Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 16

• 98 512
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Семче, ха сега де, май са 7 грама при нас пакетчетата със суха мая. Ще ги погледна после у дома, и за формичката ще кажа. И да, сори, забравих да скрия рецептата- шматка....Smirk
Шакшука и от мен от снощи.

# 436
  • Wonderland
Хайде и ние днес на шакшука! Благодаря за напомнянето за нея, Пепи ! Flowers Tulip
Страхотни странички пълни с вкусотии! Hug

И едни спагети с бекон и доматен сос от снощи.

Прекрасен и усмихнат уикенд на всички!

# 437
Ето ме пак... Sem, Маята значи наистина ми е 7 грама в пакетче, а формата е 26 cm.
За вечеря по желание на Тийнката "постна" пилешка супа (постна Като каже, значи  не иска в нея друго освен моркови, фиде u пилешко, И без застройка, затова пъk стабилен бульoн! "

# 438
  • Norge
Семче, ясно.  Confused
Благодаря за отговора, значи май е по-добре човек да не си прави много експерименти.

И аз с риба, breiflabb (морски дявол??)

# 439
  • София
От днес съм без фурна, не се знае докога.И сигурно заради това все ястия, соленки и сладкиши на фурна ми се въртят цял ден в главата.Та кюфтенца с пюре.

# 440
  • София
Погача-пружина

# 441
Може ли някой да сподели изпробвана рецепта за домашни прасковки? Със сигурност има някоя тънкост.. Много ми се иска да се пробвам. Blush

# 442
  • София
Може ли някой да сподели изпробвана рецепта за домашни прасковки? Със сигурност има някоя тънкост.. Много ми се иска да се пробвам. Blush

http://old.bg-mamma.com/?topic=1091126;topicrefid=19

# 443
няма тънкост. ето как ги правя https://pep-4o.blogspot.com/2010/01/blog-post_3004.html
А друг път въпросите наистина задавай в другата тема, която  Марчева ти е дала. Ще получиш и повече отговори, с право на избор Simple Smile
Нели, вие със Сем сте щастливки да си живеете близо до морето (заради рибата, иначе не си припадам по него)
Мамче Бандит, чудесна е супичката - и аз харесвам незастроените, ама милото много мърмори...
tzveteto89, затова сме в темата Simple Smile да се подсещаме. Чудесни ти са! И със зеленко твоите Wink
Това ни беше закуската днес https://pep-4o.blogspot.com/2010/10/blog-post_30.html тарама хайвер

после зарязахме и на прАсе Simple Smile се наредихме, но няма да показвам него

# 444
  • ВАРНА
 Точен зелник за закуска.

# 445
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Добро утро Hug Събота сутрин започва с мекички

# 446
Добро утро, момичета Simple Smile вкъщи за закуска пълнозърнести солени мъфини

# 447
  • On the sea
И от мен мекички за закуска (за втори или трети път в живота ми се получават 😂, голям зор ми е това месене) със домашно сладко от ягоди

Миш маш

Картофена яхния

Пилешко филе с мексиканска подправка + марула, царевица и червен боб в тортила

# 448
  • София
Красиво, цветно, вкусно, апетитно е тук, както винаги. Flowers Hibiscus

От снощи пържен толстолоб с картофена салата

# 449
  • София
Неаполитанска амарена-(   Традиционен неаполитански сладкиш от  маслено тесто с пълнеж от какао и череши)

Общи условия

Активация на акаунт