Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 29 372
  • 564
  •   1
Отговори
# 360
  • Шумен
Мерси, Верги, а тиквения блат вкусен ли се получи? Ако сложа нещо друго отгоре дали няма да стане за ядене... Thinking

# 361
Снощи пиле на грил, а днес опит за фрикасе!!!  Mr. Green Sick Абе ставаше за ядене, ама беше като супа!   newsm78 Joy Joy Joy

# 362
Днес шницели от кайма, шопска салата и ягодово руло, утре шишчета с гъби и лук, за десерт сладолед

# 363
Вчера пържих от готовите кюфтета на Сами-М, много ги харесваме, с пържени картофи, днес на обед аз ядох дюнер, а мъж сандвич, докато чакал колата, сега той няма да вечеря, че много го боли гърлото и едва гледа, а аз си чакам кентъкито, а утре вечер незнам, кикимора има р.д. утре и ще се събираме с родата на барбекю на обед, пък за вечеря ще мисля, ако имам сили може да врътна нещо Confused

# 364
За обяд - пълнените тиквички на sneji и салата домати и краставици.
За вечеря - печени чушки с яйце и сирене, салата и крем "Везувий"

# 365
Вчера таратор и пържоли с гъби и кашкавал на mikkey, но полети с бешамелов сос.
За днешното меню ще пиша по-късно.

# 366
  • Sofia
Снощи пълнозърнести хлебчета, суфле с кашкавал, пил. филенца със сусам и сладко-кисел сос, корсиканска доматена салатка и круши с крем Англез за десерт (и това е невероятно усещане Crazy).

клик

За днес не съм решила дали да готвя.. деца при баби,... мъжо на състезание, от което най- вероятно ще се прибира късно ... та незнаМ ... ама то аз и вчера не мислех да готвя.. ама като ме гепи неотпущимо ищяха .... за готвене де  Flutter....та ще видм...

# 367
  • Mediterraneo
Снощи вариация на тема тиквички- тиквички, моркови, картофи и пуешко месо със соев сос
Днес- мазен хляб

# 368
Мерси, Верги, а тиквения блат вкусен ли се получи? Ако сложа нещо друго отгоре дали няма да стане за ядене... Thinking

Grinning Блата е хубав, малкия го яде. Аз сложих кренвирши, да не е много постно.  Crazy

# 369
Ау, Морена, какви неща правиш само.   chef Laughing

# 370
  • Sofia
ааа не само... и си ги хапваме Laughing

# 371
вчера- пипер с доматен сос и сирене
днес- кокошка с ориз и шопска салата

# 372
Днес пак сме на гости и до довечера всеки яде каквото си намери в хладилника.  Laughing

# 373
  • BABYLAND
Снощи-шишчета, салата, печени картофи с биричка, днес-пиле с ориз и зелена салата!

# 374
Оризова салата!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт