Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
- Някои от обсъжданите теми във форума включват споделяне на лични преживявания с бременността, избор на име за бебето, проблеми с теглото, усещанията на бебето и планиране на срещи за майките в различни градове. Формулярът обсъжда различни теми, свързани с бременността като здравословно хранене, усещания на бебето, избор на име за бебето, проблеми с килограмите и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какви са новите социални промени?
-
Какви са причините за протестите, изискващи по-високи майчински и детски надбавки?
Малко късно видях новата темичка но да е честита.Понеже сменяхме квартирата и нямах нет няколко дни и за това чак сега влизам и много се зарадвах като я видях
.Да се похваля ходих на консултация и казаха че ще си имаме мома
и много се зарадвах, обаче и аз имам проблема на сиси загледах си глезените и са подпухнали.Казаха ми че било уж нормално от тежеста на бебето и от жегата ама знам ли
.Довечера ще взема да питам личната лекарка,че нещо ме наплашиха току що че може да съм имала албумин а това тровело бебето
.Стискайте палци моля ви да не е нещо опасно.
но наесен ще му мисля
Купих си страхотни, меки лещи за очина американска фирма, които издържат в окото до 1 месец без да ги сваляш. Страхотни са, за мамите, които са с лещи - пробвайте ги, сега са в яка промоция.
Дано престана с изблиците си скоро.
Черешите ми омръзнаха, пък и нали причиняват контракции. Та сега яко налитам на пъпешииии
.
Много ми е трудно да се предвижвам навън, дишам като риба на сухо, а съм само 3-4 кг отгоре /все още/ Вече обмислям през август да си взема някой ден болничен, че ми е мъка ставането сутрин и целодненото седене пред бюрото....

А иначе Хапката си е голям майстор...спор няма /утре ще и поискам пари за рекламата
!
.Много съм щастлива, защото другата седмица заминавам на море
!Вече направих списък и нямам търпение да приготвя багажа, за да потеглим
.Вече имам лек загар от хайманосването по улиците
, а вчера си купих нова рокля, която е по свободна, но с нея трудно се забелязва, че съм бременна вече почти в 7-ми месец
.Викам на моя мъж, че все още мога да излъжа някой друг
.Ха хааа
.Трудно ми е обаче вечер, когато си легна и при тази жега и задух
айде че имам много работа сега. после пак ще пиша. поздрави от мен
, няма да ви разправям, размазах се от вкусотия 
, реши, че съм глътнала цялата диня наведнъж и каза, че изглеждам така, като че всеки момент ще тръгна да раждам. Аз се забавлявам
Май4ета,кулинарки,те тез торти4ки са си хубава работа ама може ли малко по кротко,щото аз като нямам воля в това отношение и като ви слушам ми влизат някакви изблици и искам да опостуша целия хладилник.Айде,мола ви, смилете се.Аз в готварския затова не влизам
.М-да.
и леко с торти4ките,4е после
и татитата ще

и станах в 7 тази сутрин така morning луда работа.
За бирата аз пия
и че си изкарала супер