Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 313
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Вестерос
Много гадно беше, чак не вярвах , а и какъв край, добре, че филм направиха после.

# 151
  • София
Станция Берлин

Скрит текст:
Неееееееее  Sad

Защо по дяволите?!?! Решение на сценаристите за реализъм или решение на Ричард да напусне шоуто? Жалко.
Поне познах за Фрост, че е Дайвър. Гад мръсна, дано Хектор отмъсти, вярвам в което.

# 152
  • addicted
Станция Берлин

Скрит текст:
Неееееееее  Sad

Защо по дяволите?!?! Решение на сценаристите за реализъм или решение на Ричард да напусне шоуто? Жалко.
Поне познах за Фрост, че е Дайвър. Гад мръсна, дано Хектор отмъсти, вярвам в което.

Не знам какво да мисля, нещо не ми е на място в тази развръзка.

Скрит текст:
Първо - през цялото време тази линия я усещам като кръпка. Вие помните ли Даниел да е говорил преди за мистерията с майка си, възможно е аз да съм пропуснала.
Първият ми импулс беше да кажа, че Даниел е жив, няма начин да умре просто. Твърде елементарно се разви всичко в дачата, Фрост дойде, той му скочи толкова импулсивно.. Да не предвиди, че Фрост със зъби и нокти, ще се бори да запази тайната си и просто да му се нахвърли? Не знам.
Хектор очевидно беше скрит с умисъл, за да го запази, а и може би да чуе признанието, което той измъкна с провокацията си.
Но да си агент на такова ниво, който оцелява благодарение на инстинктите си в невъзможни ситуации и да си отидеш така, да оставиш на Фрост оръжие докато го разобличаваш като двоен агент? Е, не го вярвам.

От друга страна странични фактори като минималното участие на Даниел досега в сезона, ударното влизане на Торес, Ричард има някакв предстоящ Нетфликс проект.. Confused

# 153
  • Вестерос
Ще правят мини сериал по The Stand на Кинг

# 154
Напредвам с Counterpart, ще го коментирам след 2-3 дни, като изгледам излезлите епизоди Simple Smile

Изгледах Смъртоносен клас до 3-ти вкл. За сега е ок, дано не стане прекалено банален. Едно време, в Агент Картър имаше епизод за училището, в което се обучават руските жени-убийци (като Черната вдовица). Това беше училище за убийци, за разлика от тази "тайна" гимназия, в която всичко си е като в обикновената, само че по-мрачно и учебните предмети са нестандартни. При рускините много голяма част от ученичките не стигат до "дипломиране"...  И за какво им е на пънкарчетата да посещават училище за убийци, след като не учат, а само се заяждат с учителите? Те могат да си станат убийци и без диплома, ако нямат намерение да използват специализирани знания Wink
Скрит текст:
Нищо чудно, че учителят по химия предпочете да умре, пред това да преподава на тази тълпа хулиганчета Laughing
Не се съмнявам, че главният герой (Маркъс?), е взривил дома в който е бил; затворен в една стая с някакъв содомит и кой знае още колко идиоти - малко хора биха издържали... Е, повечето биха избягали, но всеки се оправя както може. Сигурно старият му съквартирант ще е втората му жертва. Дано не продължи да ги вижда - няма смисъл от такива угризения у бъдещ професионален убиец.

# 155
  • София
И на мен ми харесва Смъртоносен клас Simple Smile Има го в ХБО ГО. След малко си пускам епизод 3.
Препоръчвам

за Станция Берлин
CoffeeCat,
Скрит текст:
За съжаление за мен е на 100% мъртъв. Мястото където попадна куршума е смъртоносно, а и видяхме как падна с изцъклени очи. Видя се и локвичка кръв под него, най-малкото от кръвозагуба ще умре. След такъв изстрел му трябва незабавна операция и няколко банки кръв. Откъде ще ги получи в дачата? Край. Sad
Така започна този сезон как Даниел търси за майка си, а доколкото си спомням така започна и шоуто. Основната му и първа цел в началото бе да намери отговорите около взривената си майка.
Иначе наистина е малоумно да му остави пистолета. Фрост/Дайвър като се отказа уж да го държи на мушка и седна абе добре бе човече отиди до него и му вземи оръжието или го фрасни и нокаутирай. Хем си сигурен, че е той, хем нищо не правиш?!  #Cussing out ooooh! Sad

# 156
за Станция Берлин
CoffeeCat,
Скрит текст:
За съжаление за мен е на 100% мъртъв. Мястото където попадна куршума е смъртоносно, а и видяхме как падна с изцъклени очи. Видя се и локвичка кръв под него, най-малкото от кръвозагуба ще умре. След такъв изстрел му трябва незабавна операция и няколко банки кръв. Откъде ще ги получи в дачата? Край. Sad
Така започна този сезон как Даниел търси за майка си, а доколкото си спомням така започна и шоуто. Основната му и първа цел в началото бе да намери отговорите около взривената си майка.
Иначе наистина е малоумно да му остави пистолета. Фрост/Дайвър като се отказа уж да го държи на мушка и седна абе добре бе човече отиди до него и му вземи оръжието или го фрасни и нокаутирай. Хем си сигурен, че е той, хем нищо не правиш?!  #Cussing out ooooh! Sad
И аз така мисля като теб, Диаволо! Много ми стана мъчно, че точно така се развиват нещата, но явно Ричард Армитидж не иска да продължи. Гледах в ИМДБ, че за главен герой водят вече Кърш.
А за майка си той разказваше още в 1 сезон, защото го питаха откъде знае немски.

# 157
Последния сезон на The Affair ще почне на 11.08. Disappointed Relieved
От няколко дни гледам третия сезон на Daredevil. Хубав сезон. И Надиим и Декс ми харесаха. Този сериал заслужаваше още сезони. Disappointed

# 158
И аз харесах третия сезон на Деърдевил, а много хора го критикуват. Вярно, че Мат беше малко досаден, но злодеите бяха много интересни и драмата на агента ми допадна като цяло.

# 159
Е, не е силен като първия, но във всеки сезон имаше силни включвания (актьори). Матю си ми харесва всякак, секси девил и силен. Smiling Imp Smile

# 160
  • Вестерос
Подновени:

Arrow, Black Lightning, Charmed, DC's Legends of Tomorrow, Dynasty, The Flash, Legacies, Riverdale, Supergirl, and Supernatural.
Shameless
Fuller House с последен 5 сезон
 God Friended Me
 FBI, Magnum P.I., and The Neighborhood.
 Suits за последен 9 сезон
Carter
The Magicians

Спрени:
Stan Against Evil
 The First

Последният на Homeland ще е юни.

# 161
Едно много подходящо меме за дългите сериали (тези с прекалено много сезони и без предварителен план):

Изгледах 7-те излезли епизода на Counterpart - до тук втори сезон ми харесва Simple Smile
Скрит текст:
Обяснението на феномена с двете вселени не е лошо, но честно казано, в днешно време всичко може да се обясни с частици. Някой като каже "кванти" и вече всичко се изяснява... Със същия успех могат да казват "магия".
Освен това, не е ясно дали едната вселена е създала другата, или двете са си съществували като идентични паралелни вселени, а инцидентът е създал проход. Това е без значение, просто отбелязвам.
Не смятам, че това, което се е случило с Янек е природен закон - той така се оправдава. По-скоро той е некачествен човек и затова така се получи. Видя, че плъховете се изяждат едни други и получи просветление. Е, щом смята, че е на тяхното ниво...
Добрият Хауърд е безполезен, но все пак се надявам да оживее - той е нашият ключов персонаж, с него започна всичко - мразя, като убиват такива герои...
Възможно ли е Питър Куейл наистина да е важен? Горкият е толкова смотан и глупав, но в подобни сюжети, когато на някой такъв му се повтори много пъти, че е важен и той оцелее толкова дълго, накрая това се потвърждава)) И Клеър е глупава (само че, за разлика от него, не е смотана и е гадна убийца) - как не разбра, че Спенсър я манипулира...

Не мисля, че бих се наранила, ако съм в тази ситуация. Никога не бих се предала, за каквото и да е, нямам съмнения по този въпрос Simple Smile Но и едва ли ще си стана най-добра приятелка, просто защото няма смисъл (все едно да си говориш сам - може, но е скучно). Бих помислила дали от тази ситуация може да се извлече някаква полза за двете (която да не наранява никого).
Мира е права за едно - трябвало е да затворят прохода завинаги още в началото. Всеки контакт, дори добронамерен, предизвиква промени, които могат да имат непредвидени последствия.

Допълвам си поста: Някой гледа ли това? Искам отзиви, преди да реша дали да го гледам Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 14:24 от Petia Kageyama

# 162
  • Чужбина

Допълвам си поста: Някой гледа ли това? Искам отзиви, преди да реша дали да го гледам Simple Smile

Аз се каня да го гледам, защото ми направи добро впечатление.

# 163
И аз, но не съм го почнала още. И Гениалната приятелка искам да почна и още много други имам да доглеждам... Ужас Smile

# 164
Мемето за дългите сериали е много точно😄
Скрит текст:
И аз за Питър Куейл се чудя какво му е толкова важното, освен че е на такъв пост, но е толкова тъп🤐🙄
А Клеър нали е влюбена, как да се усети😉Само че аз не виждам манипулация, Спенсър фанатично вярва в мисията си.

Общи условия

Активация на акаунт