За тези, които четат любовни романи № 32

• 68 114
  • 793
  •   1
Отговори
# 105
  • в сърцето на един мъж...
А, Хатауей не бяха лоши, аз се забавлявах с тях

# 106
  • варненка от София
И аз съм фен на Лайза, само поредицата с едни магии, около едно езеро, не си я спомням как се казваше, но ми беше леко досадна, да не кажа скучна.

Сега обаче съм на тийн вълна. Голямото ми момиче на 13 дето ще става това лято, прояви интерес да чете книги и то защото й казах, че "До всички момчета, които съм обичала" е от корейска авторка и главната е наполовин корейка и се метна да ги чете. А от миналото лято вкъщи ни заля вълната на корейския поп, БТС и прочее и всичко що е корейско е обичано - УЖАС. Та тези книжлета са леки, няма 18+ сцени и детето ги сдъвка за 2 дена, двете части, остава третата. Та аз като една цензура се захванах да чета каквото имам от тийн поредицата, за да зная кое да давам и кое не. Та в интерес на истината ми допаднаха тези, които прочетох, едната ме разчувства много - "На пет стъпки от теб", а днес свърших "Хартиени сърца", която буквално на един дъх я превзех.

# 107
  • София
И аз съм фен на Лайза, само поредицата с едни магии, около едно езеро, не си я спомням как се казваше, но ми беше леко досадна, да не кажа скучна.

Скрит текст:
Сега обаче съм на тийн вълна. Голямото ми момиче на 13 дето ще става това лято, прояви интерес да чете книги и то защото й казах, че "До всички момчета, които съм обичала" е от корейска авторка и главната е наполовин корейка и се метна да ги чете. А от миналото лято вкъщи ни заля вълната на корейския поп, БТС и прочее и всичко що е корейско е обичано - УЖАС. Та тези книжлета са леки, няма 18+ сцени и детето ги сдъвка за 2 дена, двете части, остава третата. Та аз като една цензура се захванах да чета каквото имам от тийн поредицата, за да зная кое да давам и кое не. Та в интерес на истината ми допаднаха тези, които прочетох, едната ме разчувства много - "На пет стъпки от теб", а днес свърших "Хартиени сърца", която буквално на един дъх я превзех.
"Езерото на мечтите" и на мен не ми хареса много.

# 108
Разпалихте ми любопитството с тази Коледна тайна, въпреки че мислех да я оставя за края на годината и като цяло съм малко скарана с англичанките авторки. Обаче ... тези двамата са такъв цирк, особено той, тя малко ме дразни с напоризма си. Още съм на около 25-30%, но страшно много ми харесва книгата, страхотно попадение. Диалози, обстановка, стил и герои - всичко е прекрасно .. поне засега. И един въпрос -
Скрит текст:
тази история в началото на някои глави свързана ли е по някакъв начин или да я прескачам, не ми харесва да ми се отнема вниманието по този начин?

# 109
Разпалихте ми любопитството с тази Коледна тайна, въпреки че мислех да я оставя за края на годината и като цяло съм малко скарана с англичанките авторки. Обаче ... тези двамата са такъв цирк, особено той, тя малко ме дразни с напоризма си. Още съм на около 25-30%, но страшно много ми харесва книгата, страхотно попадение. Диалози, обстановка, стил и герои - всичко е прекрасно .. поне засега. И един въпрос -
Скрит текст:
тази история в началото на някои глави свързана ли е по някакъв начин или да я прескачам, не ми харесва да ми се отнема вниманието по този начин?

Ако имаш предвид старата история за кораба, да, свързана е

# 110
Geia, издай малко повече с какво е свързана, за да преценя дали да чета или скипвам.

# 111
Geia, издай малко повече с какво е свързана, за да преценя дали да чета или скипвам.
Не съм Gеia, но с баба му и дядо му и решение, което ще вземе.

# 112
Де факто е свързана с историята на рода му и компанията.

# 113
Можете ли да ми кажете от Рейвънел нсимки книги в последователност и кои ги има изададени ?
Благодаря

# 114
  • Euskal Herria
Серия „Рейвънел“ (Ravenels)
1. Изкушение, Cold-Hearted Rake (2015)
2. Докато свят светува, Marrying Winterborne (2016)
3. Дявол през пролетта, Devil in Spring (2017)
4. Здравей, непознат, Hello Stranger (2018)

Всички книги са издадени и на български.

# 115
Серия „Рейвънел“ (Ravenels)
1. Изкушение, Cold-Hearted Rake (2015)
2. Докато свят светува, Marrying Winterborne (2016)
3. Дявол през пролетта, Devil in Spring (2017)
4. Здравей, непознат, Hello Stranger (2018)

Всички книги са издадени и на български.
За Пандора искам да я прочета много. Само Изкушение съм чела. А за 4 та не знаех че я има или поне не съм я намерила по сайтовете, ще се разровя. Харесвам Лайза много.Много благодаря!

# 116
  • Бургас
Чела съм първите три книги от поредицата Рейвънел. Първата ми хареса, Втората До като свят светува с Рис и Хелън ми е една от любимите на ЛК , но в третата... тази за Пандора честно казано никак не ми хареса. Пандора е еманципирана девойка с ясен бизнес план, как произвежда и продава своята настолна игра /аналог на Монополи май беше/ - абсолютно исторически неавтентична, а любовната история ми е  толкова изсмукана от пръстите, че..... Жалко, искаше ми се нещо по-интересно да беше се случило със сина на други мои двама любимци Еви и Себстиан Сент Винсънт. Revolving Hearts

# 117
На мен ми допадна. Макар че Пандора беше представена като прекалено малоумна

# 118
  • София
Гледам, че Е. Л. Джеймс ще издава нова книга през април – https://www.goodreads.com/book/show/43696929-the-mister
Някакви подробности знаете ли?

П.П. В коментарите пише, че фамилията на главния била като бащиното име на майката на Грей.

# 119
  • Euskal Herria
Това е от страницата на Бард:
E Л Джеймс написа нов роман – THE MISTER, чиято англоезична премиера е на 19 април 2019 г. Нашето издание няма да са забави много след това.

THE MISTER е съвременен романс, чието действие се развива в сърцето на Лондон, сред провинциален Корнуол и суровата красота на Балканите, и запознава читателите с привилегирования млад английски аристократ Максим и загадъчната, талантлива и красива Алесия, която наскоро е пристигнала в Лондон с опасно и трудно минало зад гърба си.

Е Л Джеймс споделя, това е историята на Пепеляшка за двайсет и първи век – една вълнуваща и чувствена приказка; еротична история, изпълнена с тайни, страст, приключения и опасности.

https://www.facebook.com/IzdatelstvoBARD/photos/a.19162371088077 … ype=3&theater

Допълвам се: Най-вероятно е за бащата на Грейс - майката на Грей. Беше споменато, че той/родът му е от Корнуол.

Общи условия

Активация на акаунт