Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 483
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
Почна The Magicians новият сезон.. ЮПИ!

# 106
  • Пловдив
Продължението на сезон осем на "Костюмари" започна днес. Четох, че девети сезон ще бъде последен. Има ли фенове на сериала? Innocent

# 107
  • София
Станция Берлин как свърши само, уф.
Следващата серия ще е убийствена нямам търпение.

Започнах да гледам и ''Розуел, Ню Мексико'' Но засега е слабичък. Нещо като Здрач ми мяза ама с извънземни.  Laughing Много камерно, ама ще си го гледам де.

Counterpart
Скрит текст:
Убийствен епизод. Много добър. Разплете се нишката, време беше. Познах, че е алегория към Берлиснката стена. Още по времето на сезон 1 в началого го писах. Логично беше всичко да е свързано с ГДР и пр. Изобщо направиха страшна дискеция на човешката социология... Достатъчно е да гледаш този епизод и ще разбереш за цялата история на човешката цивилизация... bowuu
Относно световете. Според мен оригиналният Яник е този, който Мира отведе от затвора. Мира е дъщеря на двойника му, а той бе заточен в нейния свят. Не вибждам нищо неясно. Мира искаше да отмъсти за пускането на вируса (за който в крайна сметка се разбира, че незнайно как е пуснат, т.е. просто се е случило) и прати спящи агнети в оригиналният свят на Яник, но сега разбирам, че тя има много по-голяма мисия и тя е да сложи край на враждата. Иска лидерите на двата свята да се срещнат отново и да се помирят, но и да затворят окончателно вратите и двата свята да продължат напред напълно независими един от друг. Без следене, без преминаване на хора и пр. Поне аз така и разбрах желанието...

# 108
Станция Берлин как свърши само, уф.
Следващата серия ще е убийствена нямам търпение.

О, да! След една серия почивка, тази беше супер напрегната и с този финал... Тръпки ме побиват как ще се развие действието.

# 109
Голяма фенка съм на руските комедийни сериали Кухня, Елеон, Гранд, но нещо не мога да намеря темата за тях.

# 110
Да, това за Яник и чия дъщеря е Мирa е ясно, обаче нещо ми се обърка по отношение на Хауърд.
Скрит текст:
Плахия Хауърд не можа да се върне в света си и остана в света на двойника си. Но излиза, че света на двойника е оригиналния. И тук има нещо неясно:убийците са в света на Плахия Хауърд, в дублирания свят-значи Мира иска да унищожи собствения си свят? И как така Плахия Хауърд не можа да си отиде в света, но излиза, че Еко е всъщност в неговия свят? В края на предния епизод Емили, с която другия Хауърд е разведен, дойде да забере Плахия=>Еко е в оригиналния свят, но след тази серия излиза, че не е в оригиналния, защото Яник е заточен в дублирания. Има нещо много объркано.

Съжалявам за объркващия коментар горе в спойлера, но не мога да си обясня тези двусмислици.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 12:31 от Spring is my season

# 111
  • София
Хм, според мен
Скрит текст:
Оригинален свят (то оригинален силно казано, нещо като кокошката и яйцето Wink ) --> Мачо Хауърд. Дублиран свят --> плах Хауърд. Там в този дублиран свят е и оригиналния Яник и Мира.
Значи плахия Хауърд е в дублирания свят, при бойната Емили и при Мира. А Рамбо Хауърд е в оригиналния свят при Емили излезнала от кома. И според мен Мира не се опитва да унищожи нито един от световете, а да се помирят и да отворят нова страница, но в пълна изолация едни от други. Но за да се стигне до там трябваше първи да ги разтърси.
На мен ми стана най-интересно как се промени хода на събитията от едно простичко нещо. Яник 1 подари касетката на Мира и тя я слушаше и за това се отзова късно и не спаси брат си, а Яник 2 не и даде касетката и тя на време спаси брат си. Ето как едно толкова малко нещо променя не само тяхната съдба, но и на целия свят (последвалия вирус и пр.). Ефектът на пеперудата в действие. Wink

# 112
Сега видях, че е излязъл първи епизод от втори сезон на Сирената. Следя го, но кой знае кога ще му дойде реда.
Снощи изгледах няколко епизода от втори сезон на Наказателя, понеже ме беше хванало безсъние (не помогнаха много). Започва скучно, но после като че стана интересно. Ще ме накарат да съчувствам на психопата Били Русо... 

# 113
Хм, според мен
Скрит текст:
Оригинален свят (то оригинален силно казано, нещо като кокошката и яйцето Wink ) --> Мачо Хауърд. Дублиран свят --> плах Хауърд. Там в този дублиран свят е и оригиналния Яник и Мира.
Значи плахия Хауърд е в дублирания свят, при бойната Емили и при Мира. А Рамбо Хауърд е в оригиналния свят при Емили излезнала от кома. И според мен Мира не се опитва да унищожи нито един от световете, а да се помирят и да отворят нова страница, но в пълна изолация едни от други. Но за да се стигне до там трябваше първи да ги разтърси.
На мен ми стана най-интересно как се промени хода на събитията от едно простичко нещо. Яник 1 подари касетката на Мира и тя я слушаше и за това се отзова късно и не спаси брат си, а Яник 2 не и даде касетката и тя на време спаси брат си. Ето как едно толкова малко нещо променя не само тяхната съдба, но и на целия свят (последвалия вирус и пр.). Ефектът на пеперудата в действие. Wink
Даа, точно малките на пръв поглед незначителни неща водят до големи промени. 
Скрит текст:
Харесва ми как си ги наименувал-Мачо/Рамбо Хауърд, Бойна Емили😃

Иначе епизода беше съвършенство откъм изграждане-докато показват въодушевения екип как работи, обнадеждени за възможностите, които ги очакват, изведнъж следващата сцена е ярко контрастираща, чудесна актьорска игра, а за великолепната музика едва ли има нужда да казвам! 😊🎶

# 114
Уоу, сега изгледах 4-ти еп. на Protector-a. Това с горещата сцена е било истина. Smile Иска се смелост да снимаш такава сцена в Турция. Като цяло сериалчето е глупаво, но като нямаш големи очаквания става. А и саундтрака много ме кефи! Поздравче Notes Relaxed

# 115
Не съм гледала нито един от сериалите, но са интересни коментарите скоро  ще си избера някой.

# 116
И аз изгледах The Protector. Става - леко лежерно, през повечето време предсказуемо, имах малко по-различни очаквания, но не придирям толкова.

# 117
  • Чужбина
И аз изгледах The Protector. Става - леко лежерно, през повечето време предсказуемо, имах малко по-различни очаквания, но не придирям толкова.

Да, лежерно сериалче. Красив актьор.

Само да не беше тази с половин обръсната глава ... малко противничка ми е. А оня актьор, който играе единственият безсмъртен, е страхотен актьор - шапка им свалям на добрите актьори, независимо то каква националност са!

# 118
На мен манекенчето не ми харесва. От мъжете харесвам само Mehmet Kurtulus Heart Eyes Хазарчето се е опитала да направи малко хард визия, но е смешна. Като й видях прическата се сетих за Сиена Милър във филма "Повелителят на кухнята". Беше като Flowers Mushroom Дразнеше ми очите Smile

# 119
Същата прическа е, но с повече гола кожа)) Чаатай сега ми харесва повече, отколкото в Огледален свят. Като цяло сред турските актьори нямам фаворит, не е заради външния вид, поведението им в сериалите не ми допада.
Ако този сериал беше по-добър поне от Железният юмрук, щях да го харесам, но той е общо взето на същото ниво (макар и по различен начин). Т.е. зле.

Напредвам с Наказателят - втори сезон е тежка психологическа драма, съчетана с екшън. Не ми харесва, но признавам, че е добре направен. Просто не ми е по вкуса. Няма да ми липсва, ако не го подновят (вероятността е огромна).

Общи условия

Активация на акаунт