Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 474
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Iron Fist беше зле, а The Protector e още по-лошо копие. Някои неща горе-долу компенсират лошия сценарий и избор на актьори. На мен ми харесва Punisher-a, но още не съм почнала втория сезон.
Надявам се поне да направят втори сезон на Defenders да ги съберат за последно.
Heart Eyes Disappointed Relieved

# 121
Според мен и да искат, от Нетфликс нищо не могат да направят, защото Дисни си иска марвелските персонажи (държат правата на всички). Говори се за подновявания и петиции, но не вярвам от Дисни да пуснат лесно кокала...
Сега като се замисля, наистина харесвах Микро от първи сезон - беше ме грижа за него, исках да се прибере при семейството си. Освен това, двамата с Франк имаха забавна динамика. Никой от персонажите във втори сезон не може да замени това.

Между другото, ако някой гледа втори сезон на Стар Трек: Дискавъри (основната тема този път е религията), припомням, че сериалът си има отделна тема: http://www.bg-mamma.com/?topic=1001136

# 122
  • Чужбина
Същата прическа е, но с повече гола кожа)) Чаатай сега ми харесва повече, отколкото в Огледален свят. Като цяло сред турските актьори нямам фаворит, не е заради външния вид, поведението им в сериалите не ми допада.
Ако този сериал беше по-добър поне от Железният юмрук, щях да го харесам, но той е общо взето на същото ниво (макар и по различен начин). Т.е. зле.

Аз си имам фаворит от почти всички нации Grinning. От Ами-тата, естествено, най-много.

Венсан Касел е франсе, но стои най-отгоре на пирамидата. После са другите.

Само да кажа, че немецът Михаел Фасбендър не го харесвам. Отвратителен ми е!

Любими са ми също типичните английски мутри като Иън Макгрегор. Обожавам го.

Турските актьори много плачат, сигурно затова не ти харесват. Аз ги харесвам мъжете да ронят сълзички. Нека реват бе ... няма само аз да ги роня крокодилски Grinning

# 123
Не, просто имат твърде мачовско и същевременно мелодраматично поведение, което не ми допада... Веднъж някой беше сравнил Торин Дъбощит с типичен главен герой от турски сериал - виждам приликата и не е само визуална, ами и в начина на държане...

Фасбендър го харесвам в някои филми. Той е ирландец. Не вярвам, че е на годините, на които казва, че е - 41, изглежда ми с десетина години по-стар. Дали е възможно да е излъгал в началото на кариерата си?))

# 124
  • София
На толкова си е Майкълчо Simple Smile Уникален е за мен, има впечатляващи роли.

Юън Макгрекър е шотландец обаче, ще се засегне да бъде наречен "английска" мутра. Wink

# 125
  • София
Започнаха новите сезони на Tin Star (сезон 2) с Тим Рот и култовия Strike Back (сезон 7), който обаче бе оплескан с излишния сезон 6. Да видим сега какво са сътворили.

И двата ги има в HBO GO Simple Smile

https://www.imdb.com/title/tt4607112/?ref_=nv_sr_1
https://www.imdb.com/title/tt1492179/?ref_=nv_sr_1

# 126
  • Чужбина
Не, просто имат твърде мачовско и същевременно мелодраматично поведение, което не ми допада... Веднъж някой беше сравнил Торин Дъбощит с типичен главен герой от турски сериал - виждам приликата и не е само визуална, ами и в начина на държане...

Фасбендър го харесвам в някои филми. Той е ирландец. Не вярвам, че е на годините, на които казва, че е - 41, изглежда ми с десетина години по-стар. Дали е възможно да е излъгал в началото на кариерата си?))

Фасбендер е немец ... т.е. половин немец. Майка му е ирландка - явно от нея идва актьорският талант, щото немците ... са гола вода.

Според мен, той просто си изглежда по-възрастен. Такава му е физиономията.

Хаха ... Торин верно го докарва на турчин Grinning Grinning Grinning

# 127
И аз си имам фаворити от различните нации. Като се замисля май нямам някой омразен актьор, но любими са ми Джерард Бътлър, Джейк Джиленхол, Лив Шрайбър. Ама много ги харесвам!( И аз да си кажа като Саня от Х Фактор). 😄 И много други харесвам. Не знам какво не му харесвате на Фасбендър - готин е, тук-там има по някоя хубава роля. 😜😊
А турските актьори са такива, защото така са научени да работят в сериалите и филмите. Харесвам Ибрахим Челиккол.

# 128
Аз от време на време попадам по AXN на турската версия на Отмъщението. Ми добре се справят, почти перфектен каст, чак не мога да повярвам.

# 129
  • София
Фасбендър си изглежда точно на 41, не бих му дала 50г.
Много е готин, а Алисиа Викандер ми е много любима Heartpulse, страхотна двойка са.

# 130
И аз го харесвам, но не във всички филми в които участва. И наистина ми изглежда по-възрастен - в този стар епизод на Поаро трябва да е бил на 27 години, но поне в лицето не ми изглежда на толкова:
Скрит текст:
Странно ми е, че и двамата с жена му играят андроиди-психопати - той в Прометей, тя в Екс Махина - как са се събрали Joy
Днес най-после мисля да започна втори сезон на Counterpart - забавих го заради Протектора и Наказателя, а и двата не ми харесаха кой знае колко.

# 131
  • срещу двата комина :)))
Фасбендър си е ирландец, нищо че баща му е германец . От две годишен е в Иралндия, така че не знам защо бихме го наричали германец Simple Smile
Иначе супер добър актьор, гледала съм абсолютно всичко , в което е играл Grin

# 132
Може да се нарича германец, защото е роден там Wink

# 133
  • София
И двамата са широкоспектърни актьори и могат да изиграят всичко.
Влюбват се по време на снимките на филма The Light Between Oceans, на който си изплаках очите.

# 134
Здравейте, изгледах първи сезон на сериала Доктор Фостър, но не намирам субтитри на български за втория сезон. Дали изобщо е преведен вторият сезон? 

Общи условия

Активация на акаунт