На море в Турция - тема 57

• 61 328
  • 783
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,

Планираме първа почивка в Турция. Харесали сме оферти на Тура клуб за Батихан и на Албена холидейз за Атлантик Холидей Клуб. С дете на 10 г. сме. Какво ще препоръчате? Плажът май е един и същи.. Как са фирмите, автобусите, обслужването?

# 286
  • Димитровград
Цитат
Аз продължавам да се чудя за Онекс тур, само при тях цената на Tui Magic Life Jacaranda е ниска, чак вече е съмнително да не изгоря. Как пък само те ще го предлагат на ниска цена, е може и си имат с тях някаква договорка, но като чета отзивите за тая агенция... а има и добри, не само лоши. /като се изключи че както казвате те са фалиралите Он травел.
Освен това ми казаха че застраховката в пакета за пътуване била групова. Какво означава това- полицата била обща, не трябва ли на всеки поименно да бъде? Преди години един път сме ходили в Турция с агенция, но не помня как беше. Вие сега като пътувате как стои въпроса със застраховката, може ли да кажете
Има и по изгодна оферта от тази на Онекс тур.Ако искаш пиши ми на лични,за да не прозвучи като реклама.

# 287
  • София
Здравейте на всички!
Благодаря за изчерпателната и полезна тема и огромния труд за събирането и систематизирането и.
Моля за препоръка за хотел в Бодрум
Ходили сме там в  ERSAN RESORT  и CLUB BLUE DREAMS  харесаха ни и двата хотела.
За тази година се двоумя между KADIKALE RESORT  и Yasmin Bodrum Hotel . Съобразявам се с бюджет до 3000лв за 4 възрастни със собствен транспорт
В Travel republic  са ок цените и мисля чрез тях да резервирам.
Ако някой има впечатления от тези хотели моля да сподели. малко ме притеснява дали от 29.06 водата в морето ще е достатъчно топла.  Били сме в Бодрум в последните дни на август и беше ок,
И ако имате други препоръки за хотел от такъв тип ще се радвам, ако споделите.
Благодаря 

# 288
  • София
Здравейте,

Планираме първа почивка в Турция. Харесали сме оферти на Тура клуб за Батихан и на Албена холидейз за Атлантик Холидей Клуб. С дете на 10 г. сме. Какво ще препоръчате? Плажът май е един и същи.. Как са фирмите, автобусите, обслужването?
Това са двата хотела, които са ми на сърце. На един плаж са, на километър един от друг. Бих препоръчал Атлантик, заради детето и аквапарка. Батихан има 2-3 пикливи пързалки.

# 289
geri_pam, писах ти

# 290
Здравейте,

Това са двата хотела, които са ми на сърце. На един плаж са, на километър един от друг. Бих препоръчал Атлантик, заради детето и аквапарка. Батихан има 2-3 пикливи пързалки.
Подкрепям - заради аквапарка Атлантик Simple Smile

# 291
Моля, да ми помогнете, ако можете, кой хотел да избера THE ROXY LUXURY NATURE 5*/EX. AURUM EXCLUSIVE/ или THE ROXY LUXURY MOON 5*/EX. AURUM MOON/ в Дидим? Всъщност не разбрах защо на третия бивш Аурум  му изчезнаха цените в страницата на Емералд.

# 292
Моля, да ми помогнете, ако можете, кой хотел да избера THE ROXY LUXURY NATURE 5*/EX. AURUM EXCLUSIVE/ или THE ROXY LUXURY MOON 5*/EX. AURUM MOON/ в Дидим? Всъщност не разбрах защо на третия бивш Аурум  му изчезнаха цените в страницата на Емералд.

Отзива па първа страница за Aurum moon е мой. Ако имаш въпроси, пиши. Моя колежка беше в Exclusive и също беше доволна, но не са излизали от хотела.

# 293
  • Варна
Макар е по на юг водата на Егейско море винаги е по студена от чeрноморското

Това че Черно море е по топло от Егейско е феноменално!!!

# 294
Макар е по на юг водата на Егейско море винаги е по студена от чeрноморското

Това че Черно море е по топло от Егейско е феноменално!!!

В август се върнахме от Сеферихисар
в средата на сеп. Ходихме тука на близо в Шиле (на север от Ист) разликата с температурата на водата беше доста, несравнима Simple Smile

# 295
BsrnX, би ли препоръчал добро място за нощувка в Шиле. Мислим на връщане от Анталия да направим една-две нощувки в района. Търся хотел близо до плажа. За предпочитане без да е включено изхранване, че искаме да се храним в местните заведения.

# 296
BsrnX, би ли препоръчал добро място за нощувка в Шиле. Мислим на връщане от Анталия да направим една-две нощувки в района. Търся хотел близо до плажа. За предпочитане без да е включено изхранване, че искаме да се храним в местните заведения.

Шиле е доста на север
почти ще избиете половина Tракия до като ходите там..
а и цените са супер високи в този район за хранене/нощувка
Нощували сме в AĞVA -  една нощувка вкл закука 200-250 тл вечеря в ресторанта на хотела за двама 400/500 тл (със 1-2 чаши ракия) - това преди 3 год.

Туристическо място е, възползват ce  яко oт златото на близкия Станбулл.. Simple Smile

а и хотели да са на първа линия да имат свобствен плаж и тн. както на юг - трудна работа.. няма много разнообразие или са екстра скъпи

все пак :

https://www.tatilsepeti.com/sile-otelleri?gclid=CjwKCAiAyfvhBRBs … FS5RoC4skQAvD_BwE

https://www.etstur.com/Sile-Otelleri?adultCount=2&tomorrowOr … &gclsrc=aw.ds

https://www.tatilbudur.com/yurtici-oteller/istanbul/sile-oteller … Y7oRoCthYQAvD_BwE

https://www.etstur.com/Agva-Otelleri?adultCount=2&tomorrowOr … &gclsrc=aw.ds

https://www.tatilsepeti.com/agva-otelleri?gclid=CjwKCAiAyfvhBRBs … tQdxoCAZUQAvD_BwE

# 297
BsrnX, благодаря за отговора. А да предложиш нещо сносно след Истанбул в посока България. Може на Мраморно, може и на Черно море. Моя мъж иска на Черно море, но там като гледах няма плажове, които да са близко след излизане от Истанбул.

# 298
  • Русе
Stani.1997, това което публикува за сроковете за анулация важи ли за ранни записвания и за всички туроператори ли важи? Четох общите условия на Емералд и по спомен май пишеше, че не важи за ранни записвания, но може и да греша.

# 299
BsrnX, благодаря за отговора. А да предложиш нещо сносно след Истанбул в посока България. Може на Мраморно, може и на Черно море. Моя мъж иска на Черно море, но там като гледах няма плажове, които да са близко след излизане от Истанбул.

Aко искате хубава почивка на плаж трябва да сте далечи от Истанбул
отбелязах по мой ред местата които са доста идеални за почивка която искате..
Просто на Връщане трябва да минете от южната част на Мраморно и най-близка + най-хувата дистанция е Ердек Полуострова.. Пък ако ползвате тази дистанция и не е мн късно като сезон може да се мисли и за отреща на Çanakkale - Gelibolu Yarım Adası  полуострова или по на горе залива САРОЗ или покрай град Енез - почти е на Гръдската Граница..

Скрит текст:
Полуострова Gelibolu е началото на Новата Турската История -DUR YOLCU! O GEÇTİĞİN TOPRKLAR... !!
да се обиколи по тази причина ви трябват не по малко от 4-5 дена.. Но бива и за плаж (мин год бях там )
и една от скритите плажове .. ..

Общи условия

Активация на акаунт