На море в Турция - тема 57

• 61 390
  • 783
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Здравейте, миналата година почивахме в Lonicera Resort and Spa, хареса ни, бяхме в периода 21.09-29.09. За това лято много се двоумя къде да се насочим, бихте ли помогнали малко. Първоначално мислих да е Vonresort Golden Beach, но не съм сигурна в избора. Гледах и Long Beach Resort, Silence Beach Resort, просто има толкова много хотели, че тотално се обърках. С дете на 9 год. сме, искаме да има забавления за деца, плажът не ни е чак такъв приоритет. Периодът е същия - от 21.09, бюджет 1800 лв. +/- , с автобус. Благодаря предварително. И никъде в сайтовете на агенциите не видях описание на Silence Beach Resort. A  между Vonresort Golden Beach и Vonresort Golden Coast кой е по-добрият избор?

# 421
Здравейте!
Мисля да направию междинна нощувка до Белек.
Пътуваме от София.
Бихте ли ми препоръчали местност или дори хотел по пътя!
Предпочитам да е по близо до Анталия, не съвсем да е по средата.
Ще съм благодарна и за препоръка за маршрута!

# 422
А хубав хотел, съвсем наблизо до the LAND of the legend hotel, с много забавления за деца, да можем ходим пеша до там, ако решим. Иска ми се в самият Lan$ of the legend, но там са много високи цените... Бюджета ни е до 5 000 лв.

# 423
  • София
mimkatabg, съвсем наблизо до LAND of the legend са два хотела: Инвиста хотел Белек и Сарп хотел Белек Simple Smile.
Първият е по-хубав и по-скъп.Но и двата са с малки територии за стандартите на Белек а оттам и респективно с по-малко атракциии и възможности за забавления, съответно и плажовете им са  на близо два километра от тях и се ползва шатъл.
На километър обаче или на 10 мин. пеша от LAND of the legend е Регнум Кария, вторият най-добър хотел в Белек след Макс роял. Провери си само дали влизате в 5000 лв. в периода, който Ви интересува, защото при него добър е равен на скъп Simple Smile.
Ако не се включвате в бюджета можете да направите като нас.
Ние разделихме нашата почивка на две.
Първите осем дни в Суено Белек и след това  точно заради LAND of the legend резервирахме за 4 дни Сарп хотел Белек.
Но ние ще го използваме просто като вечерна база за храна и спане, и да ходим на обед да обядваме, защото през целия ден плюс вечерните представления ще бъдем в парка LAND of the legend.
Затова и  гледахме да не е много скъп, не ни интересува дали е добър или не ол инклузива им, тъй като няма да стоим в него,освен за спане,  а и допълнително ще плащаме и целодневните входове за Легендите Simple Smile.

# 424
  • Димитровград
smile29
Цитат
И никъде в сайтовете на агенциите не видях описание на Silence Beach Resort. A  между Vonresort Golden Beach и Vonresort Golden Coast кой е по-добрият избор?
Това е един голям комплекс Golden Beach са къщички и се водят 2 линия,а Golden Coast е хотелската част и е на първа линия.Според предпочитанията.Без основните ресторанти всичко друго може да се ползва и от трита хотела.Мога да кажа че аква парка е много хубав с 13 пързалки.

# 425
Здравейте, тъй като ще почиваме доста рано / от 17 май/ и ни се иска да е по-на юг, бюджета е ограничен и сме се спрели на два хотела  MC ARANCIA RESORT HOTEL 5* -Алания и ARMONIA HOLIDAY VILLAGE & SPA 5* -Бодрум. Ние не сме с малки деца и не търсим аква забавления и лудница, просто да е една прилична почивка, Ще се радвам да ми помогнете в избора, като споделите Вашето мнение! Simple Smile

# 426
Според мен Бодрум със сигурност трябва да го изключите за месец май.

MC Arancia е хотел с много лоша слава.

# 427
  • софия
За май месец може да погледнете Primasol Hane Family ! Отличен хотел за цената си, но е на втора линия!! Зад Роял Дракон се намира, плажът е много добър!!

# 428
  • София, България
Както е казала Ванилия. Единият хотел не става, защото в Бодрум по това време е  студено, а този в Алания бил някакъв коптор. По-интересно е кои са тези измамници, които го предлагат.
За Примасол съм чела само чудесни неща за класа си.

# 429
Ние в събота резервирахме за Lonicera Resort and Spa--Алания от 8 юли със собствен транспорт. Чудехме се между Суено, Вон Резорт и Лонисерата.
Хората от Агенцията казаха че Суено отново са си повишили цените с 5%--незнам дали е така.
Ако някой знае около Алания някой голям шопинг център ще ми е от полза.

# 430
  • русе
Александрия Травел как са, дали са коректни. Гледам в сайта за регистрираните туроператори и туристически агенти - светят в зелено изтича февруари, нещо като сравня и  Лиценз за туроператор РКК-01-05842 изписан в сайта и този в регистъра Регистрационен номер: РКК-01-5842.....нещо май се филмирах?

# 431
Някой има ли отзиви за Lykia World Antalya в Белек?

# 432
Здравейте! Една моя приятелка иска да почива в Анталия с майка си и моли да и препоръчате хотел. Миналата година е била в Роял Алхамбра и е супер доволна. Търси нещо подобно. От 04.09. Със самолет от София. Държи на хубавата храна,най-вече на рибата и морските дарове и хубав плаж. Бюджета им е 3200лв. за 2 възрастни. Тя е харесала двата Лимак в Белек,Кая в Белек,Летоония и Камелия Селин в Сиде.
Предварително ви благодаря за помощта!

# 433
  • София
Хората от Агенцията казаха че Суено отново са си повишили цените с 5%--незнам дали е така.
Ако някой знае около Алания някой голям шопинг център ще ми е от полза.

Така е, не са те излъгали. На сайта на хотела цените са се повишили с около 5-6 %.

# 434
  • Варна
Здравейте, миналата година почивахме в Lonicera Resort and Spa, хареса ни, бяхме в периода 21.09-29.09. За това лято много се двоумя къде да се насочим, бихте ли помогнали малко. Първоначално мислих да е Vonresort Golden Beach, но не съм сигурна в избора. Гледах и Long Beach Resort, Silence Beach Resort, просто има толкова много хотели, че тотално се обърках. С дете на 9 год. сме, искаме да има забавления за деца, плажът не ни е чак такъв приоритет. Периодът е същия - от 21.09, бюджет 1800 лв. +/- , с автобус. Благодаря предварително. И никъде в сайтовете на агенциите не видях описание на Silence Beach Resort. A  между Vonresort Golden Beach и Vonresort Golden Coast кой е по-добрият избор?

Да се самоцитирам и да помоля отново за помощ. Vonresort е ясен, а останалите два? Кой от 4-те е най-добрият избор? Или някой друг, който не съм споменала? Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт