Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

• 28 897
  • 564
  •   1
Отговори
# 450
Снощи - лозови сърми4ки със заливка от кислео мляко с 4есън4е и копър.
Днес за закуска  - пала4инки с шоколад или сладко от ягоди, по избор, а на обяд - леща.

# 451
  • Въпрос на гледна точка...
Вчера - мързелива палачинка на фурна и гювеч. Днес шницели, пържени картофки и шопска салата.

# 452
  • Шумен
Снощи - на пицария. Днес - пърленки със сирене (че ми се усладиха Wink ) и печено пиле с картофена салатка. И диня.

# 453
  • там нейде .............
вчера омлети с шунка и кашкавал. парфе с кисело мляко и бисквити "Ореховка"
Днес- супа-пилешка с картофи , Пуешко филе на тиган +гарнитура задушени зеленчуци, десерт- същия от снощи.

# 454
  • Pierrefonds, CA
Днес - пърленки със сирене (че ми се усладиха Wink

Аnomalia, би ли ми дала рецептата за пърленките със сирене. И на мен ми се усладиха в един ресторант в БГ и сега така ми се хапват. Мерси предварително !  bouquet

# 455
  • Шумен
Днес - пърленки със сирене (че ми се усладиха Wink

Аnomalia, би ли ми дала рецептата за пърленките със сирене. И на мен ми се усладиха в един ресторант в БГ и сега така ми се хапват. Мерси предварително !  bouquet
Нямаш проблем. Аз ги правя от обикновено тесто за пица (брашно+вода+мая+сол+захар+малко зехтин). Разточвам на тънък лист (с малко брашно), слагам плънката и прегъвам. Отгоре намазвам или с яйце, или с мазнина. Пека в силна фурна. Днес мисля да пробвам и с лук, да видим как ще се котират.

# 456

Кюфтета по гръцки

[/quote]

може ли рецептата за тези кюфтета, не ги видях в готварската книга

# 457
яхния от свински език, гъби с масло на фурна.

# 458
Снощи кюфтета и салата.
Днес зелен боб яхния и пак салата.

# 459
Днес - нищо.
Утре вероятно същото  Tired

# 460
rut ако успея да я преведа ще я пусна Simple Smile

Иначе при нас

Спаначена супа

Кавърма по воденичарски

Хляб със зехтин

Сорбе от диня и шоколад

# 461
Днес ще хапваме винен кебап,за десерт тирамису/че вчерашния чийзкейк беше много вкусен и вече свьршиhttp://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=951269

# 462
  • Sofia
Снощи питки с песто

и задушени свински котлети,

на айвара му добавих домати и замяза на кьополу-така по ни харесва, а и разядка със зелен боб правих, десерт-пъпеш.
Днес не мисля да готвя... най много да си пекна грахамките за предстоящия чийзкейк Grinning

# 463
  • Шумен
Morenka, как правиш грахамките?

# 464
  • Въпрос на гледна точка...
 Снощи шницели с пържени картофи и шопска салата. Днес постно зеле и сатленка, а и тараторче.

Общи условия

Активация на акаунт