Априлски бебета - тема 4

• 63 276
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Аз все още слагам при смяна на памперс,след ядене и след сън.
Постоянното сваляне на памперса разваля формата и не мога да и слагам напишкан такъв.
Почна да си казва "ако" , това определено ме улесни . Или я питам има ли "ако" и тя крати глава ако и се ака.
Надявам се до лятото да научи и пиш и тогаз да махаме лека полека памперса.

# 571
Гърнето го ползваме от 6 месец с изключение на 10-11 месец , защото упорито не искаше да сяда , ама това се промени ! За момента не успяваме да овладее акането, защото е с разстройство от две седмици иии е страшно и диперо е подсечени зверски !
Как се справяте с разстройството, от какво се получи? При нас също има от три дни, няма др симптоми, вероятно е зъбче. Не иска да пие нищо и много се измъчваме.

# 572
Педито каза , че най- вероятно е зъб ! Първите три дни давах ре комфорт .... после лЛинекс бебе по 6 капки на ден слагам ги вечер в млякото ! Ама то ту спира ту започва това разстройство ! Не иска да яде само ориз , картофи и сухари и попари ! Пак започнах кухнята, ама и нон стоп давам оризова вода , която май доста помага даже и млякото правя с призова вода ! Спрях бананите , че нещо не му действаха затягащо! Иии беше се нормализирало и вчера дадох риба от кухнята и всичко започна от нулата! Та така де пак давам отризова водичка и за закуска печена филия с кашкавал ии сега не е разстройство просто е по- меко!

# 573
Същото положение е и при нас. Ще взема да опитам ре комфорт директно в устата. Такава борба е при нас даването на разтворено прахче ... Засега давам пробиотици. Омръзнаха тези сухари и бисквити...картофи ориз, давам грис, добре действа.

# 574
За много подсечено препоръчвам крем синьо здраве.
Разстройстовото пробвай с оршзова вода, ппинцеса с кашкавал, каша оризова.

# 575
Подсечено и чиста бебешка пудра помага. Давам оризова водичка.

# 576
Здраве , Бочко, Бепантен, Судокрвм, мустела и специалната им серия , някакъв правен крем в аптека и още куп други които вече забравих не помагат ! Педито изписа Дактакорт и от него стана още по зле ! Пробвах и тетра пак нищо каро че ли този витасин действа най- добре и бял крем на Рачев взехме да видим ! Много го похвалиха пък ще си покаже....

# 577
След родилния дом подсекох бебето ужасно и пробвах най скъпата козметика, оправи се от стярато синьо крем Здраве, защото прави филм върху кожата.
Скоро пак имахме този проблем, и пак със синьото Здраве си помогнах.

# 578
Сменете марката пелени мокри кърпи лосиона, не само крема за подсичане. По начесто сменяйте пелените оставете кожата малко да подиша, за друго не се сещам.

# 579
Попринцип винаги като го слагам на куку и памперса е  сух ! Направо не знам вече ! Прекалено много ми дойде и с тези падания имаме разбита уста и цепнат клепач ! Добре, че педито ме успокои

# 580
  • Пловдив
Една мама от тук ми препоръча този крем, не помня коя беше. Но много съм доволна, много бързо помогна на бебо, имахме и червени петънца и зачервено дупе.

# 581
  • Русе, България
При много подсечено дупе помага отвара от лайка - с нея може да се облива, къпе вечер и да се правят компреси. Отвара от смрадлика също може да помогне, но тъй като много изсушава, се ползва по малко и за кратко, най-добре само с тампонче да се нанася.
Повече въздух за кожата и никакви мокри кърпички.

По отношение на командите, моето бебе не е много напред или е доста твърдоглаво, защото някой път директно прави обратното на това, което му кажа, като ме гледа дяволито. Когато ме види да говоря по телефона, казва "Ал, ал, ал, ал"; може да пляска за браво, разбира и "чао-чао", но не мята сам с ръчичка още. Много добре се ориентира у дома и с разпознава предметите обаче - когато го питам "къде е...", разбира за какво става въпрос и отива или вади това, което съм казала.
Гърнето засега е само украса в банята, не го слагам.

# 582
Вчера беше някакъв ужас , вади горен зъб и не може да си намери място.
Иска при мен взех я и падна от леглето рев рев , сложих я пак на кошарката.
Ядосва се на обиколника махнахме го , въртя се цели два часа та заспа.
Дали от зъба или реакция от ваксината не знам , не е яла нищо различно.
Тази сутрин ми се усмихва и говори Expressionless

# 583
  • Варна
Момичета,нашето кръщене и рожден ден е след 1 седмица, но днес се оказа,че кръстницата е била в контакт с болен от варицела и сега се чудя какво да правя. Тя не знае дали е изкарала шарката или не.

# 584
Знак свише!
Сменяш кръстницата.

Общи условия

Активация на акаунт