Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 467
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
При мен голяма суша, не мога да открия нищо зарибяващо и си пуснах Викингите, обаче чета коментари, че само първите 2 сезона били добри, така ли е или си заслужава целия?

# 136
Да, така е, макар че и 3-ти не беше лош, но се усеща как вече разтягат локуми.

А за Counterpart
Скрит текст:
Изобщо не се усетих навреме, че човекът, от когото Иън взе куфарчето, е Юма😀

# 137
Класацията на фантастичните сериали за 2018, в сайта, в който от време на време пиша: https://scifi.bg/statii/naj-dobrite-seriali-na-2018-g/

Жалко, че там никой освен мен не гледа 12 маймуни - имаха много добър финален сезон и много разчувстващ последен епизод! Само аз съм харесала Западен свят 2 Joy Но пък съм изненадана, че не са дали наказателни точки на Стар Трек: Дискавъри, някои почитатели на фантастиката го критикуват прекалено (и незаслужено - добър сериал е)..

# 138
  • Sofia
Аз започнах да следя 12 Маймуни по някое време, не от началото, но ми стана любим сериал и наистина последният сезон беше ве-лик!

# 139
Да, първи сезон не е чак толкова добър; на мен също 3 и 4 ми харесват най-много Simple Smile

# 140
  • Чужбина
Не успя да ме зариби 12-те маймуни, а съм принципно луд фен на научната фантастика.

Ще си почина малко от фантастика и после пак ще се пробвам.

То след БЗГ и Западен Свят ... може ли нещо да хареса човек? Всичко му се струва прекалено сиво на фона на такива добри сериали.

# 141
Изгледай направо трети сезон, така и така е относително самостоятелен, а сериите с Джеймс Калис са едни от най-добрите в сериала. Малко материал, но качествен Simple Smile

Скрит текст:
Какво трябва да знаеш - една зла организация иска да спре времето - буквално. Тогава уж ще се появи Червена гора и хората ще застинат в най-щастливите си мигове. Коул и Каси са от различни времена - Каси е от нашето време, Коул е доста по-млад, достигнал е 30 и няколко години в постапокалиптичното бъдеще(светът е опустошен от вирус), когато Катарина Джоунс започва експерименти с нейната машина на времето, за да предотврати Апокалипсиса. Двамата са влюбени. По едно време, към края на 2-ри сезон двамата решават да заживеят като семейство, но времето, което прекарват заедно в семейния им дом, е изтрито (заради времеви парадокс - тези неща се обясняват трудно). Каси (Касандра) все още е бременна, въпреки че би трябвало да не е (защото това време е изтрито). Тя е отвлечена от организацията и те твърдят, че нероденото й дете е техният бъдещ пророк (който е пътувал през времето и е създал тази организация - наричат го Свидетелят).

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 20:11 от Petia Kageyama

# 142
  • София
Охх, много е готин Ragnar от Vikings, страшно ми е секси. Heart
Обаче като Travis Fimmel не ме влече, роден е да бъде викинг.

Скрит текст:

# 143
В началото беше готин, да. Харесвах ги двамата с Ателстан.

# 144
  • София
Развалиха го и това шоу. Време беше да прекъсват, добре че сезон 6 е последен. Аз в момента гледам сезон 4 и съм близко до сцената със змиите, пфф. Но от сезон на сезон все по-зле. Без Рагнар не знам после дали ще си струва изобщо.

# 145
  • София
Е как без Рагнар, аз още не мога да прежаля Рик от TWD, а сега и Викинги без Рагнар.

# 146
  • срещу двата комина :)))
аз пък откривам стари класики Simple Smile тъкмо приключих Вероника Марс и съм влюбена, не мога да разбера как са могли да спрат такъв сериал, а Дневниците и другите подобни ми ги даваха с години Laughing

# 147
Иля, гледай, докато ти харесва - и аз не обичам да махат главни герои и обикновено не гледам, след като се случи Wink

Mrs.Turner / Samberg, има много добри сериали, които са незаслужено прекратени или съкратени. Това, че нещо не е популярно, не означава, че не е хубаво.

# 148
  • Вестерос
аз пък откривам стари класики Simple Smile тъкмо приключих Вероника Марс и съм влюбена, не мога да разбера как са могли да спрат такъв сериал, а Дневниците и другите подобни ми ги даваха с години Laughing
Много ме е яд за Вероника още, към 3,4 пъти съм го гледала.

# 149
  • срещу двата комина :)))
Mrs.Turner / Samberg, има много добри сериали, които са незаслужено прекратени или съкратени. Това, че нещо не е популярно, не означава, че не е хубаво.

ooo, знам ги аз гадовете, колко сериала ми спряха Grin

Много ме е яд за Вероника още, към 3,4 пъти съм го гледала.
ужасно е, представям си какво е било на хората , които са го следили когато е бил излъчван . Аз поне имам филм след сериала, а и новият мини-сезон, който предстои Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт