Септемврийчето в килца наддава, във корема малко място му остава

• 19 285
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Среща на варненските бъдещи мами -
04.07.2006г. от 15.00ч. във "Формула".
newsm74

# 211
Здравейте мамчета!
Весело изкарване на срещичката.Нямах представа,че толкова бързи ще се организирате затова си направих устата и аз да дойда.
LIBBRA   за разширените вени да ти кажа и аз.Още като работех във Варна преди няколко години ми се появиха накакви подобия на разширени вени.Много ме боляха.Първо пробвах с някакви хапчета и като не помогнаха си взех Лиотон1000,който ми помогна само първите два пъти като се намазах.После и той не помагаше.Затова бих те посъветвала да не го пробваш.Исках да те питам ти какво взимаш за тези контракции,които имаш,защото хапчетата които взимам доста ми помагат.Не че имам ден в който да нямам контракции,но значително са намалели.А и да ти кажа,че явно ние с теб през цялата бременност ще си вървим едни килограми.И аз съм колкото теб Simple Smile
donikagg ще се радвам ако можем пак да се организираме когато ще идвам към Варна.
На мен раждането ми се вижда толкова далечна работа.Почти никога не се притеснявам за неща които предстоят,все ми се вижда,че има още много време.Тъй като е почти сигурно,че ще раждам секцио знам,че ще преживея всички тези тревоги точно вечерта преди уговорената дата,но може би така е по-добре да не се затормозявам от сега.
Поздрави на всички и много положителни емоции ви желая.  Heart Eyes

# 212
Николаз пия само Магнерич 3*1,и но-шпа само при болка,сега на 5-ти съм на ЖК и се надявам да ми обърне внимание и да ми предпише нещо друго,че ме хваща страх,в "близнашкия форум" се родиха преждевременно близначета понеже една контракция спукала водите на момичето,никого не искам да плаша ,но пазете се все пак и обръщайте внимание и на малките неща,а нейните бебчовци са добре и наддават но в кувьозчета,ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ. Кажи ти какви пиеш че да я питам дали не може да ми изпише нещо подобно.
ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ НА ВСИЧКИ

# 213
Здравейте, септемврийски мами! Как са коремчетата:)) Вярвам че са ок Simple Smile Аз не сам влизла с месеци м но не алко со помотахме из Българията докато мав ми бе командировка, едва вчера се прибрах ж София и като цяло трябва доста да наваксвам, най-вече с покупките Simple Smile)Иначе ние ще си имаме момиченце Simple Smile)) макар всеки познат да казва че ще е момче,че корема ми бил растял напред... В четвъртак сме на консултация и ще видим колко сме килца,че аз сам качила до тук само 6,7... но расте бебока нормално... и това ме успокоява. Завиждам ви благородно за моренцето, щях и аз да отскоча за два три дни но тогава се развали времето и избрах Търново,но бе хубаво:))  А иначе не знам за вашите палавници, ама моето моме хич не ми е от шаващите още от 5 месец си намери местенце в дясно и от там няма мардане, е поритва ме по ребрата, но нали се казва сладка болка Simple Smile))
Вие мами се пазете и се радвайте на хубаВи коремки newsm10

# 214
Здравейте момичета, от доста време не съм писала понеге ми се случиха доста неприятни неща............. Разболях се от бронхопневмония и лежах в болница 10 дни, това бяха най-кошмарните ми дни в живота, сега се лекувам в къщи, но все още нямам достатъчно сили. Момичета много се пазете, няма нищо по-лошо от това да си болен.
За сега стига с лошите новини.
Надявам се най -лошото да е минало и бебчо да е жив и здрав.
Пожелавам на всички много здраве.......другото само ще се нареди.
Приятен ден.

# 215
  • Бургас
Здравейте на всички!
Дано времето остане по-дълго така приятно ,че предната седмица не се дишаше  Whistling
Jesy , дано вече болестите са минало и с бебчето и с теб всичко да е наред,  bouquet много неприятно е бронхопневномия, при това бременна  Cry
На всички с контракции и болежки - нека да почиват повече, и наистина трябва да се обръща внимание и на дребните неща, никога не се знае откъде какво може да изскочи  newsm78 Малко остана, трябва да се пазим  Hug
Моята бебка изглежда добре, вчера беше седалищно, но привечер такъв лупинг направи, че имах чувството, че ще ме изкорми  Shocked - и сега усещам да ме сритва в ребрата - явно се е обърнала. Все още е доста малка, незнам, като пораснат как се обръщат в корема  Wink
Отвреме навреме сутрин усещам доброто старо гадене - има ли някой като мен??? Така си започнах, така и ще завърша, май  Laughing
Приятен ден на всички  Hug

# 216
Здравейте   bouquet
Влизам много набързо, в момента правим ремонт и всичко в нас е с краката нагоре  ooooh! Нямам време да прочета какво става с вас, надявам се да сте добре всички  Praynig  Praynig  Praynig Добре че жегите спряха за малко, че незнам как щях да се оправям 
Да направите много снимки да видим сладките коремки  Crazy
Много целувки за всички, като мога пак ще ви пиша  Hug

# 217
писах около половин час и постингът ми изчезна!
ОТНОВО - ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ СЕПТЕМВРИЙКИ!!!!!!!! Hug Hug Hug
Преди да премина към съкратената версия на историята си искам отново да ви кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за загрижеността и подкрепата, която ми оказахте през последните седем дни на изпитания за мен и за моя бебешор.   bouquet Не можете да си представите колко се трогнах! Heart Eyes
Днес съвсем неочаквано дори и за мен ме "освободиха" от престой по принуда в Патологията на Шейново. Преди всичко искамда ви споделя,че акушерките, санитарките, сестрите там са безкрайно любезни и отзивчиви. Придобих преки впечатления от престоя и на родилките там, но за това ще ви разказвам нататък.
Накратко - във вторник след прегледа на бенката /чието изрязване не се налага освен от естетическа гледна точка след раждане Wink/ отидох към Шейново. През целия предиобед коремчето ми стоеше по-скоро напрегнато, като в последния час преди срещата ми с д-р Велев дори ходенето и стоенето права ми бе невъзможно. Коремът ме "опъваше" с такава сила, че ме приковаваше направо. Щом ме видя докторът направи вагинален преглед, с който установи 30% скъсяване на маточната шийка Shocked За момент всичко ми с епреобърна... /контракциите сксяват шийката, след което започва разкритието и ... нататък знаете, а бях в 29гс/ Със сълзи в очит епратих майка ми и мъж ами за багаж. Дадоха ми нощница и оттам директно на третия етаж - за 3 минути вече ми бяха били 1 инжекция и ми бяха пуснали система.
2 дни не ми я спряха системата. на третия уж бях по-добре,но вечерта отново се наложи да ми вливат кормагнезий. Междувраменно ми излязоха резултатите от нестерилнат аурина - повишен брой левкоцити. Хайде ново изследване на урината - този път стерилна. В неделя стана ясно, че имам бактериална инфекция на пикочните пътища и започнаха да ми вливат антибиотик  Sad Вчера докторът ми обясни, че този тип инфекции съвсем не са безобидни и ако не се излекуват навреме водят до преждевременно раждане - инфекцията може да зарази амниотичната течност и мехурът да се пукне... Звучи страшничко, но вярвям, че сме взели наврме мерки Praynig Престоят ми в болницата определено ми повлия и добре /физически/ и не чак толкова добре /психически - притеснявах се, обстановката ми беше неестествена и близките ми липсваха много/
Днес ме изненадаха много приятно с новината, че мога да започна да се лекувам през устата и да спазвам леглови режим в къщи. Това и мисля да правя! Откакто се прибрах пак имах 1контракция, но ще лежа нон-стоп и се надявам да не се случва често. Praynig Praynig Praynig
Всяка седмица, всеки ден и всеки 1 час е ценен за бебетата, защото по-добър инкубатор от маткит ени - няма.
Имам да ви разправям страшно много, но това ще сторя малко по-късно. Само да ви кажа, че от 32 седмица почт ине съществува риск за бебтата ни ако се родят преждевременно. Важно било да са добре наддали на килца. Моят бебешор е 1500гр. Аз се моля да устискам още поне 4 седмици. Praynig
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ МОЛЯ ДА СЕ ПАЗИТЕ И ДА ВЗИМАТЕ ПРЕДВИД ВСЕКИ ЕДИН ОБЕЗПОКОИТЕЛЕН СИМПТОМ! ПРЕГРЪЩАМ ВИ И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ЦЯЛАТА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ, КОЯТО МИ ИЗПРАТИХТЕ ДА ВИ СЕ ВРЪЩА ТРОЙНО!

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 16:54 от irinii

# 218
  • Варна
Здравей отново Irinii !
Аз не пиша много, но чета всеки ден. Радвам се, че са те изписали вече от болницата и всичко е наред с теб и бебето. Надявам се да няма повече такива случки за теб. Липсваше ми, защото постингите ти са винаги едни такива позитивни и мили към всички. Желая безпроблемна бременност до края. Hug

# 219
  bouquet irinii току що ме изненада супер приятно виждайки постинга ти.ДОБРЕ СИ СЕ ЗАВЪРНАЛА ПРИ НАС![/color][/b]
Радвам се ,че при всичко което ти се е случило сте имали чудесен лекар да се грижи за вас с бебока и бързичко сте открили причинителят на тези контракции.Сега като си попишем и се видиш с всичките ти близки психически ще се почувстваш чудесно  съвсем скоро и ще се отървеш от подтискащото усещане да си в болница ,което е неизбежно и в най-луксозната такава.Физически сега мнооого ще се грижиш за себе си ,за да е добре малкият мъж и да наддаде килца нужни му да се чувства прекрасно извън твоето коремче.Целувки за теб и за бебока миличка!

На всички мами който имат тревоги от подобен характер стискам мноого палци и силно и истински вярвам ,че всичките ни на брой бебоци ,ще са добре и ние ще сме щастливи с тях.

Момичета от Варненската срещичка да направите снимки и да се забавлявате много!

П.С. -отностно изследванията на урина мисля,че най-добре е всеки път да си се дава стерилна,защото тези чашки все има по нещо в тях.При последните ми изследвания на кръв и урина /занесах стерилна/жената в лабораторията каза,че имам и обикновенна включена и ми подаде една чашка и аз се съгласих.После като си взех резултатите всичко беше ок,с изклщчение на урината в обикновенната чашка там гъмжеше от какво ли не

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 17:35 от dennis

# 220
Здравейте,момичета!
Първо искам да кажа на Ирини,че камък ми падна от сърцето след включването й Hugи че нещата са стабилизирани за сега,дано чак септември да е следващия престой в Шейново.
Момичета вече имам интернет,току-що ни го прекараха,при което аз съм на седмото небе от щастие Peace.
Вчера бях на ЖК и моята бебка тежи вече 2.137 кг.,но пак се притесних за това,че е разположена седалищно,дано да се обърне до края на месеца.Доки ми каза,че вече съм официално в осми месец и другата седмица ще правя последни изследвания преди раждане, вече всичко съм си приготвила за родилния дом(лигнин,памперси,превръзки за родилки и т.н.)
Толкова бързо ми минава времето напоследък,покрай задачите,които трябваше да свърша тези дни,че понякога забравям,че съм бременна,чувствам се доста жизнена и енергична,за разлика от предишната ми бременност.Контракции си имам,но са подготвителни,а не са от опасните.
Радвам се за всички,които са получили хубави резултати от изследванията си,дай боже всеки му Peace.

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 17:57 от walentin

# 221
Ирини, добре дошла отново сред нас  Hug
Много се радвам, че лошото е  минало и че навреме  и както трябва са се  погрижили за  вас с  бебко  Grinning
Да си  почиваш повечко и да пазиш  Grinning
Много целувки  от нас  lovekiss

Аз  утре ще ходя на уролог заради малката  бъбречна криза, която искарах  преди 10ина дни, и тогава ще си пусна  и една стерилна  урина направо, няма  какво да се занимавам първо с  нормална чашка и после  да рискувам да се  наложи да  повтарям пробата  Naughty

# 222
Добре доШла на Иринии,

Спокойствие и по4ивка сега и Ще видиШ как вси4ко Ще бъде наред. Лежи си и спазвай показанията на доки и няма страШно Hug За Шийката съЩо не се притеснявай: няма ли контракции и не се ли движиШ, не би трябвало да се скъсява пове4е.

Поради съЩата при4ина аз по4ивам ве4е 2 месеца. Даже бях и пускала тема по повод скъсената Шийка на матката и много мам4ета ми отговориха тогава, 4е с по4ивка и таблетки са стигнали спокойно до термина. Дано и с нас да бъде така Praynig

За урината: тук отдавна се взима само стерилна урина, никакъв друг вид не се допуска Naughty Дано и в бг го направят така скоро.

На вси4ки май4ета пожелавам спокойствие, без контракции и всякакъв друг вид проблеми. Много хубави резултати от изследвания и прегледи Peace

Хубав ден  bouquet

# 223
  • София, "Младост 3"
Ирини, добре дошла отново сред нас  Hug
Много се радвам, че лошото е  минало и че навреме  и както трябва са се  погрижили за  вас с  бебко  Grinning
Да си  почиваш повечко и да пазиш  Grinning
Много целувки  от нас  lovekiss

Аз  утре ще ходя на уролог заради малката  бъбречна криза, която искарах  преди 10ина дни, и тогава ще си пусна  и една стерилна  урина направо, няма  какво да се занимавам първо с  нормална чашка и после  да рискувам да се  наложи да  повтарям пробата  Naughty

успех с двете изследвания

# 224
Добре дошла отново Ирини,   bouquet

радваме се че всичко е наред с теб и детето, спазвай заръките на доктора и дано всички издържим докрай.

Почти на финала сме, момичета, желая на всички кураж и търпение, само добри резултати от изследванията и по-малко тревоги.
Аз всеки ден имам стягания на коремчето, не е безболезнено. Не знам дали е нормално или трябва да отида на преглед предваритено? Иначе среща с бебчо имаме чак на 13ти юли, а така ми се иска да го видя час по-скоро...
Весело изкарване на срещата на варненските мами и чакаме снимки
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт