Априлски бебета - тема 4

• 63 250
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Как така не знае да попита майка си.
Аз помня че изкарах във 2 клас ужасно сърбеше и имам белези от почешеното.

# 586
  • Варна
Знак свише!
Сменяш кръстницата.
Прекалено крайно решение Simple Smile

# 587
Ами контактна с шарка, как да идва?
Божа работа си е това.

# 588
А какъв е проблемът с варицелата?

# 589
  • Варна
Ами контактна с шарка, как да идва?
Божа работа си е това.
Да, но по-скоро ще отложа ритуала. След като съм избрала някой за кръстник/ца на детето си,то явно този човек е важен за мен и не бих се отметнала от решението си заради такова нещо.
@jenia Проблемът е ,че инкубационния период е 21 дни и най-често се проявява след 10-12ти ден.

# 590
Ами... не е добре да отлагаш кръщене.

# 591
По принцип в градината на племенника ми имаше варицела. Не бяхме ги срещали 2 месеца, племенника ми така и не я хвана. Звънях на педи тогава да питам дали сестра ми може да бъде преносител и ми каза, че ако я е изкарала, няма как  да я пренесе на моето дете.

# 592
Аз не разбирам защо се плашите толкова от варицелата, та чак да се отлага кръщене или да се сменя кръстница.
Така или иначе, най-вероятно всички деца ще я изкарат преди да отидат на училище още. Голямото ми дете изкара варицела на 7-месечна възраст. После като се разболееше някое дете в яслата/градината, аз не съм имала притеснения.

# 593
Аз съм карала шарките , ама нашия тати не е и имаха болни на работа , но нито той се зарази , нито малкия !

# 594
  • Пловдив
Момичета,нашето кръщене и рожден ден е след 1 седмица, но днес се оказа,че кръстницата е била в контакт с болен от варицела и сега се чудя какво да правя. Тя не знае дали е изкарала шарката или не.
След като няма информация за прекарана шарка, нека си направи изследване в някоя лаборатория за всеобщо спокойствие.

# 595
  • Перник
Днес и нашето малко бонбонче навършва 1 годинка. Черпя всички ви виртуално с по едно парченце от нашата торта:

# 596
Честит първи рожден ден на Михаил! Да е жив и здрав и много щастливи мигове да има!

# 597
  • Лайпциг / Перник / София
Честит рожден ден на Михаил! Да е жив и здрав, щастлив и весел ! Благодаря за почерпката с хубавата торта ! 🤗🎂

# 598
Какво правят априлчетата?
Моето няколко вечера св буди около 3:00 и си играе и бърбори Expressionless

# 599
  • Лайпциг / Перник / София
Моят сладур пък от 2-3 вечери насам пак спи мало неспокойно. Снощи беше по-добре, но онази вечер - направо ужас. Будеше се на всеки 30-40мин през цялата нощ... Sad мисля че го тормози 4тото никнещо зъбче отгоре.... а може и да са емоции натрупани в последнл време. Особено покрай прохождането (преди около седмица, сега тренира на дълги разтояния 🙈😃)
Впрочем, колко проходили малки човечета има в темата?

Общи условия

Активация на акаунт