На море в Турция - тема 57

• 59 916
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Чудесно, радвам се всичко да е така, както казваш, но честно казано не ми е интересна темата как да заобиколим бълг.агенции, за да спестим някой лев.

Това, че на вас не ви е интересно означава ли, че останалите не трябва да коментират неща, които са полезни и са по темата?

mypi1975, на Лонисера плажът е хубав - пясъчен с плитко дъно, но проблемът е, че е много пренаселен и е борба за шезлонги.

# 676
Марги, Winterflame благодаря за отговорите Simple Smile Ще помоля Вие да ми препоръчате хотел/и, от които да останем доволни и възрастните и децата?

# 677
  • Някъде в Европа...
Чудесно, радвам се всичко да е така, както казваш, но честно казано не ми е интересна темата как да заобиколим бълг.агенции, за да спестим някой лев.

Аз пък смятам, че това за момента е най-полезното нещо...И благодаря пт сърце на всички, които споделят и дават указания..

Аз реших - сменям посетения мин.лято Вон за реновиращия се Топкапъ 😃 и 1 седмица по-късно - 28.06..Четох, гледах клипчета от 2018 г. - негативните коментари са свързани най-вече с овехтяла база и ми направи впечатление, че който е бил в нереновираните корпуси, вече дава негативна оценка на всичко, а който е бил в реновиран - няма забележки...останалите негативни коментари са чисто субективни (не се говорело немски, чашите стъклени и т.н)
Така, че "скачам" в неизвестното 😃, Вон Бийч беше компромис за нас, все пак бяхме там..Пък и отначало си исках "турски" хотел - първите ми оглеждания за този сезон бяха за Алибей Клуб 😃

Winterflame, следя я темата за Египет отдавна, даже бях писала 😃..Благодаря!

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 10:52 от AIR

# 678
днес е било последен ден за ранни резервации
май ще има промени в цените или правят тактики на хората нз Simple Smile

# 679
  • русе
На всяка страница се питат за едни и същи дупки и се получават едни и същи отговори. Възхищавам се на търпението на Марги и на другите момичета, но ужасно се дразня на питащите, които са толкова объркани, че не си правят труда да прочетат дори актуалната тема! 100 пъти се каза, че Justiniano хотелите не стават!
Дайте да проявим малко уважение към споделящите информация, защото тя е безценна и ако на тези хора им писне съвсем ще се объркаме!

Извинявам се че питам за разни дупки, без да знам че са такива, тъй като явно не съм в актуалната тема, за да прочета, единствения коментар за Justiniano прочетох в някаква минала тема и той не беше зле. И да объркана съм  защото тук се пише за много и различни хотели, а нямам възможност да изчета 50 и т.н. теми за да съм наясно с това кой колко пъти е питал едно и също.
Още веднъж се извинявам на всички подразнени за некомпетентността ми и огромно благодаря, на всеки отделил от времето си за да отговори.

# 680
  • EU
На първа страница има няколко линка към много полезни сайтове за ревюта и мнения на всички хотели.  Все пак БГ не голяма държава и няма как в този форум да има мнение за всички хотели...   ние също използвахме чужда агенция, защото в БГ агенцията първо потвърдиха, а след 3 дена канцелираха резервацията е предложиха ми я на по- висока цена Wink Така, че се наложи да търсим друг вариант за да се вместим в бюджета... иначе нищо против родните агенции, дори предпочитам да почивам чрез тях... но ако продължават да държат в пъти по- високи цени от чуждите, май ще престанем да ги използваме ...

# 681
  • София
Абсолютно подкрепям горния пост. И аз бих предпочела бг агенция, но при разлика 950 лв за една и съща оферта... Извинете....

# 682
Скрит текст:
Който каквато иска агенция може да си предпочете. Никой не е длъжен да ползва българска или нечия чужда. Ако иска - може и изобщо да не ползва такава.
Темата е за размяна на мнения и за информация, не за набиване на канчета.
За мен разнообразните мнения за агенциите е също полезна и на място тук.
А който се дразни на някого, че питал или писал нещо - да не му чете постовете - лесно е. Има правила, които казват кога какво е недопустимо - ако намира, че нечий пост е недопустим по тези правила - да си предприеме мерки. Ако постът отговаря на изисквания, темите нямат нужда от други модерации.
Човек търси повече мнения обикновено, когато пита за нещо. И то търси най-вече актуални - примерно от настояща или предходна година. Какво пречи, че жената попитала - не разбрах.
Не мога да разбера дори теми за туризъм и почивки защо се развалят с такива забележки. Който иска само даден тип мнения в определена насока - да си направи блог. Там ще изчисти сам това, което не му пасва на настроението и на вижданията.
...

Не сме ходили в Алания.
Искам да попитам за сравнения между Алания и Анталия. Който може да обобщи. Или да ме препрати към вече писано по въпроса. И аз не мога да чета 50 теми с по 50 стр. всяка. Съжалявам. Разлики в хотели, в условия, в обслужване, в брегова ивица - това ни интересува.
Двама възрастни с дете на 13 г. сме, което дете не се интересува вече от детски кътове и пързалки, както и от анимация за деца.
Иначе и тримата харесваме анимацията за възрастни.
Миналогодишната такава в Либерти Лара беше чудесна - много разнообразна и весела. Не сме скучали нито една вечер.

# 683
  • Пловдив
Здравейте, имате ли отзиви за хотел Sealight 5*, Кушадасъ?

# 684
Скрит текст:
Който каквато иска агенция може да си предпочете. Никой не е длъжен да ползва българска или нечия чужда. Ако иска - може и изобщо да не ползва такава.
Темата е за размяна на мнения и за информация, не за набиване на канчета.
За мен разнообразните мнения за агенциите е също полезна и на място тук.
А който се дразни на някого, че питал или писал нещо - да не му чете постовете - лесно е. Има правила, които казват кога какво е недопустимо - ако намира, че нечий пост е недопустим по тези правила - да си предприеме мерки. Ако постът отговаря на изисквания, темите нямат нужда от други модерации.
Човек търси повече мнения обикновено, когато пита за нещо. И то търси най-вече актуални - примерно от настояща или предходна година. Какво пречи, че жената попитала - не разбрах.
Не мога да разбера дори теми за туризъм и почивки защо се развалят с такива забележки. Който иска само даден тип мнения в определена насока - да си направи блог. Там ще изчисти сам това, което не му пасва на настроението и на вижданията.
...

Не сме ходили в Алания.
Искам да попитам за сравнения между Алания и Анталия. Който може да обобщи. Или да ме препрати към вече писано по въпроса. И аз не мога да чета 50 теми с по 50 стр. всяка. Съжалявам. Разлики в хотели, в условия, в обслужване, в брегова ивица - това ни интересува.
Двама възрастни с дете на 13 г. сме, което дете не се интересува вече от детски кътове и пързалки, както и от анимация за деца.
Иначе и тримата харесваме анимацията за възрастни.
Миналогодишната такава в Либерти Лара беше чудесна - много разнообразна и весела. Не сме скучали нито една вечер.

В самия град Анталя няма хотели и плажна ивица..
почнетели от регион ЛАРА-БЕЛЕК-СИДЕ-МАНАВГАТ-АЛАНЯ на една дългаааа и щирокаааа ивица са подредени хотелите - тези местности са извън самия град Анталя
.. значи ЛАРА е най близка за аерогара Aнталя - 20-25мин.. най далечна е Aланя над 2 часа..

- Кемер-Финике тя е на друга посока..

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 12:54 от BsrnX

# 685
Да, за районите около Анталия и Алания питам. Понеже бяхме вече в Лара и въпреки че ни хареса, искаме да посменим с нещо по-различно. Дали си заслужава да търсим около Алания или просто да огледаме още хотели около Анталия, вкл. Белек и Сиде?

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 12:58 от Judy

# 686
  • sofia
Не, не, не се изразих правилно и не ме разбрахте. Нищо против нямам да се търсят начини да се намери по-изгодна почивка, даже е задължително, и да, нашите агенции са кожодери. Просто аз бих ползвала Букинг или директно с хотела, но с турска агенция не знам, явно не съм запозната и това ме притеснява. Но да оставим темата.

# 687
Judy, те всички се водят към Анталия.

Алания е най-отдалеченият район, плажовете предимно са чакълести, но това съответно води до по-ниски цени на хотелите.
В Лара и Белек са най-скъпи, заради по-виското ниво и близостта до летището.
В Сиде има хубав плаж и голямо разнообразие от добри хотели на прилични цени.  

Тюркоаз, моето впечатление е, че в Букинг масово хотелите в Търция са с много завишени цени.

# 688
Judy, те всички се водят към Анталия.

Алания е най-отдалеченият район, плажовете предимно са чакълести, но това съответно води до по-ниски цени на хотелите.
В Лара и Белек са най-скъпи, заради по-виското ниво и близостта до летището.
В Сиде има хубав плаж и голямо разнообразие от добри хотели на прилични цени.

Ние сме си с колата, летището не ни интересува.
Благодаря много. Ще ровнем и из хотелите на Сиде. Ако нивото на самите хотели е аналогично, можем да се спрем и на такъв.

# 689
Здравейте,Judy бих ви препоръчала и двата хотела в Сиде от които имам лични впечатления от почивките ми в тях.Това са Barut Hemera и Turquoise.И двата са с много хубав пясъчен плаж,добра анимация,вкусна и разнообразна храна,много добро обслужване и чистота,като Тюркоаза има по-голяма територия с повече зеленина и има и вили,освен хотелска част.И двата са близо ,/на 3км/до Антик Сиде ,като Барута е преди него и по крайбрежната се стига пеша до там,а Тюркоаза е от дугата страна на Сиде и също може пеша да се стигне по плажа.Разбира се ако не обичате разходките,има бусчета,които спират пред хотелите.

Общи условия

Активация на акаунт