Халит Ергенч и Бергюзар Корел в "Ти си моята родина" и след това - тема 29

• 40 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Варна,благодаря за краткото пояснение към филма,а на Майдрим за превода на
разказа на Силвия.Четох го във всички варианти.
Силвия е една от вече многото щастливци които са успели макар и за кратко да се
докоснат до тази невероятна във всяко отношение двойка.
Радвам се ,че съм една от първите които е пътувала за да може да ги зърне дори за миг.
Дали пък не съм и първата??? Smile Сега вече имат повече изяви при които всеки би могъл
 при добро желание да ги види на живо.При късмет дори и да размени няколко думи и да
усети колко са внимателни и учтиви.
Когато Берги разбра,че с Дари сме дошли от България специално заради тях направо се скара
на хората си ,че не са и казали. Времето което ни отдели не беше никак малко.
Ето ги !Прекрасни са!

Такаааааааа! Значи така за скъпия до сърцето ти човек. По възможност, Дениз да не е метната.
Само топлина и целувки.

А той да ги мята искаш ли в някой филм?  Joy Joy Joy Joy

Да ,може,искам!  Hands Plus1Нека му е хубаво! Hands ClapИскам да му е хубаво! Hands Pray]Smile
Абе не е зле да  се погушкаш с нещо чуждо/еле,ако партньорката или партньора е готин/
В това отношение артистите са облагодетствани. Гушкаш се, а не се брои за изневяра.
Хубава професия! Smile

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 11:38 от nadejda2639

# 61
Хахахаха!Наде, голяма си сладурана!  Hug Hug

Тогава нека се гушкат и двамата, и да имат хубави партньори/ки!
Професията го изисква! Това не е изневяра!  Wink Heart Eyes Joy Joy Joy

# 62
Момичета,  Hug благодаря за всичко!  bouquet bouquet bouquet

Цитат
Да ,може,искам!  Hands Plus1Нека му е хубаво! Hands ClapИскам да му е хубаво! Hands Pray]Smile
Абе не е зле да  се погушкаш с нещо чуждо/еле,ако партньорката или партньора е готин/
В това отношение артистите са облагодетствани. Гушкаш се, а не се брои за изневяра.
Хубава професия! Smile

Наде,  Hug ти си като свекърва за Берги. Joy

На Халит всичко разрешаваш, а на Берги ЙОК.  ooooh!

Голяма сладурка си! Heart Eyes
Благодаря за прекрасните колажи, които споделяш с нас! bouquet

# 63
ВГ, това е характерна черта на всички фенки на Халит!  Joy Joy Joy   Heart Eyes

Обичат го! Искат най-доброто за него! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 12:43 от Mydream

# 64

Цитат
Това е характерна черта на всички фенки на Халит!

Те си мислят, че на Бергюша не й се свива стомахчето.  Laughing Laughing

Ново / Старо

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 13:40 от varna_2

# 65
Дамата в червено.  Grinning

Рускините са направили анкета.
Аз гласувах за номер 8, макар че и други ми харесват.

# 66
Не съм гласувала, но и на мен №8 ми харесва много. Беше много специална на тази сцена. Като бижу.
Всички снимки, без №2, донякъде и №1,ме връщат назад във времето и ми носят само усмивка.

Този афиш къде се изгуби? Остават някакви 12 дни до обявената по-рано дата. Дали ще отложат премиерата?! Като, че ли всяка пусната снимка през последните дни от началото на годината ни подготвя за нея, а от друга страна - не е много сигурно.

Има ли някакво инфо за споразумение по онзи въпрос с продуцентите или и двете страни не отстъпват от позициите си?

# 67
Нямам нищо против и сладурката да се облажи. И тя е човек,хубов при това,ама като знам,че на свидния
ми човек ще му се свива коремчето и сърчицето и ето ставам лоша.     Любов,вярност,хубави думи,всички се кълнем,но всички ли спазваме клетвата?
Само някой да не се опитвай да ме убеждава, че виж, те са професионалисти и приемат нещата нормално.
От опит знаем добре,че за някои хора слънцето  изгрява на снимачната площадка, Nature Sun With Face  но в същото време за други залязва.  Nature First Quarter Moon With Face
Затова- "парен-каша духа".

Това е разрешено:

# 68
Наде bouquet благодаря за прекрасните колажи Hug

# 69
Наде, коркма! Laughing Heart Eyes Hug

Кой бяга от слънцето?  Joy Joy Joy Joy

Кой ще и приглася, докато думка на тарамбуката? Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 14:58 от Mydream

# 70
Сега да се изкажа и аз по казуса Heart Eyes

Ако Халитко ще мята някоя в леглото- нека да съм аз Laughing

Погледнах прословутите секс сцени в гръцкия филм- ама те наистина са много хард ooooh!

Не мога да си представя ,  например, как Енго ще бърка в гащичките на Бергита  Joy
но мога да си представя как в този момент на Халит съвсем ще му побелее брадата... а после...той нали тренира  бокс box
Най- добре да следваме турската цензура Joy Joy Joy

# 71
Сега да се изкажа и аз по казуса Heart Eyes

Ако Халитко ще мята някоя в леглото- нека да съм аз Laughing

Погледнах прословутите секс сцени в гръцкия филм- ама те наистина са много хард ooooh!

Не мога да си представя ,  например, как Енго ще бърка в гащичките на Бергита  Joy
но мога да си представя как в този момент на Халит съвсем ще му побелее брадата... а после...той нали тренира  бокс box
Най- добре да следваме турската цензура Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 72
                                     Здравейте, момичета! Hug

За прекрасните постинги - БЛАГОДАРЯ! Two Hearts

Чета ви с голямо удоволствие, защото ме зареждате с много позитивно настроение!  Grinning
И се радвам на всички, които пишат тук. Laughing  Hug
БЛАГОДАРЯ, че ви има! Heart Flowers Rose

Eşsiz bir ruh, bir de güzel gözler...Heart

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 15:59 от HELEN60

# 73
Не го мислете секса.

Щом е турски филм, трябва да се притесняваме само дали режисьорът е имал достатъчно фантазия да заснеме сцената красиво, а не  дали няма да е прекалено  хард, че Халитко да напусне кино салона.  Joy

Цитат
Само някой да не се опитва да ме убеждава, че виж, те са професионалисти и приемат нещата нормално.

Професионалисти друг път.
На всеки му се свива стомахчето.  Laughing Laughing

Ще цитирам пак гръцкия филм.

Дениз: Ти би ли го приел, ако знаеше, че спя с друг?
Умут: Не. Не и ако те обичам.
Дениз: А ако не ме обичаш?
Умут: Да, защото щеше да ми е все едно.

Любовните сцени във филмите не са изневяра, но наистина трябва твоят човек да ти е безразличен, за да ги приемаш спокойно. А и някои връзки не са толкова солидни, за да си сигурен, че тези сцени нямат продължение от филма в реала.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 16:23 от varna_2

# 74
Приемаш то дотолкова, че си се хванал на хорото да се ожениш за актриса и обратно. Ама то и адвокат да си, а съпругата ти актриса, пак трябва да гледаш професионално. Това и е ролята най-накрая.
Както казва Варна, да, ама не! Точно така, ако не ти е безразличен, тръпка има и още как.
На снимачната площадка стават различни неща /слънца залязват и изгряват за някои, спор няма/, но включително и не само нищо не става, ами скоро гледах някакво предаване, дали български актьор или чужд, дори не си спомням. Може би беше режисьор. Та той каза, че има актьори, които не се понасят. Та на сета от цялата работа - има герои, но няма любов, добре, че има режисьор. Та в крайна сметка каза той, въпреки отношенията, сцената така се получава, че произвежда желаното въздействие върху зрителя. Със сигурност Енгин и Берг са си свършили работата както трябва, но Варна е много права за режисьора и неговата ключова роля.

Общи условия

Активация на акаунт