На море в Турция - тема 57

• 59 904
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
Гледам, че Лудогорец са в Cornelia Diamond, нека им е зле 😀
Simple Smile

# 706
  • София
Имате ли мнения за Алоха травел? Харесах тяхна оферта и мисля да запазя ...
Защо не заложиш на традиционните ТА. Каква е разликата в цените, не вярвам да е стотици потни левове. Струва ли си за 50 лв по-евтино да си правиш експерименти.

# 707
Здравейте, след като от около 2 седмици чета за почивки в Тр. ще се осмеля да питам: 1. В Айвалък има ли нещо прилично All Inclusive?; 2. Кушадасъ или Дидим? 3. Бил ли е някой в тези хотели
http://www.emeraldbg.com/hotel/70337/2/402/63122/770379/LABRANDA … S-PRINCES-HOTEL-4*.html
http://www.emeraldbg.com/hotel/70337/2/402/8392/770398/SENTINUS-HOTEL-3+*.html
http://www.emeraldbg.com/hotel/70337/2/402/62678/770384/NOTION-K … SRE-BEACH-HOTEL-4*.html
http://emeraldbg.com/hotel/61833/2/405/62302/775289/THE-ROXY-LUXURY-SPA-5*-EX-AURUM-DIDYMA-SPA-.html
и как ви е мнението, като държим на плаж, спокойствие, чистота, кафе с цигара, а не на десетки водни екстри, шум и залитания с храните? Simple Smile 2+1 сме и говорим за средата на септември, собствен транспорт и първа почивка в Турция.

@Eanonims  THE ROXY LUXURY SPA до миналата година се казваше Aurum Didyma Spa and Beach и на първа страница има 3 мнения от почивали там през 2018, ако се върнете назад ще откриете и още.
Другите 3 хотела, които сте дали, честно казано нищо не ми говорят, Roxy/Aurum поне е 5 звезден и съм чувала добри отзиви за него като съотношение цена/качество. Вижте и Roxy Moon, от него също съм чувала положителни отзиви от приятели, ако държите да сте в Дидим.

@DanielaPD Ако питаш за шезлонги на обществения плаж Altınkum в Дидим, цената е между 10 и 15 лири. По плажа също има барове и ресторанти, които предлагат шезлонги, чадъри и консумация на добри цени.

# 708
  • ВАРНА
Гледам, че Лудогорец са в Cornelia Diamond, нека им е зле 😀
Simple Smile

УАУ - сериозно ли всички дървета са в зеленина Януари  в Анталия?

# 709
Почти всички са в Анталия на лагер,
Така като гледам Етър са в Miracle Resort Hotel, Лара
https://www.dnesbg.com/sport/violetov-hotel-posreshta-vetarv-v-lara.html
Нашите Дунав Русе пък са в Concorde De Luxe Resort, Лара

# 710
  • Някъде в Европа...
Мога да спестя първата учебна седмица на ученика. Той няма да е против. Обмисляхме 06 - 17.09. Към три дни изпуска. Не е и седмица.
Ще споделя моя опит като майка на ученик 😃, действаща няколко години така..По закон по семейни причини могат да се освободят сумарно до 8 дни за уч. година. Лично аз предпочитам последните уч.седмици на юни (ние сме до 15.06) - хем са оформени, хем и на детето му е по кеф, че е приключило (не от морето на чина). В началото на юни цените са по-ниски по принцип в сравнение с началото на септември. А и така си давам за следващата учебна година свободни 8 дни, особено ако за пръв път ще освобождавате...Надявам се да ми разбрахте замисъла..

# 711
Явно масово ходят. Ние миналата година пътувахме с Топузаков и той също каза, че е бил там на лагер.

# 712
Мога да спестя първата учебна седмица на ученика. Той няма да е против. Обмисляхме 06 - 17.09. Към три дни изпуска. Не е и седмица.
Ще споделя моя опит като майка на ученик , действаща няколко години така..По закон по семейни причини могат да се освободят сумарно до 8 дни за уч. година. Лично аз предпочитам последните уч.седмици на юни (ние сме до 15.06) - хем са оформени, хем и на детето му е по кеф, че е приключило (не от морето на чина). В началото на юни цените са по-ниски по принцип в сравнение с началото на септември. А и така си давам за следващата учебна година свободни 8 дни, особено ако за пръв път ще освобождавате...Надявам се да ми разбрахте замисъла..
Peace

Да, да разбирам.
Аз редовно си ползвам всичките дни "по семейни причини" от години. Даже са ми малко. Та ползваме и болнични...
А юни как са температурите там?

# 713
Здравейте, търся още възможности за първо море в Турция. 😀
Хубав хотел, плаж, храна за 2 възрастни, без деца. Не държим на Аква парк, пързалки и анимация.
Благодаря. 😀

# 714
  • Някъде в Европа...
Judy, на въздуха това лято в Сиде между 03.06-12.06 бяха над 35 градуса..Имахме и няколко дни с над 40 градуса...море, басейни, всичко е топло..ние ходим между 02.06 и 15.06..Лято 2019 съм запланувала края на юни - началото на юли, сигурно ще е 50 градуса 😃

# 715
Божке, още една идея за размисъл...
Благодаря ти за нея!

# 716
Ние това лято за първи път почивахме в началото на юни (06-13) в Лара, преди това два пъти бяхме септември в Алания и твърдо предпочитам юни.
Първо почивката идва много по-скоро, не чакаш да мине цялото лято 😀
Температурите са супер, без да е непоносима горещина, единия ден достигна 40 и няколко гр, които въобще не се усещаха. Ако не го бях видяла на таблото, въобще нямаше да предположа.
Освен това цените на повечето хотели са по-ниски, по-спокойно е, няма чак такъв наплив от туристи.

Тъй като мен малко ме притесняваше времето при резервация исках следващата седмица, т.е. от средата на юни, но разликата в цените беше доста осезаема и се отказах. Няколко дни след като се прибрахме имаше буря и част от хотела беше наводнена. Разбира се бързо оправят всичко, но мисълта ми е, че риск от един-два дъждовни дни има по всяко време.

В Алания бяхме от 02.09 - през деня на плажа беше ок, но вечер беше непоносим задух. Обикаляхме за кратко територията на хотела и бързахме да се приберем във фоайето на климатик, плувнали в пот.

# 717
  • До морето
Здравейте, търся хотел за 2в+2д на 6 и на 3 г. Били сме в Turan Prince в Сиде, в Акка в Кемер и в Риксос Сънгейт. Търся забавления за децата най-вече, добри аквапаркове, детска анимация, разнообразна храна, изобилие от риби и морски дарове и вносен алкохол за мъжете в компанията. Бюджетът ми е до 2000 евро с транспорта, краят на май- началото на юни. Досега винаги сме пътували от София със самолет, но чета че вече матово организирате самостоятелно. Тези, които пътуват от Варна, с какво стигате до Истанбул? Има ли опция влак от Варна?
Загледах Аска Лара, но той май не е много за деца или бъркам?

Сигурно задавам въпроси, които вече са обсъждани, на 5та страница съм, продължавам да чета.

# 718
Скрит текст:
Ние това лято за първи път почивахме в началото на юни (06-13) в Лара, преди това два пъти бяхме септември в Алания и твърдо предпочитам юни.
Първо почивката идва много по-скоро, не чакаш да мине цялото лято
Температурите са супер, без да е непоносима горещина, единия ден достигна 40 и няколко гр, които въобще не се усещаха. Ако не го бях видяла на таблото, въобще нямаше да предположа.
Освен това цените на повечето хотели са по-ниски, по-спокойно е, няма чак такъв наплив от туристи.

Тъй като мен малко ме притесняваше времето при резервация исках следващата седмица, т.е. от средата на юни, но разликата в цените беше доста осезаема и се отказах. Няколко дни след като се прибрахме имаше буря и част от хотела беше наводнена. Разбира се бързо оправят всичко, но мисълта ми е, че риск от един-два дъждовни дни има по всяко време.

В Алания бяхме от 02.09 - през деня на плажа беше ок, но вечер беше непоносим задух. Обикаляхме за кратко територията на хотела и бързахме да се приберем във фоайето на климатик, плувнали в пот.
О, да, началото на септември миналата година беше адска жега.
Трудни бяха вечерните разходки, а аз ги обожавам. На вечерното шоу мъжът ми даже си носеше една хавлиена кърпа, да се попива. Салфетки не вършеха работа. Grinning

# 719
Boho chic, виж отзива на Роже за Аска Лара.
Много е хубав и е доста ориентиран към деца, доста забавления има.
Единствения минус е, че не е на първа линия, а се преминава път, за да стигнеш до плажа. Мен това ме отказа от него, иначе много го бях харесала.

Общи условия

Активация на акаунт