За тези, които четат любовни романи № 32

• 67 958
  • 793
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Момичета, а Егмонд дали са написали, кога ще издадат четвъртата книга от поредицата Правилата на мошениците - историята на Чейс?
Смешно е, че точно аз питам след като не харесах нито една от първите три, но ... Чейс - жена!!! Е и за тази ще се жертвам. Даже нямам търпение Laughing

За съжаление Калпазанов май зариха огъня и няма да мога да прочета четвъртата книга от поредицата "Най-редките цветя" Tired Face

# 706
Момичета, а Егмонд дали са написали, кога ще издадат четвъртата книга от поредицата Правилата на мошениците - историята на Чейс?
Смешно е, че точно аз питам след като не харесах нито една от първите три, но ... Чейс - жена!!! Е и за тази ще се жертвам. Даже нямам търпение Laughing

За съжаление Калпазанов май зариха огъня и няма да мога да прочета четвъртата книга от поредицата "Най-редките цветя" Tired Face

Поредицата се издава от Ибис и обещаха ,че ще издадат и четирите книги , но конкретна дата няма

# 707
rosi-sk,
прочела съм 5 книга. Моля, посочи ми къде пише, че са женени, защото или съм го пропуснала, или нещо не съм в ред с нощното четене! Моля и някой друг, който е чел 5 книга да се включи, за да разреши дилемата!

# 708
rosi-sk,
прочела съм 5 книга. Моля, посочи ми къде пише, че са женени, защото или съм го пропуснала, или нещо не съм в ред с нощното четене! Моля и някой друг, който е чел 5 книга да се включи, за да разреши дилемата!

Няма дилема, не са женени, но живеят като такива.

# 709
Скрит текст:
Значи, все пак аз съм си разбрала правилно, че не са женени.
Да, Хардин се отказа на път за Вегас, но в крайна сметка той го направи не, за да възпре сватбата, а за да я направи по-значима и специална за Теса, като присъстват всичките им роднини на нея. И от това аз си правя заключения, че просто тя наистина не постъпва напълно честно с въпросната сватба. Явно, че не й пука за нея. Все пак, това, че родителите й не са били женени, не означава, че тя не трябва да иска брак. А и две деца му е родила. За къде се дърпа?
Просто винаги иска да е на нейната.
Не претендирам да съм права, но за мен това момиче е лишено от логика още от самото начало на книгата и действа много хаотично и непостоянно. Казва едно, зрича се друго, прави трето...И не само с Хардин, а с всички.
И въобще не съм сигурна, че Теса му се разсърди затова, че е споменал за невъзможността й за бебе в книгата си. Просто това е поредния начин да го форсира и да му се наложи тип: "Виж кой е командира". За мен сръднята й за книгата е абсурдно тъпа...Поредната й глупост. А не знам какво сърце трябва да имаш, че след онези силни думи, които Хардин написа в последния лист, да реагираш така бездушно! Да, аз съм жена, обаче не мога да я подкрепя. За мен Хардин беше много по-логичен и посредователен в онова, което правеше и зад всичките му постъпки виждах ясна и конкретна причина, което не мога да кажа за Теса.

Скрит текст:

# 710
  • Варна
Какво значение има дали са женени  Rolling Eyes В днешно време повечето двойки така се живеят и нямат проблеми с това. Все пак един лист какво променя нищо.

# 711
Хриси, права си! Това няма никакво значение. Просто въпроса не е в самия брак, а в това, че от сюжета аз лично очаквах този завършек! Чувствах се, че съм подведена да го очаквам!
Иначе нищо срещу съжителството нямам. Всеки решава как ще е щастлив! 
И важното е всички да сме здрави и да се обичаме!

# 712
На мен “След” ми стана една от любимите книги ,но края беше толкова изнервящ да го чета . Бях бясна ,как се разви историята и как след толкова много време се събраха . Да,това че нямаха сватба също ме разстрои ,при наличието ,че Теса винаги е искала да се омъжи , а Хардин се промени много . Не знам лично мен ме разочарова края ,макар и пак да свърши със щастлив край

# 713
  • Euskal Herria
От 28.05.2019 г

# 714
Олеле, още ли продължава да бълва това Братство?

# 715
  • София
Да, на английски за сега са 17 книги, догодина се очаква 18та, а тук сме с две книги назад.

# 716
  • София
Smile  evencee, точно същото си помислих. Така и не го харесах, въпреки че се пробвах два пъти.

В момента съм на това – https://www.goodreads.com/book/show/13622919-once-burned
Освен ако авторката не ме изненада с нещо, вероятно ще зарежа книгата. Толкова клиширано, скучно и предвидимо... Личи си, че книгата е писана преди време. Обаче и на мен вкусът ми се е променил доста, де. Преди време сигурно щях да я харесам.

# 717
  • Sofia

Любимата ми поредица, макар че я зарязах за разнообразие на 10 или 11 книга. Simple Smile

# 718
  • варненка от София
Братството никога не съм чела нищо от него. Преди два дена завърших "Огън и лед" на Мариана Запата, тръгна ми трудно тази книга, но в един миг не усетих кога и как я прочетох и в крайна сметка мога да кажа, че ми хареса.
В момента чета "Споделения апартамент", ноооо нещо не мога да вдяна много от тази книга и ми върви безкрайна тегаво, на 100 и някоя страница съм, но определено не ме впечатлява ,ще я дочета от инат.

Не зная за вас, но понеже толкова много герои и геройчета са ми минали пред очите и някак изключвам от историите им, след като ги прочета, рядко помня целите сюжети, за имена да не говорим. Докато чета ми е интересно, ако е поредица драпам да прочета каквото има, ако има преведено и после забравям. Така и със След,  прочела съм ги преди години, единствено си спомням, че 5-тата част ми беше някак излишна. Като цяло малко книги ги помня детайлно след време. Различните сюжети определено ме грабват, ето защо помня Аз преди теб, 50-те нюанса, защото беше първото нещо различно ,после се напълни книжния пазар с подчинени, Лайза Клейпас "Захарче" помня и другото всичко ми се размива - или помня автор, или някой герой, или определена сцена, ама рядко цяла вършен сюжет. И като го написах това определено се почувствах плиткоумна, хохохо.

# 719
  • София
Аз все още си я продължвам, въпреки че след тази книга бях почти сигурна, че ще зарежа поредицата, развали едни от най-добрите си образи заради тази история, а глсвните герои в нея дори не са от основните образи... Но пък следващите две ми харесаха. Та който е решил да я чете, да си знае че бая нерви ще потроши, еле ако е фен на Куин.

Общи условия

Активация на акаунт