На море в Турция - тема 57

• 59 959
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
Чудесно, радвам се всичко да е така, както казваш, но честно казано не ми е интересна темата как да заобиколим бълг.агенции, за да спестим някой лев.

# 661
Моля за мнения за хотел Венеция и трите делфина в Лара, Анталия. Както и за Голф хотела в Белек.
На телефона съм. Утре ще пусна линкове към тях.
Миналата година бяхме в Либерти Лара Хотел, много сме доволни, никакви забележки нямаме, на просто искаме да посменим. За разнообразие.

Ето тези са:
Венеция:
https://www.booking.com/hotel/tr/venezia-palace-deluxe-resort.bg … =1&#hotelTmpl

Суено Голф хотел Белек:
https://www.booking.com/hotel/tr/sueno-hotels-golf-belek.bg.html … =1&#hotelTmpl

Делфините - ясни са, четворката в Лара.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 10:21 от Judy

# 662
Чудесно, радвам се всичко да е така, както казваш, но честно казано не ми е интересна темата как да заобиколим бълг.агенции, за да спестим някой лев.
Напротив
не някои лев
а няколко стотина..
пък има случаи на половина
но тези пари ако не са много за вас разбира се че няма нужда да заобиколите из бг агенциите кво става..

иначе опция анулиране е трагедия при бг агенциите, само заради тази анулация си струва да се сменят бг агенциите..
та както и да е
 всеки сам си преценява нещата.. Smirk

# 663
  • София
Напротив
не някои лев
а няколко стотина..
пък има случаи на половина
но тези пари ако не са много за вас разбира се че няма нужда да заобиколите из бг агенциите кво става..

иначе опция анулиране е трагедия при бг агенциите, само заради тази анулация си струва да се сменят бг агенциите..
та както и да е
 всеки сам си преценява нещата.. Smirk
Бате, абсолютно си прав! Peace

# 664
  • Burgas, Bulgaria
Роже с цялото ми уважение , може ли да не ми се караш , а ?
Не , не виждам , не видях , излезе ми старата тема , ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ОГРОМНАТА БЕЛЯ , КОЯТО НАПРАВИХ !

# 665
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хубав и зелен хотел в Анталия (няма значение в коя област, защото ще ходим за първи път там), който е близо до летището, подходящ за дете на 1,5 год. Ако може с пясъчен плаж, хубава храна и аниматори. Може да бъде с хотелска част или къщички, защото мислим да сме 3 възрастни и едно дете. Заделеният бюджет е 3000-3500. Благодаря предварително за отделеното време!

# 666
Моля за мнения за хотел Венеция и трите делфина в Лара, Анталия. Както и за Голф хотела в Белек.
На телефона съм. Утре ще пусна линкове към тях.
Миналата година бяхме в Либерти Лара Хотел, много сме доволни, никакви забележки нямаме, на просто искаме да посменим. За разнообразие.

Венеция не е на нивото на другите.
Делфините в Лара са 4, като най-елитен се води Империал, но той вече е за реновация, така че не знам дали ще ви хареса. Дива ми е много любим, но е с малка територия и водните пързалки са лекички. Би Гранд има много добра територия и аквапарк, но е много скъп. Палас е добър като обслужване, храна и т.н., но малко ми бледнее пред другите.
Ако под Голф хотела в Белек имате предвид Суено Голф, той ми се струва по-добър вариант, защото е по-евтин, а в същото време получавате два прекрасни хотела на цената на един.

sunny_sss, периодът на пътуването е много важен за цената, така че дайте някакви ориентировъчни дати.  Лара, Белек и Сиде са районите с по-кратък трансфер от летището.

# 667
Refero, силата ми не е в хотелите в Дидим, но се включвам, за да не решите, че умишлено подминаваме въпросите Ви. Ще прескоча Дидим и ще мина на другите:
CRYSTAL WATERWORLD RESORT - хотелът е с много малка територия, почти без зеленина, аквапаркът е разнообразен, плажът е с чакъл. Средно ниво.
KAMELYA K CLUB HV-1 - голяма територия, много зеленина, интересна архитектура, плажът е чист пясък, храната и обслужването са добри, аквапарк няма. Има 4-5 пързалки, но те са леки и почти еднотипни.
Club Hotel Turan Prince World  - голяма територия, много зеленина, клубните стаи са овехтели, има лунапарк, който е включен в цената, има аквапарк, но не е толкова разнообразен, както в AQUASIS DELUXE RESORT. Плажът е с чакъл. Обслужването и храната са добри.
AQUA FANTASY AQUAPARK HOTEL - ако сравняваме аквапарковете, определено този е най-голям и най-разнообразен сред изброените.

# 668
Тюркоаз, ...........ти сериозно ли?

# 669
  • София
Роже с цялото ми уважение , може ли да не ми се караш , а ?
Не , не виждам , не видях , излезе ми старата тема , ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ОГРОМНАТА БЕЛЯ , КОЯТО НАПРАВИХ !
Мадам Тиква, не съм ти се карал.
Къде прочете обръщение към теб?
Написах текста с големи букви за всички, които случайно са влезли в 54 тема да могат да го видят и да не пишат там, защото няма да получат отговори след като вече сме в 57 тема. Включително и ти там нямаше там да получиш отговор на въпроса си: Кой е хотела от първа страница?
А тук поне Марги ще види и ще ти отговори! Simple Smile

# 670
Благодаря, Марги.
Заинтригува ме - хотел Венеция като качество е по-лошо от останалите ли?
Делфините ги разглеждахме миналата година на място, но успяхме да влезем само в два от тях откъм плажа. В другите - не успяхме и нямаме лични впечатления. Даже забравих, че са четири, мислех, че са три.
Благодаря за сравнението.

Ние сме двамата с мъжа ми и малкия ни син, на 13, но той не се интересува от пързалки и анимация.
Обича басейни.
Ходим с нашата кола.

Харесахме и Лимак в Лара, също така.
https://www.booking.com/hotel/tr/limak-lara-de-luxe.bg.html?aid= … =1&#hotelTmpl

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 10:23 от Judy

# 671
https://www.tatilsepeti.com/commodore-elite-suites-spa?ara=oda:2 … 0.2019;click:true

Tesis 18 Yaş altı Misafir kabul etmemektedir. - Хотел за 18+

Akşam yemeklerinde Bay misafirler için uzun pantalon giyme zorunluluğu vardır.  - Мъжете на вечеря с панталони само

# 672
  • русе
За съжаление продължавам да съм в чуденка и объркана, толкова много хотели гледах!:sob:
Дайте предложения за хотел 22/24 май за 4 възрастни /децата са на 14 и ги водят такива/; да е на плажа, т.е прехода от хотела до морето да не е голям /без преминаване на улици,подземни и надземни подлези/; сравнително добър плаж и морето да е с плавен преход към дълбокото /ако има такъв/. За голям аквапарк не държа чак толкова, цена максимум 4000 лв. със самолетните билети. Вариантите за сега са ми:
ANNABELLA DIAMOND SPA 5*- зеленина, но ме притеснява плажа.
LONICERA WORLD 4* - тук също мисля, че плажа не е ок.
VONRESORT GOLDEN COAST 5* - тук плажа е хубав и с преход към дълбокото, но цената е в повечко.
Още няколко, които са ми по бюджетни и им се чудя:
PALMERAS BEACH CLUB 4* - за този не откривам информация в темите, така че ако може коментар.
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*  - за тези три също информацията ми е оскъдна.
JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*
JUSTINIANO DELUXE RESORT 5*

# 673
Здравейте, понеже от снощи въпроса ми остана без отговор, ще помоля отново за мнение кой от следните хотели се доближава като аквапарк до AQUASIS DELUXE RESORT и кой бихте ми препоръчали като първа почивка в Турция с добро обслужване, храна, анимация:
1.THE ROXY LUXURY SPA 5*- Дидим
2.RAMADA RESORT AKBUK 4*-Дидим
3.BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT 5*-Дидим
4.PALM WINGS BEACH RESORT 5* – Дидим
5.CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA 5 *-Белек
6.KAMELYA K CLUB HV-1 –Сиде
7.Club Hotel Turan Prince World –Сиде
8.AQUA FANTASY AQUAPARK HOTEL & SPA 5 *-Кушадасъ

@damakupa
Изпратили сте ми лично съобщение, но сте си забранили тази опция и съответно не мога да ви отговоря.
За това отговарям тук и на вас, и на горното запитване - Ramada Resort и BUYUK ANADOLU  в Дидим НЕ са за предпочитане, качеството им е ниско. Изберете си някой от другите, в зависимост какво търсите, защото те са много различни и са в различни курорти.

@AIR миналата година ходих в Хургада, има отделна тема за Египет ако ви интересува това е отзива ми от почивката там:
http://bg-mam.ma/p/952540/36692078
С две думи - беше интересно изживяване, нямахме никакви проблеми, но в Анталия е далеч по-приятно.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 09:54 от Winterflame

# 674
  • София, България
На всяка страница се питат за едни и същи дупки и се получават едни и същи отговори. Възхищавам се на търпението на Марги и на другите момичета, но ужасно се дразня на питащите, които са толкова объркани, че не си правят труда да прочетат дори актуалната тема! 100 пъти се каза, че Justiniano хотелите не стават!
Дайте да проявим малко уважение към споделящите информация, защото тя е безценна и ако на тези хора им писне съвсем ще се объркаме!

Общи условия

Активация на акаунт