Азиатска козметика и грим 7

• 47 726
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Лелеееее Виолаааа 150 🤣, а аз си вислех че прекалявам.
Ще пробвам това с тампончетата още тая вечер.

# 121
  • Prismatica Aerie
Може и зелените на Cosrx Simple Smile Взела съм си розовите на Неоджен, но още не съм ги отворила.
Благодаря ти Simple Smile Ако не бъркам, на Cosrx четох, че имат масло от бергамот и ментол - макар и накрая, със сигурност няма да ми подействат добре. Реагирам на подобни свежести Sweat Smile

Зари, благодаря!
Не уточних, че търся с PHA, трябва ми съвсем леко ексфолиране, колкото да маха беленето от третиноина, което получавам понякога.

# 122
С РНА но комбинация с АНА ВНА  са тези продукти. Ползвам серума, но не мога да дам кой знае какви отзиви, защото нямам проблемни участъци или нужда от по-сериозно ексфолиране.

# 123
  • София
Оказва се, че някои маски имат много серум - JM Solution, Goodal и не мога да го измажа по тялото. Тогава ги пресипвам серумът в малко контейнерче (в Джъмбо има по 5 на смешна цена). Контейнерчето преди това е почистено със спирт и се старая да не пипам с ръце серума. При ползване след това също не докосвам течността вътре, а отливам върху дланта. Случвало се е да имам серум за 5-6 ползвания след това - нанесен върху кожата при сутрешната грижа.
Така че при избора на шийт маски количеството серум става втори критерий за избор след действието.

И аз скоро броих моите шийт маски. При мен е "скромно" - около 40на са и няма да поръчвам повече, докато не останат 10 Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 10:20 от Harpalike

# 124
Simple Smile Няма да броя нищо. Колкото толкова.
Тези дни си чистих и преподреждах шкафа с козметика и се оказа, че съм събрала една огромна кутия мостри. Доста време им се чудих, после махнах една част, които реших, че няма да си правя труда да ползвам, отделих няколко, които мисля да пробвам и една трета част в пликче, които им се чудя в коя от двете категории да причисля.

# 125
Не ги броя вече маските,че ме е срам, но съм им отделила допълнителен шкаф Innocent

Някой поръча ли вече тази ампула на Medi peel bor tox която рускините толкова хвалят ? Хем нямам нужда от нея,хем искам да я пробвам.

ПП.Зари и аз имам 1 кутия мостри,същата процедура правих преди дни.

# 126
Събрала съм 10 долара кредит в джолсе, обаче не нещо не мога да резбера как да го ползвам, пробвах да го прикрепя, но не ми дава. Някой ползвал ли го е.

# 127
Събрала съм 10 долара кредит в джолсе, обаче не нещо не мога да резбера как да го ползвам, пробвах да го прикрепя, но не ми дава. Някой ползвал ли го е.
Трябва да ти е над 20 д. поръчката за да ги ползваш.
доколкото си спомням в полето се въвеждаше цифрата на кредита,
на последната стъпка преди плащането се вижда че са приспаднати

# 128
  • Варна
Ползвала съм, трябва да поръчаш над 20 долара. Може и да не използваш целия кредит, а само част.

# 129
Получих отговор от NowZenith за как процедират с доставките. Доволна съм и пуснах поръчка със слънцезащитата на Too Cool For School и (направо ме е срам да кажа...) едни маски на A by Boom  Simple Smile

# 130
С РНА но комбинация с АНА ВНА  са тези продукти. Ползвам серума, но не мога да дам кой знае какви отзиви, защото нямам проблемни участъци или нужда от по-сериозно ексфолиране.

Имаш ли проблем с този серум? Аз също го използвам от 2 седмици, изчаквам 30мин след него и продължавам със стъпките, но ми остава лепкава кожата и лъщяща. Гадно е. Точно за мой тип кожа е - с белези от акне и тук там появяваща се пъпка. Не виждам заглаждане за момента, освен, че ми излизат черни точки, но да кажем, че така излизат нечистотиите.

# 131
Имаш ли проблем с този серум? Аз също го използвам от 2 седмици, изчаквам 30мин след него и продължавам със стъпките, но ми остава лепкава кожата и лъщяща. Гадно е. Точно за мой тип кожа е - с белези от акне и тук там появяваща се пъпка. Не виждам заглаждане за момента, освен, че ми излизат черни точки, но да кажем, че така излизат нечистотиите.
Този серум е пълен с масла,нищо чудно да ти запушва порите.Не вярвам и да ексфолиира по тази причина,едва ли е правилното ПХ.Защо не взе тоника от серията?
Пробвай да го сложиш на друго място в рутината,нали не го нанасяш като първа стъпка.

Получих отговор от NowZenith за как процедират с доставките. Доволна съм и пуснах поръчка със слънцезащитата на Too Cool For School и (направо ме е срам да кажа...) едни маски на A by Boom  Simple Smile
Супер.Ще чакам мнение за маските.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 15:08 от michelle_ma_bell

# 132

Този серум е пълен с масла,нищо чудно да ти запушва порите.Защо не взе тоника от серията?

Защото имам тоника на Pixi glow tonic с 5%AHA и исках да го изхабя в комбинация с този серум.

# 133

Този серум е пълен с масла,нищо чудно да ти запушва порите.Защо не взе тоника от серията?

Защото имам тоника на Pixi glow tonic с 5%AHA и исках да го изхабя в комбинация с този серум.
Редактирах се горе,но си мисля че трябва като последна стъпка да го слагаш,все едно масла,не знам,пробвай други комбинации.

# 134
Нанасям го за момента като 2ра стъпка, както си пише за киселини, след тоника с 5% AHA

Общи условия

Активация на акаунт