На море в Турция - тема 57

• 61 348
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Аз също пътувам с Аква тур!! Тази година пак с тях!! Досега нямаме проблеми!!

# 616
AIR, аз не мога да ти дам съвет, мога само да ти обърна внимание на две неща. Едното е, че оплакванията от хотела продължават вече няколко години и не касаят само стаите, а също и обслужването, чистотата, анимацията. Другото е, че хотелът е предпочитан от руснаци и там са наистина много. Може би с реновацията нивото му ще се подобри, все пак е хотел в Лара, а там конкуренцията е много сериозна. Не знам. Иначе като територия е готин. Той се намира в тази част на Лара, която е отделена от повечето хотели и наоколо няма търговски центрове и магазини и извън хотела няма къде да се разхождате. Всъщност е от последните хотели преди Белек.
Аз съм разглеждала проектни снимки, съпоставящи състоянието преди и след реновацията и като план изглежда добре.

# 617
  • Пловдив
АIR  Искаш да смениш хотелите ли?Не знам може ли така?И не знам плаща ли се нещо?Ще е полезно който знае да сподели.Аз ако съм на твое място бих го направила.След като си почивала във Вон пробвай нещо ново.След ремонта сигурно ще е добре.
Може, заплаща се такса естествено, спред условията на договора..

Aко се направи сега когато са все още ранните записвания, сигурно ще е само сумата за резервацията в хотела която праща агенцията и няма да е много?

# 618
  • Варна
Ужасно торнадо  в Анталия, сега ще си върна новините, дано няма жертви на летището.

# 619
  • Varna, Bulgaria
Марги би ли споделила за хотел Silence Beach Resort Hotel.Познати искат да направят резервация в момента е на изгодна цена.

# 620
  • Някъде в Европа...
AIR, аз не мога да ти дам съвет, мога само да ти обърна внимание на две неща. Едното е, че оплакванията от хотела продължават вече няколко години и не касаят само стаите, а също и обслужването, чистотата, анимацията. Другото е, че хотелът е предпочитан от руснаци и там са наистина много. Може би с реновацията нивото му ще се подобри, все пак е хотел в Лара, а там конкуренцията е много сериозна. Не знам. Иначе като територия е готин. Той се намира в тази част на Лара, която е отделена от повечето хотели и наоколо няма търговски центрове и магазини и извън хотела няма къде да се разхождате. Всъщност е от последните хотели преди Белек.
Аз съм разглеждала проектни снимки, съпоставящи състоянието преди и след реновацията и като план изглежда добре.

Марги, много благодаря. Имайки впредвид, че другата възможност е Вон Бийч, не мисля, че това, което е изброено като минуси през предни години, освен обзавеждането (което и във Вон е съвсем нормалко), ме притеснява..Във Вон - анимацията е почти никаква, обслужването си е съвсем нормално, няма тематични вечери, няма пяна парти..Четейки и гледайки клипове ми се струва, че предлагането в Топкапъ ще е по-голямо и откъм кухня и откъм анимация. Има също пързалки, че и центрофуга...Прочетох, че имало обществен транспорт до основната част на Лара..Почти съм решила вече, а мога и за по-късна дата за същата сума (с две нощувки по-малко, както писах)... Май ще е Лара тази година...

# 621
Инфо от групата за Анталия:

“Времето в гостоприемна Анталия от няколко дни прилича на потоп -ураганен вятър с огромно количество дъжд,турнадо,мълнии,градушки, наводнения...Но това е само зимния период.Две торнада - вчера и днес, минаха през Кемер и днес  сутринта през летище Анталия.Вчера единия от двата самолети от вътрешните полети Истанбул-Анталия цял час е кръжал в 2.30ч сутринта докато се приземи.Другият са го пренасочили да се приземи в Анкара.На летището два автобуса са обърнати и стълби за качване.Вече има 12 ранени от хвърчащи отломки.Летището работи.Цяла седмица вали,от 3 дни и с ураганен вятър, сутринта към 10ч за добро утро 😉 е минала и градушка.Но слетобед - слънце, градусите 16-17,морето - 9 бала идеално за сърфисти 😉 . През лятото няма да има и помен от тая буря. Снимки и актуално инфо от място от нашия админ Надя.”

# 622
# 623
megiii, Silence Beach Resort е хотел с много голяма територия. Има основна хотелска сграда, която е най-близо до плажа, има и къщички край басейн с директен излаз към водата, които са зад високата сграда, а най-далече от плажа са водните пързалки и лунапаркът. Стаите във вилите са реновирани, а в основната сграда са реновирани само делукс стаите. Стандартните не са. Вилите са на три етажа, като първите два имат стълбички към басейна и директен излаз, а третия етаж не. Плажът е широк, но не е кой знае какво. Има чакъл на влизане в морето. Територията е много голяма, обаче и стаите са страшно много. Има два основни ресторанта - единия е в голямата сграда, другият при вилите. За лунапарка дават определен брой безплатни билети. Алкохол и храна има денонощно.
Като цяло хотелът има дадености за добра почивка. Беше изчезнал за 2-3 години и не се предлагаше на нашия пазар, не знам защо.

# 624
Здравейте, решихме началото на септември да почиваме в AQUASIS DELUXE RESORT & SPA -Дидим със самолет, но се оказа че вече няма места. Моля да ми препоръчате хотел с аквапарк доближаващ се до AQUASIS и агенция която го предлага със самолет Simple Smile

# 625
  • Пловдив
AIR Ако харесвате вечер да се разхождате по крайблежна алея това го няма в Лара за разлика от Сиде и Мармарис.Не знам там как е плажа и морето.В тази част на Лара където са повечето хотели плажа е широк пясъчен но няма плавен преход .

# 626
  • Някъде в Европа...
slavei4e, по-скоро ни трябват забавления вечер..дискотека, бар Smiley..с двама тийнове сме...последното нещо, което правим, е разходката Simple Smile.. Даже във Вон отказваха и пеша до плажа да ходят, все със шатъла...Гледах плажа, не е чакъл, по форуми пишат, че не е и рязко дълбоко - това е важно за мен, децата плуват и даже им е по-добре да е дълбоко, затова и пирсовете са предпочитаното място...
Много интересно за този хотел - мненията от лято 2018 (юли-август) са в двете крайности, колкото добри толкова и лоши, без значение от руснаци или англичани (напр. едните се радват, че чашите са стъклени, другите пък недоволстват и искат пласмасови Sweat Smile). Общото, което пишат е, че магазинчетата на място са много скъпи Smiley и препоръчват да се купи предварително слънцезащитно мляко и надувни неща Smile

# 627
AIR, не ми е попадал този хотел в полезрението и нямам мнение, както вече те е посъветвала Марги - обърни внимание от какво естество са негативните отзиви, т.е. дали оплакванията са от амортизирана база, басейни и т.н. или други неща в обслужване, местоположение, храна и подобни, които не биха се подобрили само с реновация.

# 628
Много благодаря!

# 629
  • Varna, Bulgaria
Марги Благодаря.Резервирали са във вилите на 3 ет за 8 дни 1200лв през травелрепублик дано останат доволни цената си е супер дано храната и обслужването са на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт