Къде в Пловдив??? - 79

• 55 203
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря за мненията! А има ли петък и събота  жива музика? Препоръчайте ми и друг ресторант, където да има ненатрапчива жива музика и хората да могат да разговаря, но и да може и да се танцува/евентуално/...

# 256
  • Пловдив
Знам, че Note di vino има жива музика, но не съм ходила и не мога да дам съвет. Предполагам, че няма да е натрапчива музиката, тъй като все пак се води family ресторант и едва ли ще си позволят дандания.

# 257
Също мисля че Торро е без забележка. Цените не мога да коментирам, но и при него, както и в йегерхоф има страхотно развитие в качеството на храната и обслужването две години след откриването.

# 258
  • Пловдив
В Йегерхоф всичко си е същото...поне това е ок,че всеки път храната изглежда еднакво Simple Smile лично мнение.

# 259
Не. Поръчахме две порции едно и също - едната беше отвратителна, а другата беше току-що приготвена.

# 260
  • Пловдив
Не ми се е случвало...

# 261
  • Пловдив
Герда говори за Торро.

# 262
  • Пловдив
Торо е снобария. И някак не върви да кажеш, че не ти харесва. Важно е да ти харесва. Не бих стъпила там. Претенции без покритие. В Йегерхоф ходя, през лятото, заради бирата. И в конната база също. И на двете места има неща, които не стават за ядене. В Пловдив става все по-сложно храната да отговаря на цената.

# 263
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добра маникюристка, която прави добър гел лак и да ме ориентирате горе-долу на какви цени работят? Може и на лични.

# 264
В Note de Vino атмосферата е уютна, приятно е, храната е вкусна, има жива музика, един доста добър пианист, свири и пее българска и чужда класика ненатрапчиво, няма много хора. Може би защото е малко отдалечено и цените са с една идея по-високи, но съпоставими с Торро Гранде.

# 265
  • Пловдив
Момичета,да сте виждали маратонки Асикс нейде из спортните магазини? Трябва ми 39 номер.

# 266
Момичета,да сте виждали маратонки Асикс нейде из спортните магазини? Трябва ми 39 номер.
Магазин на Асикс има в МОЛ Марково тепе

# 267
  • Пловдив
[video][/video]
специално за Асикс? И да не съм забелязала Simple Smile
Мерси!

# 268
  • Пловдив
Маратонки Асикс има и в Декатлон, в един от спортните магазини в Мол Плаза(не си спомням името му), в Спорт Депо и в един спортен магазин, който се намира на ъгъла между ул. "П. Каравелов" и ул. "Опълченска"

# 269
[video][/video]
специално за Асикс? И да не съм забелязала Simple Smile
Мерси!
Да. До детския център.

Общи условия

Активация на акаунт