crazy
И другото, което се чудя е дали трябва да си запазим места или все ще се наместим някак? newsm78
Значи последно оставяме за утре 04.07, вторник, кафе ФОРМУЛА, 15часа???Само остава и сладурче да потвърди, мисля че засега сме това, дано до утре се присъединят и още септемврийки.   Peace Peace Peace

# 205
бройте и нас на срещата  утре   Laughing
  дано се съберем повече  мами-бъдещи
 п.с.  и фотото ще взема

# 206
dvv как няма да променим деня заради теб, естествено ще се съобразим с всеки

Благодаря Hug
Аз ще взема фотоапарата Heart Eyes

# 207
Здравейте!!!
В четвъртък се върнахме от морето след 10 дневна почивка на Китен. Времето беше чудесно, водата топла. На плаж ходихме и сутрин и следобяд. Бяхме на стол и се прибирахме да обядваме и после пак на плаж. Събрала съм тен и за всички вас. много се радвам, че тази година почерняхме и не успяхме да изгорим. Е, разбира се сега се мажехме с фактор 15 и мисля, че има ефект. След плаж пък с течност за след слънце.
 Единственото, което ме притесняваше бяха честите стягания на корема, които си имах и преди морето предимно след като съм била в седнало или някакво сгънато положение или продължително ходене.
С мъжа ми сме качили по +2кг. за това време. Дано сега малко да се нормализирам тук. В сряда съм на доктор и дано всичко е наред. Бебко все повече ми се "разхожда" по корема и това много ме радва. Струва ми се, че коремът ми е слязъл надолу и ниско долу усещам една тежест, опъване.

Искам да се оплача - отново ми падна една пломбичка. Направо незнам, през бременността 5 пъти ми падаха пломбички на два предни зъба, развалиха ми се 2 мъдреца и 1 шестица. А всеки ден ям по някакъв млечен продукт - кисело мляко, прясно мялко, сирене, кашкавал, месо и т.н.

Събота и неделя ходихме на село, а там както винаги имаше много работа. Много се навеждах и кляках и двете нощи направо си умрях  от болки в прасците. Отдавна не ми се беше случвало.

По мои изчисления съм качила до тук около 10-12 кг. , а се храня предимно с плодове, супички, доста вода и белтъци. Ще видим какво ще каже докторката в други ден.

Приятна вечер на всички!!!

# 208
  • Sofia
Аз пак се загубих, но съм на работа и не мога да смогна напоследък да пиша. Не съм успяла и всичко да изчета, но се надявам всички да сте добре. Ние другата седмица семейно заминаваме за морето. Не знам каква почивка ще е с две годишния младеж, но поне ще е разнообразие.

Днес ходих на преглед при д-р Мазнейкова, видя много обстойно бебето и ми напреви снимка на физиономията, устре ще я сканирам и ще я кача в албума ни. Добре е момчето, вече 1300гр и отново се потвърди термин 19 септември, но със сигурност ще е поне 10 дена по- рано заради секциото.

Дессси и на мен вчера ми падна една пломба и мисля до края на седмицата да отида на зъболекър. До колкото знам няма никакъв проблем, даже предната бременност точно в 8-9 месец имах няколко зъба които си оправих при това с упойка.

За тези които се интересуват в болницата на Мазнейкова има водна аеробика за бременни. Не питах за подробностти, но мога да го направя на 5 юли ако някой се интересува Peace

За срещата - уви няма да мога, а много ми се иска. На работа съм, вече последните 5 дни останаха преди да си взема годишната отпуска и после майчинските дни преди раждане.

Най- вероятно ще се появя след почивката на Равда, което е след седмица и половина.
Желая ви хубави и не много горещи летни дни и безпроблемни също  bouquet

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 19:54 от Vesito

# 209
Здравейте момичета,днес нещо много ми се стяга коремчето,без дори да съм излизала от нас,и преди малко отидох почти до "формулата " и се върнах понеже ми се стегна пак корема  и не искаше да ме отпусне,надявам се утре да съм по-добре ,че да дойда на срещата и да се запознаем,но ако не мога ,извинявам се предварително  Sad 
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА СА ДОБРЕ И ДА НЯМАТ КОНТРАКЦИИ КАТО МЕН Sad

Общи условия

Активация на акаунт