На море в Турция - тема 57

• 59 974
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде в Европа...
За Египет - аз също много се бях навила да заменя Турция (в частност Анталия) за Хургада, при нас и децата са тийнове..Отказах се точно заради чистотата, заради децата..Всичко, което съм чела за настаняване в Хургада, го свързвам с "постоянно си бършехме ръцете с мокри кърпи..забърсвах дръжките на вратите..миех си зъбите с мин.вода.." Пак казвам - това съм чела като коментари..Еми, отказах се..не ми се иска през почивката ми да съм постоянно нащрек и да следя кой колко пъти си е избърсал ръцете...Без деца бих отишла, но с тях - засега ще се простят с желанието да видят пирамидите 😃

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 19:46 от AIR

# 646
И аз преди време се интересувах и точно горното мнение на AIR ме спря.
То гаранция няма никъде, ние и в Анталия хванхме стомашен вирус, но постоянно да съм на щрек дали всичко е измито и проверено, само би ми натоварило почивката.

# 647
Здравейте, понеже от снощи въпроса ми остана без отговор, ще помоля отново за мнение кой от следните хотели се доближава като аквапарк до AQUASIS DELUXE RESORT и кой бихте ми препоръчали като първа почивка в Турция с добро обслужване, храна, анимация:
1.THE ROXY LUXURY SPA 5*- Дидим
2.RAMADA RESORT AKBUK 4*-Дидим
3.BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT 5*-Дидим
4.PALM WINGS BEACH RESORT 5* – Дидим
5.CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA 5 *-Белек
6.KAMELYA K CLUB HV-1 –Сиде
7.Club Hotel Turan Prince World –Сиде
8.AQUA FANTASY AQUAPARK HOTEL & SPA 5 *-Кушадасъ

# 648
Здравейте,

За тази година сме се спрели на Дидим в хотел
BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT
За двама възрастни с две деца е около 520евро, със собствен транспорт. Офертата е от един от сайтовете на агенция, намерен благодарение на тази тема. Jollytur.com
За пръв път ще сме на почивка там.
Та агенцията иска да пратя цялата сума до два дена.
Има ли вероятност да пия една студена вода? Sad

Някой възползвал ли се е от тази агенция?

# 649
  • sofia
Къде ги намирате тия измислени фирми, не знам. Колко са ви големи децата?

# 650
  • София
Що пък да е измислена?

# 651
  • Берлин
Здравейте,

За тази година сме се спрели на Дидим в хотел
BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT
За двама възрастни с две деца е около 520евро, със собствен транспорт. Офертата е от един от сайтовете на агенция, намерен благодарение на тази тема. Jollytur.com
За пръв път ще сме на почивка там.
Та агенцията иска да пратя цялата сума до два дена.
Има ли вероятност да пия една студена вода? Sad

Някой възползвал ли се е от тази агенция?
Агенцията си е съвсем ок. Имам 2 реализирани стабилни почивки чрез нея. Ако нещо те съмнява,пиши на хотела да ти потвърдят,че имаш резервация на мястото.
Коментарът на Тюркоаз е несъстоятелен

# 652
Къде ги намирате тия измислени фирми, не знам. Колко са ви големи децата?
Здравейте,
На 9г. и 12г.
Нощувките са пет, забравих да отбележа.

# 653

[/quote]
Агенцията си е съвсем ок. Имам 2 реализирани стабилни почивки чрез нея. Ако нещо те съмнява,пиши на хотела да ти потвърдят,че имаш резервация на мястото.
Коментарът на Тюркоаз е несъстоятелен
[/quote]

Благодаря,

Ще изпратя парите утре и ще направя запитване на страницата на хотела.

# 654
  • Берлин
Запитването обикновено го правя ПРЕДИ плащането Simple Smile

# 655
  • sofia
Агенция, която иска цялата сума до 2 дни, не ми я хвали, но всеки е свободен да си избира на кой да си даде парите. Сега погледнах, това било турска агенция, затова не съм я чувала, но както и да е.

# 656
  • София, България
Хотелът не е за препоръчвяне, агенцията е екстра.
Била съм в Хургaдa, 5 звезди, UALL такава мизерия и мръсотия, чак беше смешно. 😂 Бих отишла пак само да покажа Луксор на ММ, но с деца и на почивка, никога! За паралел с Анталия и дума не може да става.

# 657
преди да получат парите няма да пуснат воучерите на хотела
, тоест нямада доваршат резервацията
така е при турските агенции
агенцията е почти 40 годишна фирма която държи доста голям пазар в турските крайбpежия
 да ви направят изненада е края на света

все пак ако имате проблеми с тях
пишете ми.. аз ще се справя Simple Smile

# 658

Спокойно!
Това е една от най-големите агенции в Турция.
Сигурни и коректни
Преди 2 месеца им преведох 2500 евро за две семейства.
Получих договор, ваучери  и след запитване до хотела, ми потвърдиха резервацията.
Резервирайте смело!
Успех!

# 659
Агенция, която иска цялата сума до 2 дни, не ми я хвали, но всеки е свободен да си избира на кой да си даде парите. Сега погледнах, това било турска агенция, затова не съм я чувала, но както и да е.

същата тази агенция ти гарантира
- да ти върне цялата сума ако се отказеш до последните три дена от почивката без да ти искат никакви причини.
 - да ти върнат разликата от сумата ако случайно след твоята резервация е паднала цената на хотела..

има една стара турска поговорка

Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmak

Демек
имаш идея без да имаш знание..

но както и да е

Общи условия

Активация на акаунт