Къде в Пловдив??? - 79

• 55 229
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Къде в Тракия има парна баня, където да няма много хора? Гледам, че в Авангард има, хубава ли е?

# 391
Може ли да ми препоръчате добър УНГ, без значение дали работи със ЗК или не? За възрастен човек се интересувам.

# 392
  • Пловдив
Д-р Бойко Димов. Работи със ЗК. Кабинетът му е в МД Филипополис на бул.Васил Априлов. Цялото семейство ходим при него вече повече от 10 години и сме много доволни.
Миналата година сестра ми заведе и племенника ми на 1 месец, защото от раждането имаше проблеми с бактерии в носа и докторът проведе много адекватно лечение като за толкова малко бебе. А състоянието на детето наистина беше сериозно.

# 393
Тапицер да ми препоръчате? Скъса ми се дамаската на детското столче за хранене и нямам идея дали може да се поправи или ще трябва нова.

# 394
Тапицер има в Капана. Трудно е за обяснение. По тази улица, по която излизаш от него, през безистена под блока към бул. Шести септември.
Май се пада на ъгъл, между ул. Стефан Веркович и ул. Фредерик Жолио Кюри.

# 395
  • под тепетата
Намира се до ресторант Стария Пловдив.

# 396
Здравейте. Къде в Пловдив мога да намеря майстор, който да отвърти или среже ръждясал огромен болт. Едно време са закрепвали дъската за тоалетната с метални билтове и сега няма отвъртане. Дори не знам какъв тип майстор извършва такива услуги.
Благодаря предварително!

# 397
Здравейте. Къде в Пловдив мога да намеря майстор, който да отвърти или среже ръждясал огромен болт. Едно време са закрепвали дъската за тоалетната с метални билтове и сега няма отвъртане. Дори не знам какъв тип майстор извършва такива услуги.
Благодаря предварително!
В желазариите и строителните магазини продават спрейове точно за такива случаи. Пръскаш, изчакваш малко и след това лесно ще успееш да развиеш. Нещо от сорта на ръждопреобразувател, но по силно.

# 398
Цитат
В желазариите и строителните магазини продават спрейове точно за такива случаи. Пръскаш, изчакваш малко и след това лесно ще успееш да развиеш. Нещо от сорта на ръждопреобразувател, но по силно.
Пробвах с такова, уви, не мръдна и на милиметър. Sad

# 399
Питай някой съсед дали няма ъглошлайф.

# 400
  • Точно където трябва
По-повод по-ранно мое питане - намерих къде продават детски пантофи, полски. В Прослав, магазин Фреш. Разгледах и сайта им, имат доста, но на мен ми е в другия край на града. Та питането ми остава, къдеда търся такива, но по-близо - Панаира, центъра...Ако няма, ще ходя до там.

# 401
  • Пловдив
По-повод по-ранно мое питане - намерих къде продават детски пантофи, полски. В Прослав, магазин Фреш. Разгледах и сайта им, имат доста, но на мен ми е в другия край на града. Та питането ми остава, къдеда търся такива, но по-близо - Панаира, центъра...Ако няма, ще ходя до там.

В Гранда на първия етаж има магазинче, в което продават пантофки (обувки). Честно казано не знам дали са полски, но може да проверите.

# 402
  • Пловдив
Какви са тези полски пантофи?
Аз купих последно от Мол Пловдив, щанда срещу Бюти зоун, от естествени материи (уж!) - памук горна част, дишащи подметки, но много ограничен избор на модели и номера. Не помня какво производство са.

# 403
  • Точно където трябва
Детски - Бефадо, Зетпол, Вигами, Ренбут. Детето е със сравнително широк крак и трудно му намирам. Отделно, че има всякакви недоразумения  -широка основа и стееегнато обточване, та прищипва крачето. Искаше ми се да пробваме повече производители, за да уцелим.

# 404
  • Пловдив
Сега погледнах в Гугъл - за Рен Бут пиша, но наистина няма никакво разнообразие, особено за момченца. Където и да проверя има само единични бройки.

Общи условия

Активация на акаунт