На море в Турция - тема 57

• 61 263
  • 783
  •   1
Отговори
# 255
А защо просто не пишете тук, вместо ЛС ?

Така ще сте полезни и за другите хора, които четат.

# 256
  • София
Здравейте, искаме да резервираме за ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB в Кушадъсъ за края на май, много ми допадна хотела, отзивите са добри, ще бъдем с бебе на 1,6г и с дете на 5. Всякаква информация ще ми бъде полезна, включително наблизо има ли супермаркет от където ще можем да купуваме пюрета, кисело мляко, памперси, или всичко трябва да мъкнем от тук. Малко се притеснявам за бебето, пътя, чистотата там, но съм решила, че ще си го вземем с нас. Били сме преди много време на Лонг бийч в друг хотел, и плажут е чудесен, затова и пак се насочихме натам. Цената също е доста добра, предвид, че ще сме със самолет, изобщо всичко на теория изглежда добре, ако някойможе да сподели отзиви ще съм благодарна, включително и дали времето ще е подходящо за плаж. Питах една позната туркиня, каза, че края на май ще е ок в Кушадъсъ според нея, но ако някой е бил нека каже също Simple Smile

# 257
  • Sofia, Bulgaria
mistery, Granada Luxury Belek е много хубав хотел като база, вид, територия. Аз не смея да го препоръчвам, защото и тук във форума, а и при рускините съм чела коментари, че сред гостите има много иранци (повече отколкото в други хотели), които са шумни, създават мръсотия и са безцеремонни. За това ме е страх да не подведа някой да отиде там и да остане разочарован. Ако прецените, че това няма да ви попречи на хубавото изкарване, самият хотел има много условия за добра почивка.
Имайте предвид, че басейнът е огромен, направо гигантски. През април няма да има стопляне. По принцип има външна част, която се отоплява, но може би е добре да попитате дали през април все още топлят водата.

PAPURCHE MEHURCHE, ето ги типовете стаи на GOLDEN BEACH:
Скрит текст:

Bestbuy, много хубаво обобщение на хотелите, които искат/не искат доплащане. Важно е да се знае, че проблемът не идва от ТР, а от политиката на хотела. За съжаление вече не мога да добавям нищо към първа страница. При следващата нова тема ще го запиша при полезната информация.

Бях там миналата година началото на юни месец. Иранци не съм забелязал освен на водните атракциони, там найстина са много досадни и много активни, не спазват указанията на спасителите създават предпоставки за наранявания. В ресторантите и в самия хотел не са ми правили впечатление. На водните атракциони проблем правят и руснаците, затова който ходи с деца много да внимава по аквапарковете, задължително с възрастен.

# 258
  • Пловдив
Пътуването с автобус до Анталия трае приблизително около 20 часа.Все пак е път а там време няма.Много зависи от чакане на граница и трафика през Истанбул.След като се пристигне там пак зависи за кои хотели са хората в автобуса.Първо се оставят тези които са за Лара след това Белек после Сиде и накрая Алания.Разлика от първия до последния може да има от няколко часа.Спира се по пътя през 3 часа за тоалетна и хапване.Уморително е.Но се забравя след почивката бързо.
За Егейската част е същото с тази разлика ,че там се чака за ферибот и макар ,че като километри е по-близо времето за път пак излиза толкова защото пътя е по-лош с повече изкачвания и слизания.А до Анталия е по хубав.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 08:36 от slavei4e

# 259
malka maimunka, щом ще почивате през май и със самолет, моят съвет е да разгледате хотелите и в Анталия. Хем времето ще е по-топло, хем трансферът от летището до хотела ще ви е по-кратък. ✌

# 260
  • София
malka maimunka, щом ще почивате през май и със самолет, моят съвет е да разгледате хотелите и в Анталия. Хем времето ще е по-топло, хем трансферът от летището до хотела ще ви е по-кратък. ✌

Вече се насочихме към този хотел, гледахме за Анталия, но там бяха бая скъпи и не ми харесаха плажовете към хотелите. За мен е важно да е хубав плажа, не ми се ходи на скъп хотел с басейн, искам моренце Simple Smile

# 261
Вие си знаете, аз просто исках да ви обърна внимание на дългия път и вероятността за по-студена вода, защото видях, че сте с малки деца.

# 262
  • София
Вие си знаете, аз просто исках да ви обърна внимание на дългия път и вероятността за по-студена вода, защото видях, че сте с малки деца.

Благодаря Sparkling Heart

# 263
  • София
Здравейте, искаме да резервираме за ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB в Кушадъсъ за края на май, много ми допадна хотела, отзивите са добри, ще бъдем с бебе на 1,6г и с дете на 5. Всякаква информация ще ми бъде полезна, включително наблизо има ли супермаркет от където ще можем да купуваме пюрета, кисело мляко, памперси, или всичко трябва да мъкнем от тук. Малко се притеснявам за бебето, пътя, чистотата там, но съм решила, че ще си го вземем с нас. Били сме преди много време на Лонг бийч в друг хотел, и плажут е чудесен, затова и пак се насочихме натам. Цената също е доста добра, предвид, че ще сме със самолет, изобщо всичко на теория изглежда добре, ако някойможе да сподели отзиви ще съм благодарна, включително и дали времето ще е подходящо за плаж. Питах една позната туркиня, каза, че края на май ще е ок в Кушадъсъ според нея, но ако някой е бил нека каже също Simple Smile
Не е добре края на май за Кушадасъ. Водата едва ли ще отиде над 21-22 гр. Иначе всичко друго е на 6. Магазини за каквото се сетиш има на 10 мин.пеша.
Не съм бил края на май но тука така пише, а е за юни
https://seatemperature.info/june/kusadasi-water-temperature.html

# 264
  • Пловдив
malka maimunka Защо тогава питате ,след като сте решили вече за хотела?Повечето тук се опитват да ви помогнат със съвет какво ще е най-добре за децата най-вече.Само ще ви кажа ,че съм почивала от 22.06 в Мармарис и морето беше много студено.

# 265
Началото на юни /5-12/морето в Кушадасъ си беше студено 22-23гр .една идея по топли басейни.Имайте в предвид че има вероятност да уцелите някой дъждовен ден.

# 266
  • София
malka maimunka Защо тогава питате ,след като сте решили вече за хотела?Повечето тук се опитват да ви помогнат със съвет какво ще е най-добре за децата най-вече.Само ще ви кажа ,че съм почивала от 22.06 в Мармарис и морето беше много студено.

Ако става въпрос аз съм била в Албена края на май и сме се къпали в морето с детето (когато беше на 1,5г), така че това е много относително. Питам за ходили в хотела, а ако са ходили в кушадъсъ и края на май още по-добре. Разбрах щ, че имам магазини на близо, което ми беше много важно, благодаря 🤗

Споделете опит

# 267

Ако става въпрос аз съм била в Албена края на май и сме се къпали в морето с детето (когато беше на 1,5г), така че това е много относително. Питам за ходили в хотела, а ако са ходили в кушадъсъ и края на май още по-добре. Разбрах щ, че имам магазини на близо, което ми беше много важно, благодаря 🤗

Споделете опит

Макар е по на юг водата на Егейско море винаги е по студена от чeрноморското

# 268
Bestbuy, добавям потвърдена резервация през travelrepublic за Sueno Beach Side Hotel

# 269
Споделете опит
[/quote]
Ние бяхме от 01.06-11.06 в същия хотел - първите няколко дни водата в морето не беше топла, но ставаше. Иначе басейни и температура на въздуха си беше като разгара на лятото в България. Голяма зелена площ, място за разходка с количка бол, аквапарка също е мноого приятен за всякакви възрасти. Пред хотела спира маршрутка, с която можеш да стигнеш до където поискаш. На територията на хотела има магазин, но не съм се заглеждала дали продаваха памперси и пюрето честно казано. Но ми направи впечатление, че имаше семейства с детски колички. Като цяло е семеен тип хотел.
Щях да пропусна нещо важно, щом сте с бебе - освен основната сграда има няколко 3 етажни блокчета и няма асансьор - да не се изненадате неприятно.
Аз лично бях много доволна от почивката там.

Общи условия

Активация на акаунт