Къде в Пловдив??? - 79

• 55 251
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Къде разширяват обувки, детски ще вземат ли?
Сравнително спешно ми е.
преди години съм носила, някъде на иван вазов
има и трик за разширяване
слагаш напълнени найлонови торбички с вода в обувките и ги слагаш в камерата
като замръзнат ги вадиш
по този начин се разширява

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 09:15 от The Invisible

# 421
За обущар трябва калъп за разширяване, а там където съм носила им почват от номер 36.

# 422
  • Точно където трябва
Намерих, обущарско ателие  Миленков на ул. Захари  Стоянов. Уточних, че са детски, казах дори и номера. Казаха, че ще станат. Може и на друг да е полезно.

# 423
Детски обувки съм носила за разширяване на обущаря, който е на ул. "Карловска". Калъпите им са точно за детски обувки. Иначе в подлеза на аптека "Марица" също извършват тази услуга, но е тройно по-скъпо и се чака  месец.

# 424
  • о`майна лунна нощ е
От ателието в подлеза на аптека Марица не съм доволна и си оттеглям добрите отзиви.
Напоследък /поне от година/ там е само едно момиче. Е, мамка му и прасето, за месец се случи три чифта обувки да дам за залепяне. И трите се разлепиха за ден носене после. Върнах се за рекламация на услугата, залепиха ги наново. Защо изобщо да се стига до това?! Да не говорим, че лепенето ми идва скъпо.

# 425
Момичета, много ви благодаря за помощта с кафето Simple Smile ! Flowers Hibiscus

От едната страна на Четвтртък пазара има магазин за месо-Халал мисля, че се казва, дали там има агнешко месо или агнешка кайма?

# 426
  • Пловдив
По-надолу, посока Марица пак вляво има магазин, държат го турци. Почти винаги има прясно българско агнешко и телешко месо. ЕТ "Селви" беше, но дали пък не се казва така магазинът? Защото непосредствено до дюнер "Аладин" има също магазин с турски стоки и месо.

# 427
И за мен лепенето при това момиче е скъпо и некачествено. Няма да повторя.

# 428
  • Пловдив
В магазина за месо отстрани на Четвъртък пазара има агнешко. Аз съм взимала два пъти и няма да повторя. Купуваш месо,което е в пакет,не можеш да го видиш как изглежда и после се оказва,че са някакви изрезки. Вторият път ми бяха завили и "бял бъбрек". Да не говорим,че бая зор видях докато го сготвя месото. 100% беше от коч или шиле.

Най-много съм доволна от агнешкото в магазин Централ на Главната. Винаги е прясно и свежо.

# 429
  • Пловдив
Това за кой магазин от двата - Халал или Селви, дето не си доволна?
За Селви агнешка кайма правят от бут, ако си заявиш, както и смес агнешка с телешка. Аз съм доволна от този магазин.

# 430
  • Пловдив
Аз знам само този,който е на редичката до рибния магазин, магазина за маслини и магазина на някаква млечна ферма.

Къде има друг магазин за месо?

# 431
И аз за този се сещам само. Явно Халал не продава хубаво месо, но търсих по име Селви в Гугъл и ми излезе адрес точно на тази улица, точно за Халал магазина.
Jul,  може ли да обясниш малко по-точно къде е този магазин?

# 432
  • Пловдив
Ако се влиза във въпросната уличка от 6ти септември в посока Марица - от лявата страна на ъгъла първо е Аладин, следва въпросният магазин Халал (никога не съм купувала от там, не мога нищо да кажа), после има разни други неща и е магазинчетп на ЕТСелви. Няма ос8бен избор - каквото животно имат за деня, такова разфасоват. Но винаги има телешко и телешка кайма. Там не се отива като в другите магазини със списък, а се пазарува според дневните наличности. Дори шилешко съм купувала, абсолютно не миришеше. Но - винаги ме консултират какво да купя. Или казвам какво ще готвя и ми дават подходящо месо, или ми посочват кое месо за какво е - за гювеч, за варено, за печене... И телешки опашки, и момици съм нацелвала, няма такава вкусотия.
Друго важно - от обяд нататък месото започва да свършва. В късния следобед е на късмет дали въобще има нещо.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 21:07 от jul

# 433
  • Пловдив
Здравейте.Искам да си купя плетена шапка с козирка или с периферия. Къде има по-голям избор и може ли да се пробват? Преди време бях гледала магазин до подлеза на аптека Марица където имаше табела ,че шапките не се мерят.

# 434
Имаше много хубав магазин за шапки на ул. Антим І", с богат избор и с право на мерене. Може още да е там, просто скоро не съм минавала.

Общи условия

Активация на акаунт