) И при мъжете, и при жените има много различни варианти на търсене на едно или друго нещо в парнтьора/партньорката. И особено сред по-зрели хора е възможно напасване при достатъчно активен социален живот и проактивност в търсенето на партньор, ако човекът наистина има желание да намери такъв.
)
Конкретно в моя приятелски кръг свободните жени са в някаква яка криза на средната (или не знам и аз какво точно), та няма 10
Даже не мога да кажа, че няма да мислят като анонимната; повечето от тези, които познавам по-добре, са на този акъл. Подразни ме повърхностната оценка на анонимната просто. Иначе наистина имам достатъчно познати жени (вкл. и по-млади и без деца), които са необвързани и според мен биха харесали подобен мъж, но са доста интровертирани, очевидно имат някакви причини да са все още необвързани (задръжки, липса на време, не могат да срещнат подходящия човек и т.н.), така че принципно има шанс за всички.

От една страна казвате, че две деца е голям минут, от друга приятелят бягал от бездетни, защото не искал да се обвързва
) Плюс виждане за през уикенда не е като да живеят нон стоп 4 деца заедно. Препоръчани теми