Къде в Пловдив??? - 79

• 56 108
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,

случайно да може да ми препоръчате лаборатория, в която резултат за стерилна урина  става по-бързо от 5 дни?
За Тракия ще е супер, че ще ми е най-удобно, но все пак и на друго място бих отишла, само ако става по-бързо.. Simple Smile

Благодаря!

# 241
В Писанец даваш урината сутринта, ако няма бактерии, в края на работния ден излизат резултатите. Ако има - след 3 дни.

# 242
В Писанец повече пъти са ми вадили грешки резултати, отколкото верни, аз не бих им се доверила. Навсякъде посявката на стерилна урина е минимум 3 дни.

# 243
  • до най-прекрасния мъж
Само в Писанец недейте, че заради тях пих 4 години хормони. Много мои познати са недоволни, заради грешни резултати.

# 244
  • до едно тепе
На Синево централата им е в Тракия. Излизат за максимум 2 дена.Друг е въпроса до колко са им читави изследванията. Последно като пусках при тях бях с побелели от налепи сливици и посявката ми излезе стерилна. И на детето изследванията за ясла бяхааааа страхотия- буквално с огромно количество еритроцити в урината, които в друга лаборатория на следващия ден мистериозно изчезнаха, а като ги попитахме наистина ли това са нейните резултати услужливо ги смениха. Не си били обновили данните. Ми хубаво ама 3 дена ги гледах в системата такива сгрешени и като нищо детето можеше да отнесе някой АБ и още изследвания и влачене по специалисти.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 14:34 от pospalancho

# 245
В Синево цените не знам как ги определят,там за урокултура ни взеха 19лв(3 дена чакахме,да не кажа 4),а в Бодимед 10лв,после правихме на 3-то място където първо излиза изследването и ако има бактерия тогава се прави антибиограма,така плащаш само стерилната урина,а в последствие ако се наложи антибиограмата,и на 3-те места бяха различни резултатите,но според мен най-грешни в Синево,аз приключих с нея като вариант.Добавям и това,че урината която дадохме в Синево и Бодимед беше една и съща.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 14:50 от Ан3л

# 246
Важно е как се събира стерилна урина,има специален начин, а също и в какво.  Достатъчно е капачето на конейнерчето да докосне повърхност и пробата е замърсена.

# 247
Да,за това се внимава много,но пък и в лабораториите допускат грешки,които понякога костват на нас повече,отколкото на тях,човек да го е страх да пусне изследване.

# 248
  • до едно тепе
Важно е как се събира стерилна урина,има специален начин, а също и в какво.  Достатъчно е капачето на конейнерчето да докосне повърхност и пробата е замърсена.
На мен пробата за гърления секрет ми я взе лаборантката. Не бях яла, пила, не си бях мила зъбите. Сливиците ми бяха с налеп, при който ако бях отишла при ЛЛ директно ми пишеше АБ. И все пак посявката беше стерилна.

# 249
Скорошни отзиви от ресторант Торо - имам повод и се чудя за 6 човека там?

# 250
  • Пловдив
Предполагам питаш за Торо Гранде на кап.Райчо. Бях преди месец,ресторантът си е на ниво -и обслужването,и храната.
Само не ми харесва лудницата и шума. Твърде пренаселено беше.

# 251
Ремонтират ли някъде чадъри?

# 252
  • Пловдив
    Аз пък не съм доволна от Торо Гранде. Твърде високи цени за качеството, което предлага. Шумът е отделно.

# 253
И моето мнение е като на Жул, за Торото.

# 254
За Торо Гранде бих казала, че е чисто и топло, храната е вкусна, цените може би са малко по-високи. Ние бяхме по обяд в събота и не беше препълнено, съответно шумно.

Общи условия

Активация на акаунт