На море в Турция - тема 57

• 61 448
  • 783
  •   1
Отговори
# 405
Два са хотелите Saphir - 4* и 5*. И двата са много добри, и двата са в Алания. 4-звездният има вили и висока сграда и голяма територия, 5-звездния е само една основна сграда и по-малка градина.
Този ANNABELLA май имаше някаква особеност с анекс сграда, ама не знам каква. Може и да бъркам, не ми е ясен този хотел.

# 406
  • русе
Ето така го водят някъде  ХОТЕЛ SAPHIR RESORT & SPA*****
и за още един хотел ще искам мнение  ХОТЕЛ CLUB INSULA****

# 407
От четене на отзиви, снимки, видеоматериали в трипа от хора почивали в хотелите, като и Марги каза SAPHIR 4* е добър избор , а също и за ХОТЕЛ CLUB INSULA**** са добри отзивите. Това като за 4-звездни хотели.
И сега пак с моя избор, доникъде не съм. Но да си кажа и приоритетите - двама възрастни, т.е. аз и дъщеря ми - на 21г. Не ни вълнуват лунапаркове, пързалки, искам хубави стаи, реновирани по възможност, хубава храна, качествена, разнообразна, пясъчен плаж, но тук май трябва да направя компромиса, тъй като хотелите които заделих плажа не е много хубав. Ето избора ми, каже как да ги подредя, цените които намирам за тях са  - 2150-2250 лв, в този диапазон са, това за 22.05 - самолет

CRYSTAL ADMIRAL RESORT
CRYSTAL FAMILY RESORT 5*
LONG BEACH HARMONY 5*
LONG BEACH RESORT 5*
GRANADA LUXURY OKURCALAR 5*
SAPHIR RESORT & SPA 5*
MUKARNAS SPA RESORT 5 * / много чакълест плаж/
ANNABELLA DIAMOND 5 * / най-евтин-1800 лв ,пясъчен плаж,хубави отзиви в трипа/

от гледане на реални снимки от миналата година само CRYSTAL FAMILY RESORT 5* и SAPHIR RESORT & SPA 5* изглеждат най-овехтяли, даже Saphir - 4* изглеждат по-добре стаите, мисля че той по-скоро е реновиран.

За ANNABELLA DIAMOND 5 * пише : "Основният корпус Hotel се намира на брега на морето, а корпусът Anex - на 120 м през пътя от собствения си плаж /има подземен преход/.
Основният корпус Hotel е построен в 2011 г., корпус Anex - през 1993 г., последно реновиран през 2011 г., обща площ 10 000 м2,."
От Анекса не са доволни.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 21:27 от stani.1997

# 408
stani.1997, от изброените хотели по-добър вариант ми се струват тези:
GRANADA LUXURY OKURCALAR 5* - той изначално беше доста луксозен и сега, дори и нереновиран, пак има много добър вид. До колкото знам, не е реновиран, но ако държите да е обновен, попитайте за всеки случай в агенцията. Като храна и обслужване е на добро ниво.
LONG BEACH HARMONY 5* - най-нов от всички, по-спокоен от Лонг бийч, с хубава храна и обслужване.
LONG BEACH RESORT 5* - аз харесвам този хотел, но всичко в него е подчинено на удобството на семействата с деца. Просто е прекрасен за децата. Има вероятност да ви е шумно и доста оживено там. 
SAPHIR RESORT & SPA 5* - още един прекрасен хотел, който не е популярен у нас. Има доста малка територия, но е красива и озеленена. Наистина стаите му са старомодни, но той от години поддържа добро ниво, има чудесна анимация, предлага добра храна и според мен заслужава внимание.
MUKARNAS SPA RESORT 5 *  - мисля че стаите са реновирани 2013 г., но не са луксозни. Добър хотел.
И петте хотела са равностойни. За мен никой не се отличава толкова много, че да го поставя на челно място. Който и да изберете, смятам, че ще ви хареса.

ANNABELLA DIAMOND не се наемам да го коментирам, защото имам съвсем бегли спомени за някаква информация, която ми е попадала.
Останалите хотели са на по-ниско ниво.

mypi1975, между CLUB INSULA и SAPHIR 4*, категорично бих избрала втория - много по-голяма и красива територия, по-добри стаи, по-добро обслужване. INSULA е доста по-малък и е сгъчкан в хотелите наоколо.

# 409
  • русе
Благодаря за отговорите. М да, някак интуитивно и аз клоня към Сафира. Ако нещо още може да се каже за хотелите, добре дошло.
И нещо важно, което трябва да знам - как стоят нещата с пушачите, че аз съм  и ако не мога сутрин с кафенцето да си пуша или на плажа.......лошо.

# 410
  • Стара Загора
Здравейте, моля да ми препоръчате хотел в Анталия, предпочитам районите Лара, Белек и евентуално Сиде. Последните две години почивахме в  Susesi Luxury и Rixos Premium Tekirova. Тази година ни се иска нещо от подобен клас,  но цените наистина доста надвишават миналогодишните.  Бюджетът ни е до около 2300 лв само нощувки /7нощ./ без транспорт, за 2+1 / на 7 год./, за края на септември,  след 21-ви . Ако някой може да ми предложи хотел , ще съм много благодарна. Доста разглеждах, доста четох, обаче много се разводнявам. Искам хем отлично обслужване с добра храна и качествен алкохол за възрастните, забавления също, хем и децата да са доволни . Иска ми се да намеря идеалния вариант😜.Обикновено сме голяма група и съобразяваме бюджета и с останалите.

# 411
aelita2000, щом искате хотелът да е на нивото на Риксос, възможностите не са кой знае колко много. Иначе бюджетът Ви е добър и доста хотели се вписват в него, но не са конкуренция на Риксос Текирова. Така че ще се въздържа да изреждам хотели, за които Ви стигат парите и ще се фокусирам на тези, които имат шанс да Ви впечатлят.
GURAL PREMIER BELEK е хотел, който предлага висок клас обслужване, храна, напитки, забавления. Анимацията е много добра, вечерните представления са от професионални гостуващи трупи, например част от балет Тодес. Аквапаркът е доста голям. Стаите са реновирани. Цената за 2+1 надвишава със 100 лв. бюджета Ви, но си заслужава всеки лев.
ROYAL DRAGON , ROYAL TAJ MAHAL или ROYAL ALHAMBRA PALACE в Сиде - пиша ги заедно, защото са на една цена, а и принадлежат на една верига. Тук освен отлично обслужване, хубава и разнообразна храна и съвършен плаж, ще получите и лунапарк, и големи батути. Отново цената е със 100 лв. над бюджета Ви.
CONCORDE DELUXE RESORT в Лара - този хотел отстъпва на другите като вид и големина на стаите, защото не е реновиран, но го включвам, защото останалото е на много добро ниво, а и за да има хотел в Лара. Всъщност щом Ви е харесал Сусеси, който е доста овехтял като стаи, значи и Конкорд би трябвало да ви хареса.
PAPILLON AYSCHA в Белек е по-спокоен и много уютен хотел, реновиран е преди няколко години и има добър вид, обслужването и храната са много добри. И той е с около 100 лв. по-скъп.
TITANIC DELUXE BELEK  - много добър вариант за цената си. Хубави стаи, обширни територии, разнообразна храна.
Това не са всички хотели, но тези в най-голяма степен покриват изискването за бюджет и високо ниво. Цените съм гледала в сайта на съответния хотел или в сайта на Емералд и Турс клуб.
Ако направите компромис с цената и увеличите с 200-300 лв. бюджета или изберете по-късна дата, възможностите ще се увеличат и ще имате избор и между повече хотели в Лара, които са много добри - IC GREEN PALACE, ADALYA ELITE LARA, DELPHIN DIVA, TITANIC BEACH - все хотели, които си заслужават.

# 412
  • София
http://ntr.tourism.government.bg/Registration.nsf/alltato.xsp
Регистър на туроператорите...Турс Клуб с изтекла застраховка към днешна дата. Наглеждайте ги който с която агенция пътува, за да няма кво стана та не вечеряхме.

# 413
http://ntr.tourism.government.bg/Registration.nsf/alltato.xsp
Регистър на туроператорите...Турс Клуб с изтекла застраховка към днешна дата. Наглеждайте ги който с която агенция пътува, за да няма кво стана та не вечеряхме.
а ако няма никакъв цвят и данни в колонката?

# 414
  • Враца
Да точно за новия който е втори в Алания има цена в онлайн резервации.Явно бързат да го напълнят преди да са го открили тържествено.
Sorry za latinicata 😔 kude otkrihte online reservation za noviq Granada?

# 415
  • sofia
Това пък сега от къде дойде, вече имам резервация с тях, да я отменям ли?

# 416
Това пък сега от къде дойде, вече имам резервация с тях, да я отменям ли?

Не, за момента няма страшно. Имат валидна застраховка до края на март 2019 г. Един месец преди изтичането й трябва да я подновят. За ваше спокойствие, проверете през месец март.

Валерко, приветствам теб и всеки, който прави проверка на туроператора, чийто пакет купува, в регистъра на Министерство на туризма. Все пак не става въпрос за 100 или 200 лв., а за хиляди! Тъпото е, че търсенето в регистъра е трудно, не винаги излиза, това което задаваш и често се изисква доста търпение, за да събереш нужната информация. Но пък освен написаното, можеш да прочетеш и "между редовете" - например размерът на застраховката е обвързан с оборота за предходната година. Колкото по-голям размер е, толкова по-сериозна дейност развива. От там може да се направи извод и дали имат собствени самолетни програми и т.н.

# 417
  • Пловдив
Да точно за новия който е втори в Алания има цена в онлайн резервации.Явно бързат да го напълнят преди да са го открили тържествено.
Sorry za latinicata 😔 kude otkrihte online reservation za noviq Granada?

http://b2b.tours-club.com/search_tour?

# 418
  • София
patuva6ta, панирано пиле тип KFC в улица Суено няма Simple Smile. Но пък има такива страхотни телешки кебапи, че забравяш за всякакви KFC и Макдоналдс Simple Smile
В Суено Сиде имаше панирани пилешки филенца на улицата през Септември 2018 г. имаше и телешки кебапи. Почти всеки ден това обядвах Grinning

# 419
  • русе
Отзиви за ТА Авентура?

Общи условия

Активация на акаунт