Къде в Пловдив??? - 79

• 55 120
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
В пепко има ниски цени и опашки.

# 556
  • под тепетата
Благодаря, gerda1, второто не ми хареса. И без това в мола съм била миналото лято, та ще чакам следващото явно  Laughing

# 557
Били, щях да питам момичетата ня касите по кое време няма опашки.
На тези цени дрехите и един месец да се носят си заслужават.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 01:43 от Анонимен

# 558
  • Пловдив
Препоръчайте ми нефролог. Трябва ми за бебка- на 6+ м.
Препоръчвам доктор Мантаркова, педиатър със специалност уро-гинетални болести. Преглежда в 1-во ДКЦ. Преди 2 години и половина откри сериозно бъбречно заболяване на дъщеря ми. Всички последвали прегледи и изследвания само потвърдиха диагнозата.  Успех!

# 559
Пепкото ми хареса. Има дрехи за момичета и момчета, размер от 0 г. до 134 см, дамски и мъжки дрехи, които не ми хванаха окото, 1-2 шанда с играчки, и домашни потреби - доста хубави и функционални.

# 560
  • Пловдив
Сега, ако кажете и къде е това Пепко Simple Smile
Търся си сервиз с цвят лайм...

# 561
Някой може ли да ми препоръча добър шивач за скъсяване на дънки със запазване на оригиналния подгъв? Преди години имаше в Капана такава жена, но откакто кварталът се оживи не знам къде се е преместила. В Кичука си нося дънките, но шивачката не знае какво точно е това и ми е предлагала някакъв смешен вариант, а пък попадам на ателиета на баби и не мисля да им се доверявам.

# 562
Някой може ли да ми препоръча добър шивач за скъсяване на дънки със запазване на оригиналния подгъв? Преди години имаше в Капана такава жена, но откакто кварталът се оживи не знам къде се е преместила. В Кичука си нося дънките, но шивачката не знае какво точно е това и ми е предлагала някакъв смешен вариант, а пък попадам на ателиета на баби и не мисля да им се доверявам.

Не знам къде си, но аз носих дънки в Тракия, бл.7, до фотото.
Показах как искам, те също не знаеха. Направиха ми ги по моя начин.

# 563
Шивашкото ателие на ул. Св. Климент с/у магазин "Златна рибка".

# 564
В Пепко детските дрехи само до размер 134 ли са?

# 565
  • Пловдив

Не, има от 0 до 14-15г. Инатересни неща има наистина,за тези пари за ежедневна употреба ще са супер. Качеството не знам все още как е. Единият м-н е в мол Марково тепе. Другият в Кичука, с/у 1ру. Доста малък магазин обаче,аз очаквах нещо по-голямо...
Шивачка - не веднъж съм хвалила - в Тракия с/у бившето Тони 2000 до хлебозавода. Дънки с оригиналния подгъв ми ги прави от поне 10г... Което не е никак сложно, между другото...

# 566
  • под тепетата
Gerda1, щом е така, ще се прежаля  Simple Smile Искам да оставя някакви дрехи на вилата, за да не влача всеки път. Щом са и евтини, ще купя нещичко.

# 567
  • Майничка
Някой може ли да ми препоръча добър шивач за скъсяване на дънки със запазване на оригиналния подгъв?
Скрит текст:
Преди години имаше в Капана такава жена, но откакто кварталът се оживи не знам къде се е преместила. В Кичука си нося дънките, но шивачката не знае какво точно е това и ми е предлагала някакъв смешен вариант, а пък попадам на ателиета на баби и не мисля да им се доверявам.

На "Раковски" (уличката отдясно на градинката, гледано от "Маркет център" на "Капитан Райчо"), второто блокче, първото ателие, жената е Мария и ателието се казва нещо подобно.На възраст е, но само така подгъва дънки.

# 568
  • Пловдив

Не, има от 0 до 14-15г. Инатересни неща има наистина,за тези пари за ежедневна употреба ще са супер. Качеството не знам все още как е. Единият м-н е в мол Марково тепе. Другият в Кичука, с/у 1ру. Доста малък магазин обаче,аз очаквах нещо по-голямо...
Шивачка - не веднъж съм хвалила - в Тракия с/у бившето Тони 2000 до хлебозавода. Дънки с оригиналния подгъв ми ги прави от поне 10г... Което не е никак сложно, между другото...

Само поправка - магазина в Кичука не е до І-во РПУ, а до новата Била на бул. Южен (на кръстовището с Коматевско шосе). В Кичука магазина е по-просторен отколкото в МОЛ-а. За мен дрехите са ОК и като цена и като качество. Тази седмица в Марково тепе вече нямаше опашки и можеше спокойно да се разгледа. Има възможност в 30-дневен срок да се върнат дрехи (без бельо) с етикет и с касовата бележка.

# 569
В Пепко дрехите само тези от брошураата ли са или много повече?
Къде продават хубави възглавници? Омръзна ми да се събуждам нощем с болки в ухото. Но не момори, а някакви 50 на 70. На това мемори не знам изобщо как се обръща човек.

Общи условия

Активация на акаунт