Къде в Пловдив??? - 79

• 55 209
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Да ми препоръчате приличен хотел в града на прилична цена. Единична стая.

# 451
  • Пловдив
Да ми препоръчате приличен хотел в града на прилична цена. Единична стая.
район?

# 452
Център, около Панаира евентуално. Само да не е в някой много отдалечен от Центъра квартал.

# 453
ММ прави проучване преди няколко седмици, най-добри условия предложиха в хотел Авион. Срещу Панаира, ул. Хан Пресиян. Ресторантът им не работи, но срещу 6 лв. предлагат закуска.

# 454
Аз по-скоро търся нещо по-евтино, но сравнително прилично.
Знам, че до към 30 лева трудно може да се намери нещо добро, но все пак да е приемливо.
Ако някой може да даде добър отзив - лично или от познати.

# 455
Аз по-скоро търся нещо по-евтино, но сравнително прилично.
Знам, че до към 30 лева трудно може да се намери нещо добро, но все пак да е приемливо.
Ако някой може да даде добър отзив - лично или от познати.
Виж в грабо и букинг за твоите дати... В грабо има за Новиз и Интеркооп например доста бюджетно. Иначе много зависи за кога ти трябва..
Пловдивчани едва ли ходят в града си на хотел често, че да знаят цените / условията Simple Smile

# 456
Към 30 лв. евентуално някой Хостел, в по-крайни квартали. В Русалка бяха ниски цените, 40 лв. някъде, но не знам дали са чак толкова ниски. При условие, че лимитите за нощувка за командировка са 60 лв...
В Букинг ми излиза Експо хотел на бул. Руски за 37 лв. супер намаление... Другото са стаи за гости.

# 457
Здравейте, може ли някой представител на Avon да ми изпрати съобщение Simple Smile

# 458
  • Пловдив
Мои познати бяха спали в хотел Дали на Центъра и бяха много доволни. Не съм проверявала цените,но може да погледнете в нета.

# 459
Благодаря на всички, които взеха отношение по моя въпрос!  bouquet bouquet bouquet

# 460
  • Пловдив
Дали някъде в Пловдив се предлагат консумативи за инхалатор Omron?

# 461
  • Пловдив
Момичета, да се чули за свободна зала в кв.Тракия подходяща за народни танци?

# 462
  • Пловдив
Не е точно Тракия, но е на 10 минути с ролери Simple Smile На "6 септември" точно до плочки Ивест (преди новото кръгово), ако те устройва, ще ти пратя координати

# 463
  • Пловдив
Не е точно Тракия, но е на 10 минути с ролери Simple Smile На "6 септември" точно до плочки Ивест (преди новото кръгово), ако те устройва, ще ти пратя координати
прати, мерси!
Мислих и в хотел Спс да разпитам...

# 464
прати, мерси!
Мислих и в хотел Спс да разпитам...
В Тракия до едно кръгово (преди Лидъл откъм метро като идваш) вдясно има клуб и зала за народни танци. Може Чанове да е, може друго (не минавам често от там) - питай ги дали дават само залата под наем за когато ти трябва...
Или ти е друго питането Simple Smile
Салоните на училищата също стават...

Общи условия

Активация на акаунт