Бих избрала той да дойде под предлог да поправи такова нещо, което се върши за 15 минути и да си отиде. След няколко дни може пак да дойде за нещо дребно, после пак и така
на 14 години детето бързо ще стопли, че този чичко много време прекарва с майка му, но вече ще е посрещнало госта учтиво и по-трудно ще премине към демонстрация на неприязън. С директно обявяване на отношенията рискуваш да генерираш здрав отпор заради лоялност на детето към бащата. А така заобиколно не натоварваш детето да взема решения дали ще ви трови живота или не. Дай на детето си възможност да го приеме, без да се чувства като предател на баща си.
Аз представих новия си мъж доста необмислено направо като "моят приятел", но просто имах късмет те да го приемат. Обаче други мои приятелки нямаха същия късмет.
Едит - сега прочетох за изпълненията на бившия ти мъж, но все пак внимавай.
, Мислех за такъв вариант, но някак неискрено ми е. На нейна приятелка родителите се разделиха преди 2 години и тя преживя с нея развода. Много сме си говорили на тази тема. На нея й прави впечатление, че говоря дълго по телефона и на шега ми прави понякога коментари, но все още не съм споменала, бях на крачка да й кажа, но някак изпуснах момента.