На море в Турция - тема 57

• 61 358
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
От агенция ни го предложиха.Тази година са му сложили някакъв знак за препоръка от туроператорите като за "препоръчан".В паника съм.

# 481
От агенция ни го предложиха.Тази година са му сложили някакъв знак за препоръка от туроператорите като за "препоръчан".В паника съм.

за кои дати на каква цена я предложи агенцията..

# 482
Ако имате резервация, анулирайте я. Ако Ви откажат анулация без неустойка, кажете, че искате да смените хотела.

# 483

От 26.05.-02.06. за 7 нощувки х424 лв на човек

# 484

До колкото разбирам вие сте  Халим?Простете ако греша.Може ли да ми кажете какво означава този знак с надпис EXCLUSIVE***?

# 485
  • ВАРНА

Брато, мисля че странния си ти.. Simple Smile

Слагаш няколко стотин евра в джоба, запалваш дизела и тръгваш на юг..
И на място виждаш ПЪРВОБИТНИТЕ СТАРИ Cгради Построени още от Тодорово време Simple Smile

Халим - попитах Роже само - не съм констатирал крайно нищо. 
Ходил съм в Мармарис - приказно е!
 И изведнъж снощи чета че имало в Алания  стари хотели и ми стана странно.    Това е.

# 486
Скрит текст:

[/quote]
До колкото разбирам вие сте  Халим?Простете ако греша.Може ли да ми кажете какво означава този знак с надпис EXCLUSIVE***?
[/quote]

Да аз съм Халим Simple Smile

каде го има този надпис?

Иначе доста е евтин хотела
даже в туркската с 200-250лв е по евтин,
сигурно при вас е сметната и транспорта, нз
Както и да е
ако имате големи очаквания към хотела трябва да ги минимизирате

# 487
Скрит текст:

[/quote]

Да аз съм Халим Simple Smile

каде го има този надпис?

Иначе доста е евтин хотела
даже в туркската с 200-250лв е по евтин,
сигурно при вас е сметната и транспорта, нз
Както и да е
ако имате големи очаквания към хотела трябва да ги минимизирате

[/quote]pЗдравейте,Халим!Приятно ми е!Надписа е на самата снимка реклама на хотела.От агенцията Емералд травел чрез тур агент в Бургас ми го препоръчаха.Нямам кой знае какви очаквания защото не съм почивала на турски курорт,но все пак много се стреснах,като прочетох тези неща.Да и в цената влизат тр.разходи.Може би защото искахме да сме по-близо до града затова ми го предложиха,незнам ,а и преди съм ползвала услугите на този агент ,но само за екскурзии та не зная какво да си мисля.Днес е третия ден от сключването на договора и си мисля дали да не ходя да сменям ако има възможност.

# 488
Обикновено родните агенции слагат такива надписи на някои от офертите. "Ексклузивен" няма как да значи препоръчан или добър, както вие сте го разчели. Вероятно туроператорът има ексклузивен договор с този хотел, което обикновено значи или незабавно потвърждение или най-ниска цена. Но в никакъв случай не гарантира качество.

# 489
За не знам кой път вече се коментира - влиза някой и казва имам резервация за Х, кажете отзвиви. След дъжд качулка...

Защо първо не прочетете два реда за хотела, пък тогава да резервирате? Само си усложнявате нещата после с негативни емоции, смяна на хотел, разправии с агенции и т.н.

То и аз се интересувам от хотела, дори и след резервацията, но преди това съм си потърсила подробна информация и съм си изградила представа какво да очаквам.

# 490
Тези хотели близо ли са до land of the legends, бяха ми препоръчани, но имам съмнения, ме са, както и имате ли отзиви за тях, дали си заслужава този избор:
http://emeraldbg.com/hotel/94844/2/408/61361/775005/LETOONIA-GOLF-RESORT-5*.html
http://emeraldbg.com/hotel/94844/2/408/24786/774985/CLUB-ASTERIA-BELEK-5*.html
http://emeraldbg.com/hotel/94844/2/408/62677/774986/CLUB-MEGA-SARAY-HV-1.html

# 491
  • София
Цитат
Да и в цената влизат тр.разходи.Може би защото искахме да сме по-близо до града затова ми го предложиха,незнам ,а и преди съм ползвала услугите на този агент ,но само за екскурзии та не зная какво да си мисля.Днес е третия ден от сключването на договора и си мисля дали да не ходя да сменям ако има възможност.

Ако държите на Дидим има по-читави хотели, верно не е на тия пари. Колко да е близо до центъра....6 км, та и в тоя хотел и в друг да отидете дето е на 20 км пак ще ви трябва долмуш. Сменяйте го...вижте бившите Ауруми, Палм уинкс.

# 492
mimkatabg, формулирайте какво значи за Вас "близо" - за пътуване с кола, за ходене пеша? В един район са, но няма как да стигнете пеша. Можете да видите в гугъл карти точните разстояния и местоположения.

Иначе и трите хотела са на едно ниво и са ок.

# 493
  • София, България
Тархан е страшна дупка, а Емералд са престъпници, че го предлагат все още. Като отворих линка на Winterflame направо се просълзих Grinning , не само че нищо не е мръднало, но май нещата са по-зле. Не мога да си обясня как е възможно да не му се прави ремонт на този хотел! На едната снимка в трипадвайзера беше снимана и наркоманска спринцовка на плажа. Сменете хотела! Само да кажа, че от този хотел се върнахме отслабнали, което не вярвах, че е възможно за Турция Grinning Grinning Grinning Grinning

# 494
  • Русе
Преди време бяхме обсъждали, има ли срок, в който можем безплатно да анулираме резервацията си. От туроператорската фирма ми обясниха, че щом съм резервирала на ранни записвания до 31.01.19 не мога да си отменя резервацията.

Общи условия

Активация на акаунт