На море в Турция - тема 57

• 59 946
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И аз да попитам нещо -  иматр ли представа края на септември подходящо ли е времето за плаж в Бодрум?

Става като температура на въздуха, даже може да улучите горещо време, но водата след 15 септември е вече студена, такова си е морето.
Края на септември в Кефалука, такъв вятър не съм виждала и във Варна. Ходихме до Кос, щеше да обърне катамарана. Може би случайно, а може и да е, заради мястото на хотела.

# 196
  • Берлин
Бодрум- до 5-10 септември макс. Изобщо септември там си се усеща като идване на есента. И духа...ух.как духа

# 197
  • Димитровград
Цитат
geri_pam, заключени са ти снимките.
[/quoteНе са заключени.Виждат се само от членовете на групата.
Коя група?Аз членувам в няколко за Турция.Тази коя е?
Почивка в Турция

# 198
  • София
И аз да попитам нещо -  иматр ли представа края на септември подходящо ли е времето за плаж в Бодрум?

Става като температура на въздуха, даже може да улучите горещо време, но водата след 15 септември е вече студена, такова си е морето.
Края на септември в Кефалука, такъв вятър не съм виждала и във Варна. Ходихме до Кос, щеше да обърне катамарана. Може би случайно, а може и да е, заради мястото на хотела.
Ако става въпрос за 2018 беше мноооого гадно времето след 24-25 септември почти по цялото турско черноморие 😉😁😜

# 199
  • Велико Търново
Здравейте!Имам питане,кой от двата Auruma да избера! Аurum Exclusive или Aurum Moon в Дидим?Моля за мнение,който е бил? Иначе изчетох всичко,клипове гледах,но още се чудя!Видях,че на Aurum Spa е най-хубав плажа,но бюджета не ни стига,така,че остават другите два,чуденката е кой да бъде!Благодаря много на отзовалите се!

# 200
Разглеждах хотели във Фетие -видя ми се красиво място, ама на около 200 км от летището... Някой почивал ли е там да каже как е?

Както е казала папурчето това място е различно за почиване, няма много разнообразие от алл ин хотели
Хората които отиват там не си убиват времето цял ден пред басейна Simple Smile
Повечето хотели са вкл закуска или вкл закуска/вечеря и раница на гърба аиде на приключения. Simple Smile

този линк с превод мисла че ще ти даде малко инфо за района на Фетие

https://www.birhayalinpesinde.com/fethiye-gezilecek-yerler

https://gezievreni.com/fethiye-gezilecek-yerler/

или - google : Fethiyede gezilecek yerler

# 201
Привет, как смятате, в Кушадасъ в периода 18-26 май дали става за почивка с деца, интересува ме как е времето, че хотела предлага един куп пързалки и басейни и се притеснявам дали за децата няма да е по - хладно? Благодаря ви предварително!

# 202
Привет, как смятате, в Кушадасъ в периода 18-26 май дали става за почивка с деца, интересува ме как е времето, че хотела предлага един куп пързалки и басейни и се притеснявам дали за децата няма да е по - хладно? Благодаря ви предварително!
Морето е студено.и басейните според мен ще са такива.Още повече и за деца.Периода е твърде ранен за района на Кушадасъ.

# 203
Здравейте!Имам питане,кой от двата Auruma да избера! Аurum Exclusive или Aurum Moon в Дидим?Моля за мнение,който е бил? Иначе изчетох всичко,клипове гледах,но още се чудя!Видях,че на Aurum Spa е най-хубав плажа,но бюджета не ни стига,така,че остават другите два,чуденката е кой да бъде!Благодаря много на отзовалите се!

Moon е по-добър, на "Аurum Exclusive" съм му виждала плажа на живо и никак не е хубав, както и локацията.
Миналата година наши приятели ходиха в Moon и бяха много доволни.
Виждам, че хотела вече се казва THE ROXY LUXURY MOON, като е преминал към друга верига. Ще е любипитно какво ще се промени.

# 204
Благодаря, запазихме за края на май месец. 
Sunshiiine, за KORUMAR EPHESUS BEACH има много малко мнения, защото го отвориха през 2018 и малко българи са почивали в него. Чела съм коментари - хората са доволни. Да си в нов хотел си има своите предимства, има и хубав аквапарк, така че на пръв прочит е добре. Почитателите на хубавия плаж най-вероятно няма да харесат пясъка му, защото е като прах и водата седи като кална (май така го описаха по-запознатите с плажовете на Кушадасъ).

# 205
Привет, група Simple Smile
Ще ми помогнете ли с избора на хотел? Вкъщи сме в ремонт, който се надявам да приключи до началото на април и реших да се възнаградим с една почивка в началото на сезона в района на Анталия. Понеже след ремонта освен парите Smile и отпуските са ни кът, та датата е 26.04., а пътуването с автобус (с комбинацията на почивни дни ще ползваме само 3 работни). Целта е да си починем, а предвид ранните дати плажа не ни е приоритет. Тази година имаме и годишнина - 25 години любов и разбирателство Heart Eyes, та ми се ще да сме и на някое по-луксозно място. Към храна не сме претенциозни, но повече съм навита за Ultra пред All Inclusive. Бюджет - около 1600-1900 лв.за двама. Миналата година бяхме в Sueno Side, сега на първо четене харесах Granada Luxury Belek, но искам да чуя и вашите предложения, за да избера окончателно.
Предварително благодаря на отзовалите се Kissing Heart

# 206
Бодрум- до 5-10 септември макс. Изобщо септември там си се усеща като идване на есента. И духа...ух.как духа

Благодаря!

В такъв случай 2 октомври за Алания дали е добър вариант?

# 207
PAPURCHE MEHURCHE, BsrnX - благодаря за отговорите! Наистина е много красиво и различно! С автобусна екскурзия през Мармарис ли се минава или има друг път?

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 12:21 от сиси

# 208
Здравейте! Моля за отзиви някой, който е отсядал в Ефесия Холидей в Кушадасъ.

# 209
PAPURCHE MEHURCHE, BsrnX - благодаря за отговорите! Наистина е много красиво и различно! С автобусна екскурзия през Мармарис ли се минава или има друг път?

тука в линка има няколко примера
пак със превод може да разберете за какво става въпрос
на кратко - турска агенция тръгване от истанбул - гебзе - бурса - измир и
четиридневна разходка по краи Фетхие
вкл на цената  хотел + закуска + вечеря

https://www.tatilsepeti.com/fethiye-turlari

Общи условия

Активация на акаунт