Къде в Пловдив??? - 79

• 55 235
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Изброените марки ги има в Лекси на моста на втория етаж. Аз купувам от там на децата.

# 406
Харесала съм страницата на един магазин в Кючука и наскоро гледах, че са заредили много модели от изброените марки, ако някой иска да ми пише да го изпратя на лично.

# 407
Къде продават насипно кафе, което става за джезве? Някъде около 2-ро ДКЦ или Кауфланд на Пещерско или изобщо някъде на лесно място Simple Smile

# 408
  • Точно където трябва
Къде разширяват обувки, детски ще вземат ли?

# 409
Къде продават насипно кафе, което става за джезве? Някъде около 2-ро ДКЦ или Кауфланд на Пещерско или изобщо някъде на лесно място Simple Smile
В магазина "Антикризисни цени" на кръстовището на В. Априлов и 6и септември, под блока.

# 410
А какъв е този магазин Фреш в Прослав?

# 411
  • Точно където трябва
Не съм ходила, казаха ул. Елин Пелин 30.

# 412
Колко струва марката за писмо?

# 413
  • Пловдив
Колко струва марката за писмо?
за България 65 ст.

# 414
  • Пловдив
Всяко насипно кафе става за джезве, стига да е смляно ситно. Номерът е не в кафето, а в меленето Wink. В магазините, които продават насипно кафе и мелят на място задължително питат как да го смелят - за джезве, кафеварка, кафе машина и т.н.

# 415
Stereva, много ти благодаря! Още утре ще проверя там.
sunflower, къде има магазини в които продават насипно кафе?

# 416
И пакетирано кафе има за джезве. Аз си купувам от Кауфланд.

# 417
  • Пловдив
Хоп - Троп!, мога да кажа за Кършияка, но не и в посочените райони. Дано се включи и друг с предложение.

# 418
Магазинче за насипно кафе,  където и мелят,  има точно до хотел Бордо.

# 419
  • Точно където трябва
Къде разширяват обувки, детски ще вземат ли?
Сравнително спешно ми е.

Общи условия

Активация на акаунт