На море в Турция - тема 57

• 59 976
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,някой дали има някаква информация за хотел Nox Inn Deluxe в Алания,който предстои да бъде открит през Май месец?Попаднах на изгодна оферта и се чудя още,тъй като на снимките много не добих представа относно плажа и детския басейн.

# 631
Здравейте,някой дали има някаква информация за хотел Nox Inn Deluxe в Алания,който предстои да бъде открит през Май месец?Попаднах на изгодна оферта и се чудя още,тъй като на снимките много не добих представа относно плажа и детския басейн.

И аз го загледах заради изгодните оферти, но вече съм с резервация за Бодрум. От снимките в сайта на хотела се  вижда по-добре плажа.

# 632
Здравейте,някой дали има някаква информация за хотел Nox Inn Deluxe в Алания,който предстои да бъде открит през Май месец......

Не знам какво ще му откриват или преоткриват на Nox Inn Deluxe  в Алания, но за сезон 2018
се пишат предимно страхотии....
,

# 633
Коментарите,които четох за Nox Inn всъщност се оказа,че се отнасят за Nox Inn Beach,а не за Deluxe и затова попитах тук.Иначе агенцията,която го предлага,го представя като нов хотел,който ще отвори през 5.2019г.

# 634
  • варна
Здравейте! Моля препоръчайте ми хотели в Кушадасъ, от които сте останали доволни. Основните ми изисквания са хотела и храната да са хубави, и да има голям аквапарк Simple Smile Ако може и да споделите дали края на май е подходящ за почивка там.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 14:03 от galia83_vn

# 635
Коментарите,които четох за Nox Inn всъщност се оказа,че се отнасят за Nox Inn Beach,а не за Deluxe и затова попитах тук.Иначе агенцията,която го предлага,го представя като нов хотел,който ще отвори през 5.2019г.

Без коментар.

https://tophotels.ru/viewrate/?id=1872132

# 636
И аз го гледах този Nox Inn Deluxe, само дето не ми е ясно къде са го сместили, защото там има доста жилищни сгради и малки апартхотелчета. Трябва да някъде пред Nox Inn Beach. Освен да са ремонтирали изцяло някоя от съществуващите сгради. Както и да е. Плажът е тесен и има скали. Има вероятност да ползва плажа на Nox Inn Beach и да стане много нагъчкано. Малко е рисково според мен, предвид това, че другият хотел в района е под всякаква критика.

# 637
Здравейте! Моля препоръчайте ми хотели в Кушадасъ, от които сте останали доволни. Основните ми изисквания са хотела и храната да са хубави, и да има голям аквапарк Simple Smile Ако може и да споделите дали края на май е подходящ за почивка там.

На първа страница са всички коментари от почивки в Кушадасъ през 2018 г. Почти всички бяха доволни от избора на хотел. Най-спряганите хотели с аквапарк са AQUA FANTASY, ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB и CLUB YALI и от тях съм чела най-много положителни разкази. Много интересен вариант се очертава да бъде INFINITY BY YELKEN, в който в момента тече тотален ремонт, ще има и нов богат аквапарк. Има и други, разбира се, надявам се и другите да се включат с препоръки.

В тази връзка проверих какви са отзивите на чуждите туристи за Amara Sealight Elite. Миналата година беше един прекрасен хотел, с много добър рейтинг. Тази година оценките му са спаднали и могат да се прочетат коментари, които описват пълчища от български туристи, без никакво благоприличие. Много неприятно!

Скрит текст:
Das Hotel an sich wäre nicht schlecht, es ist sauber, die Zimmer sind toll ausgestattet. Der Sandstrand ist eher klein und wer nicht frühzeitig dran ist, bekommt keinen Liegenplatz, aber ebenfalls sehr sauber und auch für Nichtschwimmer geeignet. Jedoch wird es von Horden Bulgarischer Touristen heimgesucht, dich weder Manieren noch anstand kennen. Das Essen ist eher unterer Durchschnitt und das Service-Personal läßt sehr zu wünschen übrig. Die 5 Sterne hat dieses Hotel keinesfalls verdient und wer das Amara Hotel in Antalya-Tekirova kennt, der wird sehr enttäuscht sein.

По въпроса за времето през месец май - водата е студена, температурата на въздуха е приятна. Не е кой знае колко подходящо за морска почивка.

# 638
Благодаря за съдействието за Nox Inn Deluxe.Отказах се да резервирам там.

# 639
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е точно за тук, но се надявам да ми помогнете.
Много харесвам почивките в Турция - били сме в Киликия палас в Кемер, Миракл в Лара, любимият ми район на Анталия е Сиде, били сме в Кристл сънрайс куийн. Когато се роди дъщеря ми спряхме да ходим, но вече е достатъчно голяма, за да я заведем някъде. Много се колебая обаче дали мога да издърпам морето и вместо през юни в Анталия да отидем в началото на май в Хургада. Има ли място за сравнение?
За Турция съм набелязала Вон ризорт, Камелия Фуля и Суено Сиде. За Египет съм харесала Йас Аквамарин, но още проучвам варианти. Ще се радвам ако някой може да направи съпоставка.
Искаме само почивка - чистота, добра храна, детски аквапарк и хубав пясъчен плаж.
Благодаря!

# 640
Здравейте,
може ли отзиви за Pine Bay Holiday Resort Кушадасъ?

Смятаме да пътуваме със собствен транспорт.
Края на май месец,смятате ли ,че времето е подходящо? Две семейства с 2 деца на 6г.
Благодаря !

# 641
  • на тавана в кошницата
Здравейте,
Може ли да ми кажете в Sueno Beach Side Hotel кои стаи са по-добри 2 Bedroom  Family Room Side Sea View или 2 Bedroom Family Room Pool Side. Наши приятели ще са там и ние ще  останем за 3-4 дни. Преди това ще сме във Voyage Sorgun Hotel.
Благодаря Ви

# 642
Здравейте, има оферта за Halic Park Hotel Diliki, някой почивал ли е там? Мнения? Храна? За децата как е? Морето?

# 643
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е точно за тук, но се надявам да ми помогнете.
Много харесвам почивките в Турция - били сме в Киликия палас в Кемер, Миракл в Лара, любимият ми район на Анталия е Сиде, били сме в Кристл сънрайс куийн. Когато се роди дъщеря ми спряхме да ходим, но вече е достатъчно голяма, за да я заведем някъде. Много се колебая обаче дали мога да издърпам морето и вместо през юни в Анталия да отидем в началото на май в Хургада. Има ли място за сравнение?
За Турция съм набелязала Вон ризорт, Камелия Фуля и Суено Сиде. За Египет съм харесала Йас Аквамарин, но още проучвам варианти. Ще се радвам ако някой може да направи съпоставка.
Искаме само почивка - чистота, добра храна, детски аквапарк и хубав пясъчен плаж.
Благодаря!

Отдавна не съм ходила в Хургада, още от времето, когато комплексите там не бяха конкуренция на тези в Анталия. Сега знам, че много от тях имат вече пързалки, читав ол инклузив и си заслужават. Времето през май е подходящо, топло е и денят е по-дълъг. Иначе там се стъмва по-рано отколкото в България.
Не знам каква е програмата, дали има посещение на Кайро или е само Хургада, а това според мен е от съществено значение, когато се пътува с малко дете. Пътуването между Кайро и Хургада е дълго, изморително, досадно, защото е почти изцяло през пустиня. От друга страна да се отиде в Египет без да се види Кайро е кофти. Освен ако вече не сте ходили, разбира се.
Това, заради което аз предпочитам Анталия пред Хургада е, че пътят е доста по-къс, че забавленията в турските курорти са повече и по-яки, обслужването и разнообразието е по-голямо, здравната помощ е на много високо ниво и съседите са ненадминати в гостоприемството.

# 644
“Искаме само почивка - чистота, добра храна, детски аквапарк и хубав пясъчен плаж.”
Чистота и Египет?? Едва ли. А пък и с дете, не бих отишла. Единствено заради пирамидите бих се върнала с детето. Но там категорията на хотелите не отговаря на категоризацията в Европа.

Общи условия

Активация на акаунт