На море в Турция - тема 57

• 61 367
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Saudadе, аз не търсих най-ниска цена за дадения хотел, а просто някаква ориентировъчна, защото иначе щеше да ми отнеме часове наред. Най-бързо и лесно ми беше да гледам офертите от сайта на Емералд. Клубната стая за двама в MARITIM PINE BEACH е 210 лв. на нощ след 01.10. Така че смятам, че ако поровите повечко, може и по-изгодна цена да излезе от някъде. Това важи и за другите хотели.

mypi1975, питах дали си сигурна за хотела, защото Голдън Бийч е по-съпоставим с 4-звездния Лонисера. Голдън Коуст се води една идея по-добър, може би повече съответства на 5-звездния Лонисера. И понеже са близки като имена, исках да съм сигурна, че говорим за един и същи хотел, за да не стане грешка.

# 601
  • Димитровград
Цитат
Цитат на: geri_pam в пт, 25 яну 2019, 00:36
Ако някой се интересува и иска сам да си организира почивката искам да кажа че този хотел е много евтин през Травел Репиблик и мисля че си струва.Има аква и луна парк!
 Silence Beach Resort Hotel

Хотелчето е много приятно, много по-добър е от Турана, който му е съсед. Анимацията тогава беше много добра.
Каква цена излиза?

Коя дата те интересува,ако искаш пиши на лични!

# 602
  • русе
Може вече да съм досадна с въпросите си, но имам още Yum
Така хотелите JUSTINIANO CLUB ALANYA 4*
JUSTINIANO CLUB PARK CONTI 5*
JUSTINIANO DELUXE RESORT 5* в една територия ли са и ако е така, кой е най-близкия до плажа. Стават ли, намерих само едно мнение тук в темите. По снимките не мога да придобия представа за всеки по отделно, виждам, че плажа е горе долу добре.

# 603
Здравейте, някой бил ли е в делфинариума Sealanya в Алания - ще съм благодарна да кажете хареса ли ви и как стигнахте до него.

Знам как се стига до него. Кажете от къде тръгвате?

# 604
От агенция ни го предложиха.Тази година са му сложили някакъв знак за препоръка от туроператорите като за "препоръчан".В паника съм.

за кои дати на каква цена я предложи агенцията..

От 26.05.-02.06. за 7 нощувки х424 лв на човек

Здравейте,

мисля, че нещо не е както трябва цената - 424 х 2 = 848 лв. на ден?!
Друг е въпросът, че миналия сезон и на мен ми бяха препоръчали "Сентинус бийч" в Кушадасъ и за 1600 лв. получихме почивка като за 200!

# 605
  • EU
Да се отчета и похваля Smile  с потвърдена резервация за TUI  MAgic LIfe Jacaranda от 1до 11юни.  Нямам търпение Yum Има ли други за  този хотел ? Ние сме с дете на 10 ..

# 606
От 26.05.-02.06. за 7 нощувки х424 лв на човек

Здравейте,

мисля, че нещо не е както трябва цената - 424 х 2 = 848 лв. на ден?!
Друг е въпросът, че миналия сезон и на мен ми бяха препоръчали "Сентинус бийч" в Кушадасъ и за 1600 лв. получихме почивка като за 200!

Доколкото разбирам е 424лв за 7 нощувки на човек, т.е. 848лв за двамата общо

# 607
  • Някъде в Европа...
Здравейте, момичета и момчета!
Нуждая се от мнения Smiley
Имам резервация за Вон Бийч за 9 нощувки, края на юни...Бяхме 2018 в хотела, знам какво ме очаква...Основното, което натежа за там, бе 2 те нощувки повече, сравнение с останалите хотели, които бях набелязала, за едни и същи пари.
Сега гледамSwandor Topkapi Palace, правят му пълна реновация за новия сезон на стаи (всички сатват делюкс), ресторант, сграден фонд, шезлонги, мебели, ще има и бар на плажа, сладкарница, ...Цената  ми излиза същата за същия период, за същия тип стая, но за 7 нощувки - има пързалки също, което е важно условие, има и мързелива река..Smiley И започва великото чудене Smile..Новото си е ново, в Лара, но неизвестно..а отзивите за от 2018 не бяха ласкави, доколкото помня. Наясно съм, че никой не може сега да ми каже отзив за интериора Smiley и все пак...
Та моля за всякакви мнения - включително и района, в който се намира хотела, не съм била в Лара - има ли нещо на пешеходно разстояние? Въобще всичко, за което се сетите!
Благодаря много предварително!

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 19:53 от AIR

# 608
Здравейте! Имам въпрос към господин Халим, но всеки, който е запознат, също би могъл да ми отговори.
Интересува ме къде мога да намеря информация за полетите от Истанбул до Анталия от новото летище.
Ще ви бъда благодарна.

# 609
  • Varna, Bulgaria
Много добра цена на Silence Beach Resort Hotel дати от 2-10 8 дни 588 евро за двама в къщичките 3 ет.

# 610
  • Пловдив
АIR  Искаш да смениш хотелите ли?Не знам може ли така?И не знам плаща ли се нещо?Ще е полезно който знае да сподели.Аз ако съм на твое място бих го направила.След като си почивала във Вон пробвай нещо ново.След ремонта сигурно ще е добре.

# 611
  • Някъде в Европа...
АIR  Искаш да смениш хотелите ли?Не знам може ли така?И не знам плаща ли се нещо?Ще е полезно който знае да сподели.Аз ако съм на твое място бих го направила.След като си почивала във Вон пробвай нещо ново.След ремонта сигурно ще е добре.
Може, заплаща се такса естествено, спред условията на договора..

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 18:00 от AIR

# 612
Здравейте, момичета! Някой да е ползвал  агенция Аква тур? Става въпрос за самолетна почивка в Турция, Бодрум. Доволни ли сте от агенцията, ако имате мнения? Благодаря!

# 613
Здравейте, момичета! Някой да е ползвал  агенция Аква тур? Става въпрос за самолетна почивка в Турция, Бодрум. Доволни ли сте от агенцията, ако имате мнения? Благодаря!

Да, ние миналата година пътувахме с тях, нямам забележки.

# 614
  • EU
@pivka препоръчвам Аква тур. Позвала съм ги и съм много доволна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт