Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
- Някои от обсъжданите теми във форума включват споделяне на лични преживявания с бременността, избор на име за бебето, проблеми с теглото, усещанията на бебето и планиране на срещи за майките в различни градове. Формулярът обсъжда различни теми, свързани с бременността като здравословно хранене, усещания на бебето, избор на име за бебето, проблеми с килограмите и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какви са новите социални промени?
-
Какви са причините за протестите, изискващи по-високи майчински и детски надбавки?

.Как да го разбирам това?Даде ми името на едни,но аз така и не съм ги купила още,дали правя добре?

Нашият всяка вечер иска да го слуша и започва да му говори ако не усети ритниче, или пък ми чука по корема 
.
Търкалям се само като морж из нас и това е 

Такива работи в нашата къща.
и целувки на коремчетата
Но пък и от лежащата поза ме хващат дяволите. И настроението ми е отврат
! Още не мога да повярвам, че всичко свърши.

.е,ние сме си италианско семейство-от едната крайност в другата
-средно положение няма.но,наш тати си е най-добрият и най-грижовният-говори му на малкото мишоче,гали го през коремчето ми,все чете из нета за бременност и отглеждане на деца и ми звъни по 5пъти на ден да пита как е нашето слънчице. 
.чакаме още новини от теб и то само добри!