Къде в Пловдив??? - 79

• 56 111
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • Майничка
Има си го още, даже са два един до друг.

# 436
  • Пловдив
jul се е изказала изчерпателно и много точно. За този магазин говорех и аз, само незнам защо на него също има табела "Halal". Преди беше Селви, дали не са се обединили с другия /което не ми се вярва/, но наистина месото му е много качествено, българско и свършва бързо. Преди години продаваше и свинско, уникални кебапчета за VIP клиенти и др., но се отказа.

# 437
кебапчета за VIP клиенти
#Shocked Не е ли ВИП, няма кебапчета ли???

# 438
Здравейте, трябва ми информация за качествен зъболекар или дентален център, изискванията ми са да е кадърен, да е оборудван с качествена техника, да не претупва нещата /имам много проблемни зъби/ и да е с безупречна хигиена. С това последното срещам най-голяма трудност, малко съм по-гнуслива, но и смятам, че самата дейност изисква поддържане на добра хигиена, не съм ок с това да ми прави зъба и да си вдигне телефона или да отвори вратата без след това да се измие, както и почистването на накрайниците на машината да е само леко пръсване с аерозолен препарат, без изтриване. Ще се радвам на всяка информация без значение локацията на кабинета.

# 439
  • Пловдив
Дентален център "Д-р Станков" -  д-р Гьозова.

# 440
  • Пловдив
Аз не съм ВИП пък ми даваха. Grinning Не, така пишеше на етикета. Но наистина бяха много вкусни и големи.

# 441
Гала66, аз ходих да вадя зъб при д- р Дрънгов, защото и аз съм като теб. Зад хотел Марица е центъра.

# 442
Къде в Пловдив мога да купя батерия за телефон? Да са качествени и не много скъпи.

# 443
Jul, много ти благодаря за подробните насоки Flowers Bouquet
Още днес ще мина от там, за да видя какво има налично.

# 444
  • Пловдив
Гала66, аз ходих да вадя зъб при д- р Дрънгов, защото и аз съм като теб. Зад хотел Марица е центъра.
Ако е за "Авангард" + 1 от мен.

# 445
Момичета, някаква идея за добър офталмолог, при който мога да направя изследване с Голдман?

# 446
Момичета, някаква идея за добър офталмолог, при който мога да направя изследване с Голдман?
Д-р Минева.
Скрит текст:
писах ЛС

# 447
  • Пловдив
Да знаете къде се практикува Айенгар йога в Пловдив?

# 448
  • Пловдив
Добър рехабилитатор да ми препоръчате?
За масажи. Става дума за проблем с кръста и гърба.

# 449
  • о`майна лунна нощ е
Симеон от Раредис /в кв. "Тракия"/. Нямам телефон, ходим на място в  медицинския център. Работят и с направления.

Общи условия

Активация на акаунт