Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
- Някои от обсъжданите теми във форума включват споделяне на лични преживявания с бременността, избор на име за бебето, проблеми с теглото, усещанията на бебето и планиране на срещи за майките в различни градове. Формулярът обсъжда различни теми, свързани с бременността като здравословно хранене, усещания на бебето, избор на име за бебето, проблеми с килограмите и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какви са новите социални промени?
-
Какви са причините за протестите, изискващи по-високи майчински и детски надбавки?

за сега работа и докторантура на заден план..

Сега някой като ме пита какво е казвам - неопределена величина 
Искам да ми е чистичко, иначе много се изнервям. Също побърквам таткото, той обаче да се оплача въобще не ми влиза в положението и вместо да си замълчи, като се изнервя, почва и той да крещи и да се сърди и става война
Не му говоря от два дни, ама да се усети пък.Може да не съм аз права, но съм БРЕМЕННА все пак, да се съобрази
Абе Лъв и Скорпион, какво да ви разправям...
и аз все това казвам.но моят доктор реши да се презастрахова с по една таблетка на ден за 10 дни.
. Моят е 100, пия желязо и от него пак почнах да повръщам от време на време
. Напоследък ми е едно такова сънливо и ме съмнява, че ми е паднал още
, но ще видим в понеделник.
Аз да се похваля днес обикаляхме с таткото за бебешорски щуротийки. Харесахме си легло и кокосов матрак. Упорствах като магаре на мост пред една кошница за кола Chicco (която се люлее), обаче имаше ефект
Убедих таткото в преимуществата на точно този артикул! 
Не приемай думите ми като заяждане. Общо взето споделих каквото съм научила от обясненията на лекаря ми и курса.
Та такъв е моя режим, обилен обяд с много месо, а вечер един пъпеш цял, с няколко кайсии.
Но пак не мисля, че ми е висок от това, по скоро си е до кръв. Това за секциото и аз знам, че при него се губи повече кръв, т.е. за сега при мен няма проблем с високите ми стойности. Моя приятелка милата е с 88