Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 22

• 44 917
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
  • Чужбина
Нов мини сериал по култово произведение:

Мнооооого добре изглежда.

Напомня за The Men Who Stare at Goats. Клууни си ги обича козите и това е Joy

# 271
  • addicted
Напомня за The Men Who Stare at Goats. Клууни си ги обича козите и това е Joy

Да, нали? И аз точно това си помислих Joy

# 272
Сериал с Ричард Гиър и от сценаристите на ACS: Versace от 6-ти март. Heart Eyes MotherFatherSon

# 273
  • Бургас
Мисля да продължа историческата вълна с The Last Kingdom, дали е толкова добър като Викингите, някой с отзиви?

И нямам търпение за финала на True Detective, този сезон е феноменален като първия.

Синът ми гледа The Last Kingdom ми каза, че бил по добър от Викинги, и аз ще го почвам, но като свърша бГЗ.

# 274
  • Чужбина

Синът ми гледа The Last Kingdom ми каза, че бил по добър от Викинги, и аз ще го почвам, но като свърша бГЗ.

БЗГ ли гледаш?

Не можеш да си представиш, колко много ти завиждам!

Hug

# 275
Извинявам се за невежеството, ама какво е бзг? Laughing

# 276
  • Чужбина
Извинявам се за невежеството, ама какво е бзг? Laughing

Бойна Звезда Галактика Grinning

Стар сериал, но наистина уникален.

# 277
  • Бургас
Даа  Laughing, започнах го заради коментарите тук и най вече на теб  bouquet

Харесва ми.

# 278
Напоследък загледах сезона на Хаваи 5 - 0 (който се дава по телевизията). Грейс Парк (Бумър, Атина) си изглежда все по един и същи начин след толкова години - завиждам й ))

# 279
  • Чужбина
Напоследък загледах сезона на Хаваи 5 - 0 (който се дава по телевизията). Грейс Парк (Бумър, Атина) си изглежда все по един и същи начин след толкова години - завиждам й ))

Много готина мацка!

Корейка е, от красивите. И е доста висока за корейка.

А с Тахмо Пеникет (Хило) са просто страхотна двойка в сериала.

Много ме кефи тоя Тахмо. Опитах се да гледам с него Dollhouse, но ми стана скучно.

# 280
В Карбона играе гаден мафиот; засичала съм го и в други сериали, но все с много кратки участия - в Стрелата, в един, който беше спрян след един сезон - Инкорпориран (пак фантастика), в Свръхестествено май участва с по-значима роля, но аз спрях да гледам сериала отдавна...

# 281
  • Вестерос
Тахмо Джин от Лост ли е?

# 282
Не, Хило от Бойната звезда. Елеонора се сети за него, понеже там са двойка с Грейс Парк  Simple Smile

Чудя се какво е това име - май еврейско?

# 283
  • Чужбина
Тахмо Джин от Лост ли е?

Не, Тахмо Пеникет:

Не е много добър актьор (даже направо си издиша на моменти), но много як на външност.

Не, Хило от Бойната звезда. Елеонора се сети за него, понеже там са двойка с Грейс Парк  Simple Smile

Не съм сигурна. Баща му е някакъв известен в Канада, но си е чист англичанин. Мигрирал е в Канада от Англия.

Името на бащата е Anthony David John Peniket, може и да е евреин. Сестра му на Тахмо се казва Сара, а другата е Стефани. Библейски имена, но не пише, каква им е религията.

Значи бащата е британец, а майката е native American.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 11:34 от Eleonora_27

# 284
  • Чужбина
Не, Хило от Бойната звезда. Елеонора се сети за него, понеже там са двойка с Грейс Парк  Simple Smile

Не съм сигурна. Баща му е някакъв известен в Канада, но си е чист англичанин. Мигрирал е в Канада от Англия.

Името на бащата е Anthony David John Peniket, може и да е евреин. Сестра му на Тахмо се казва Сара, а другата е Стефани. Библейски имена, но не пише, каква им е религията.

Значи бащата е британец, а майката е native American.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 11:33 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт