На море в Турция - тема 57

• 59 899
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
Има ли вариант с тез тур или друга агенция да се вземат само самолетни билети? И изгодно ли е?

Доколкото знам не продават само места в самолета, преди години се е правило, защото са оставали свободни седалки.

# 751
Ако някой се интересува или има резервация за Vonresort Golden Beach през travelrepublic.ie, днес получих вече  отговор от тях, на въпроса ми дали резервацията важи, щом нямам UE паспорт. Хотела ми е потвърдил резервацията :
 "Thank you for your patience.

Kindly be advised the booking has been reconfirmed by the accommodation provider.

Kind Regards, Changes Team."

Мисля, че това е достатъчно, за да си чакам спокойно почивката.

И аз харесах хотела, а и цената ме устройва.възможно ли е да има такава голяма разлика през агенция.за първи път решавам да организирам почивката си сама и ме е страх да не отидем на място и да няма и следа от резервация, особено като няма капаро.един имейл от хотела достатъчно ли е

# 752
Ако някой се интересува или има резервация за Vonresort Golden Beach през travelrepublic.ie, днес получих вече  отговор от тях, на въпроса ми дали резервацията важи, щом нямам UE паспорт. Хотела ми е потвърдил резервацията :
 "Thank you for your patience.

Kindly be advised the booking has been reconfirmed by the accommodation provider.

Kind Regards, Changes Team."

Мисля, че това е достатъчно, за да си чакам спокойно почивката.

И аз харесах хотела, а и цената ме устройва.възможно ли е да има такава голяма разлика през агенция.за първи път решавам да организирам почивката си сама и ме е страх да не отидем на място и да няма и следа от резервация, особено като няма капаро.един имейл от хотела достатъчно ли е

Цялата сума се плаща около две седмици преди заминаване и тогава ще ми изпратят ваучер за настаняване.

# 753
  • ВАРНА
15-22 май  или 23-30 септември  е по-топла водата в морето в Бодрум?

Кой период бихте избрали?

# 754
15-22 май  или 23-30 септември  е по-топла водата в морето в Бодрум?

Кой период бихте избрали?

Септември със сигурност. Но ако имате вариант изместете малко по-напред датите.

# 755
Ако се резервира хотел сега, в който се плаща при настанаване, и лирата скочи, крайната сума ще се промени или или се запазва курса, на който си резервирал?

# 756
  • София
Yan25, в Турция най-изгодно е да плащаш в лири. В левове не можеш, а курса на който ти смятат лирата към еврото или долара е  "трънският" курс.
Така че като резервираш, сумата в лири няма да се промени, но левовият и еквивалент разбира се ще бъде съобразен с курса към момента на плащане Peace

# 757
Много полезно,благодаря! Значи да се надяваме,че до лятото лирата няма да скочи главоломно

# 758
  • Берлин
Много полезно,благодаря! Значи да се надяваме,че до лятото лирата няма да скочи главоломно
Което пък значи (ако плащаш в брой),че можеш да си купуваш лири и сега. При изгоден курс. Simple Smile

# 759
Boho chin, пробвахме и с дебитна и с кредитна карта на ДСК.Цялата сума се плаща наведнъж и след това ти изпращат ваучерите.

# 760
Ако се резервира хотел сега, в който се плаща при настанаване, и лирата скочи, крайната сума ще се промени или или се запазва курса, на който си резервирал?

Мисля 4е ще ви кажат цена на евро..
и те го мислят това което мислите сега вие Simple Smile

# 761
Те могат ли да ме задължат да платя с евро? Ако искам лири?
Ако е така, не е ли по-добре да си избера хотел с плащане с карта?

# 762
  • До морето
Boho chin, пробвахме и с дебитна и с кредитна карта на ДСК.Цялата сума се плаща наведнъж и след това ти изпращат ваучерите.

Благодаря. Ако изберем Аска, ще резервирам направо през сайта им. За Суено, обаче ще трябва да ползвам Халим, защото сайта им нищо не ми зарежда.

# 763
Те могат ли да ме задължат да платя с евро? Ако искам лири?
Ако е така, не е ли по-добре да си избера хотел с плащане с карта?

Ама от каде щт резервирате хотел на TLR да се сагласят доплащане на влизане..
това го правят само чуждите сайтове пък цените им са на валута?
Не ми става ясно.. Simple Smile

с обаждане самия хотел няма да го направи, %10 ви е касмета..
Пробвайте

# 764

Благодаря. Ако изберем Аска, ще резервирам направо през сайта им. За Суено, обаче ще трябва да ползвам Халим, защото сайта им нищо не ми зарежда.
Зарежда си сайтът! Няма проблем. Ако не ти дава цени то е защото няма места и трябва да промениш периода. Даже в момента има 10% discount for early booking.

Общи условия

Активация на акаунт