Размяна на парфюми - тема 59

• 73 593
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Извинявай, снимката в близък план ме подведе, нищо му няма явно.

# 631
Е, причините и да го върне са силно некоректни, измислени, груби и какво да кажа повече? Ако не и е харесал аромата, това не е начина. Не е в магазин. Потресох се от подобно отношение и нахалството да ме оплюва тук. Не знаела какво да мисли и какво да прави. Ами като няма с какво да мисли човек, вярвам, че е трудно, да.

# 632
Не съм споменавала имена, така че не съм "оплювала" когото и да е. Казах само, че моето субективно впечатление ме накара да върна продукта. Не съм коментирала нито изпращача, нито съм давала квалификации за него. Притеснява ме тази хиперистерична реакция на връщането, опитах се да й отговоря на лични, но бях блокирана. Затова писах тук. Ако бях взела продукта извън Еконт и след това бях писала, по-добре ли щеше да е? Щях да бъда обвинена, че съм го сменила сигурно.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 18:11 от Salander Blumkvist

# 633
Щом нямате ясно обяснение защо го връщате,след като видимо няма проблем е нормално да ви обявят за некоректна.Пълна загуба на време.

# 634
Предлагам личните разправии да продължат на ЛС.  Няма нищо лошо в това някой да се откаже от размяна, стига да се обсъди по културен начин, без обиди и слагане на етикети, и по начин, който удовлетворява и двете страни.
Суфлето си е ок, ако притеснението е било,че ароматът няма нищо общо с оригиналния Шалимар - да, наистина няма абсолютно нищо общо с Шалимар, но затова има Фрагрантика и безброй сайтове със сравнения за проверка на ароматна комбинация и автентичност.

# 635
  • Sofia
Salander Blumkvist, в крайна сметка какво му е на парфюма?

# 636
Здравейте,
Предлагам за размяна Елизабет Арден  White tea edt 80/100

Добавям за размяна Escada Selebrate life edp 25/30+ същия лосион за тяло 50 мл

# 637
Дами, моля да прекратите разправията.
Има наранени чувства, но реална измама няма - парфюмът е върнат за сметка на дамата, която го връща.
Което е в пъти по-добре от онова, което сме чели тук за други неуспешни размени.
Последващи постове по казуса трия.

# 638
  • София
За оправяне на тона в темата искам да изразя удоволствието си от размяната със * SUPERGIRL * - бърза, точна, комуникативна. Благодаря!  bouquet

# 639
На някой да му се отървава от Нинфео Мио?

# 640
Сега виждам, че тук се говори за парфюм, изпратен от мен. Получих го Sisi 81, не ми допадна и след като го мъчих известно време, реших да го разменя. За размяна на мен ми писа друга дама, с която не се познаваме лично, но разменяме от години/ все по куриери/. Без никакви проблеми. Тя обаче не писа за себе си, а за дългогодишна парфюмна ценителка, с която и лично и по поща сме разменяли десетки пъти и която от известно време е с изтрит профил. По нейно желание. Дори не знаех за това, разбрах го по-късно, но не искам да влизам в подробности. Пратих на дамата, която ми писа и тя предаде на другата жена. Отзивите бяха, че парфюмите/размених два за един- по-скъп и желан/ са предадени, харесва си ги и благодари.
Нарочно не пиша никовете на двете дами, които много уважавам и не искам да ги вкарвам в излишни разправии. От съобщението става ясно ,че съм пратила два парфюма, към които няма забележка.
Не знам, какво повече трябва да обясня.
Апропо- никой не ме е питал, откъде е парфюма преди размяната и по никакъв повод не съм давала обяснения, пазя всичките си лични съобщения. Това, че е от летище и т.н не са мои думи, просто защото няма как да твърдя нещо, за което не знам.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 22:07 от *Emia*

# 641
Скрит текст:
За оправяне на тона в темата искам да изразя удоволствието си от размяната със * SUPERGIRL * - бърза, точна, комуникативна. Благодаря!  bouquet

В този ред на мисли, не мога да не изкажа силното си задоволство от коректността и изключителната отзивчивост към няколко дами тук: Vrabco, Karen, anima_it, galeta и mia1 - с хора като тях, размените са изключително приятно изживяване, без никаква опасност от неприятни изненади. Момичета, страхотни сте - благодаря ви! HugFlowers Hibiscus

# 642
Момичета, евентуално тук-там и момчета😊,
Моля този пост да не бъде изтриван, предвид нормалното ми човешко право да се защитя от помията, която се изля върху мен днес.
Начинът, по който обогатявам своята колекция от аромати, е изключително чрез доказани търговци, 99% от продуктите си съм купувала сама, директно от гарантиран търговец. За мен размяната на парфюми и покупки от частни обяви е изключително рядко и изпълнено с много тръпка, но и резерви събитие. Именно това е причината да съм нова в тази общност. Благодарна съм за успешните размени, те станаха и причина да се запозная задочно с много готини хора, както и да взема решение за някои бъдещи покупки. С днешната полемика някои от моите резерви се потвърдиха и съм много благодарна на всички, които се включиха. По свой начин всички ми бяхте полезни. На разположение съм на всеки, който реши да комуникира с мен.

# 643
Добавям за размяна:

Gucci OOD около 65/70 от 75 продукт от размяна, без запазена кутия.
Много е хубав и ефирен, но с времето ми избива повече плодовия, отколкото роза аромат (което предпочитам) и е по-добре някой истински да му се радва, вместо да събира прах.
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Oud-25946.html

И останалите:

ST Dupont a la francaise 95/100 с кутия (няма го във Фрагрантика)
http://jeenacom.com/product/s-t-dupont-a-la-francaise-pour-femme-100ml/

Guerlain Shalimar EDT 35/50 без запазена кутия от размяна
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Eau-de-Toilette-33934.html

Oxygene Lanvin EDP 73/75 с кутия
https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Oxygene-990.html

Fleur Poivrée Acorelle EDT 45/50 с кутия
https://www.fragrantica.com/perfume/Acorelle/Fleur-Poivr-e-25185.html

Не държа на точни количества. Търся следните: El Born/ Costarela Carner Barcelona; Petits et Mamans Bvlgari; Mon Guerlain EDP/ L'instant EDP Guerlain; Ninfeo Mio Annick Goutal; Adieu Sagesse/ Vacances  Jean Patou; 21 CoSTUME NATIONAL; All'Olio di Argan L'erbolario; Oud Blanc Ted lapidus и редица други. Бих комбинирала и разменила 2 за 1.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 14:04 от Whatever

# 644
Разменям:
Rose Paul Smith 50/100 ml, тестер без капачка
Guerlain L’instant magic 45/100 ml, тестер, с капачка, новата бутилка с пчелички
Alchimie Rochas 25/30 ml с кутия
Tom Ford Arabian wood 25/50 ml с кутия.
Предпочитам да разменя за Chanel Chance eau fraiche, Bvlgari Splendida Jasmin noir, Dior Homme intense, Chanel Bleu de Chanel, Chanel Coco Mademoiselle edp, Chance eau tendre edp, La vie est belle, но и други, така, че ще разгледам всички предложения.

Общи условия

Активация на акаунт